Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, February 01, 2014
Hop i det umulige hjørnet
By jfb @ 7:14 PM :: 4592 Views :: Referat
 

One In A Million var en av vinnerne til Vidar Hop.

- Den fine flyten jeg hadde i fjor har fortsatt inn i 2014. Jeg har åpnet året meget bra. Jeg er stolt over dagen i dag, og svært takknemlig over de fine hestene jeg har fått kjøre. Man må ha gode hester for å vinne V75-løp, sa en stolt Vidar Hop.

Overlegen til tross for startgalopp
Startgalopp ble til andre par utvendig for favoritten 5 One In a Million. Han galopperte stort med en gang startbilen slapp feltet. One In a Million havnet sist, men det var ingen som ville dra andresporet før Shaman Star M. tok på seg den oppgaven. Dermed ble det et tilbaketrukket andre par utvendig for One In A Million. Vidar Hop angrep med favoritten ut på den siste bortre langsiden. Han skjøt fin fart, og var framme til ledende Lightsonlightsoff i den siste svingen. På oppløpet skled One In A Million ifra til en meget lett seier.
- Mulig åpningen ble for hard for Lightsonlighsoff. Det koster å ta teten fra spor åtte, sa Eirik Høitomt, som måtte åpne de første 500 meterne etter 1.12,2.
- Shaman Star M. holdt farten glimrende til andreplass. Jeg kunne ikke bli sittende i syvende par innvendig, sa Geir V. Gundersen.
V75 verdi: 22 kroner.

Roteløp
V75-2 ble et roteløp. Etter 400 meter satt Hirvonen i tet, mens Magnums Sebastian satt i tilbaketrukket dødens. Etter en runde satset Øystein Tjomsland bak Magnums Sebastian alt og kjørte for tet. Han får svar, og angrepet ender i galopp, men han finner travet fort og får andre par utvendig. Vidar Hop hadde satt inn angrepet med femtevalgetStensvik Iver litt tidligere. Han havnet utvendig for lederen 1500 meter fra mål. På den siste bortre langsiden galopperte ledende Hirvonen. Stensvik Iver overtok teten, men fikk Magnums Sebastian opp utvendig. Sistnevnte koblet grepet midt på oppløpet, men Stensvik Iver kontret og skled ifra til seier. H.G. Jerv ble tredje etter en ok avslutning fra fjerde par utvendig.
- Kort før mål skjønte jeg at vi skulle skli ifra til seier. Jeg må berømme treneren Arthur Bø, som har fantastisk form på hestene sine for tiden, sa vinnerkusken Vidar Hop.
- Magnums Sebastian ble veldig sliten på de siste meterne. Banen er krevende og hestene blir slitne til slutt, sa Øystein Tjomsland.
V75 verdi: 149 kroner.

Overlegen vinner
Vidar Hop sikret seg teten etter 400 meter med 3 One By One. Han fikk kjøre 1.17,4 den første kilometeren. Hoppa hadde derfor masse krefter igjen til slutt. Hun spant ifra til en lett seier. Stallveninnen, Scarlet Gede, kom opp utvendig 1200 meter fra mål. Hun holdt farten fint til andreplass. Dermed ble det en flott dobbeltseier til Kristian Malmin.
- Det var ikke vanskelig å kjøre denne fine hoppa. Kristian Malmin hadde satt henne perfekt opp til dette løpet, sa Vidar Hop.
- Jeg er stolt over å trene de to første hestene i mål. Banen var litt løs for Scarlet Gede sin del. Derfor fikk jeg ikke kjørt fortere den siste runden, sa Kristian Malmin.
V75 verdi: 717 kroner.

Så aldri ut som en vinner
10 Sylv Spika
 så aldri ut som noen vinner. Hun satt i tredje par utvendig. Nedover den siste bortre langsiden måtte Eirik Høitomt virkelig jobbe med hoppa, og i den siste svingen ble hun lagt ut i tredjespor. Høitomt fikk først opp tempoet på Sylv Spika midt på oppløpet. På de siste meterne var hun den beste.
- Hun var ikke på "hugget" i dag. Hun slapp bittet og jeg måtte dra de snorene jeg hadde underveis. Ut på oppløpet tok hun tak i bittet, og da avsluttet hun fint, sa Eirik Høitomt.
Folkehesten Sørlandet, S.T.C.C. Faksa, overtok teten fra Kap Viktoria etter 500 meter. Hun så lenge ut som en vinner, men klarte ikke å forsvare seg på de siste meterne.
- I den siste svingen var jeg helt sikker på seier. Jeg tok henne opp, for å passe på hesten i rygg. Etterpå fikk jeg ikke henne helt i gang igjen. Dette var en flott debut for de nye eierne, sa Lars Anvar Kolle.
V75 verdi: 2821 kroner.

Galopperte bort seieren?
Mr. Ratzeputz presset på hardt utvendig for ledende Arn. på oppløpet ledet han klart, men midt på oppløpet slo han på en galopp. Dermed gikk seieren til skrellen 1 C.R.L. Trefilov og Martine Finsand. De satt i femte par innvendig. Inn i den siste svingen fikk de åpning, men det var langt fram. C.R.L. Trefilov holdt farten helt inn og tok en overraskende seier som et sjettevalg. Knepent slått var 10 Li Li Fly.
- Dette er det største jeg har opplevd på travbanen. Jeg eier og trener hesten. Det var langt fram, men min hest holdt farten, sa en strålende fornøyd Martine Finsand. Martine er 22 år gammel og har vunnet 28 løp på 175 forsøk. Dette gir en seiersprosent på 16.
- Jeg har ingen god forklaring til galoppen til Mr. Ratzeputz. Det var veldig synd, for det var seieren som glapp, sa Alexander Heisholt.
V75 verdi: 10 250 kroner.

Målfoto!
Det måtte målfoto til for å skille duellantene 8 Amante Carissima og 3 Shoguns King. Favoritten Independent O. sikret seg teten. Måtte imidlertid åpne etter 1.11,7 og 1.13,1. Shoguns King travet i lederryggen. Han fikk åpning mot den siste svingen. Han kneblet lederen, men klarte ikke å stå for det siste angrepet av Amante Carissima. Hun satt sist underveis, og angrep mot den siste svingen. Fikk tredjespor rundt den siste svingen, og fikk kastet seg fremst akkurat på målstreken. 2 Arc Va Tour galopperte to ganger. Han travet fort mellom galoppene.
- Jeg hadde en dårlig følelse på målstreken. Akkurat da trodde jeg vi hadde tapt. Hoppa gjorde et flott løp. Det ble en langspeed, men vi hadde ikke vært med på kjøringen til å begynne med, sa Geir Mikkelsen.
- Jeg var helt sikker på at jeg skulle vinne med Independent O. i den siste svingen, men 100 meter senere var jeg ikke sikker lenger. Han ble trøtt til slutt, sa Svein Ove Wassberg. 
V75 verdi: 142 888 kroner.

Vidar Hop igjen
Vidar Hop og Alsaker Piril overtok teten etter 500 meter. Siden var løpet i realiteten kjørt. På oppløpet stakk de ifra til en lett seier. Slått Odin forsvarte teten, men valgte å slippe denne til vinneren. Fikk åpning til slutt og spurtet fint til andreplass.
- Jeg var meget glad når jeg kjørte i banen tidligere i dag. Banen var myk og det passer perfekt for Alsaker Piril. Vidar Hop har gjort en utmerket jobb for meg i dag, sa treneren Arthur Bø.

V75 utbetaling:
7 rette: 178 611 kroner
6 rette: 1 345 kroner
5 rette: 93 kroner.

(kilde NR v. Erik Håkonsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com