Minimize

 


 Print   
 
Login






 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, February 08, 2014
Dramatikk i V75-4
By jao @ 7:29 PM :: 3989 Views :: Referat
 

Ole Henrik F. Olsen var veldig skuffet etter at han ble disket fra seieren med Warrawee Lizzy i V75-4.

 

Dommerne brukte lang tid på å utrope en vinner. Warrawee Lizzy med Ole Henrik F. Olsen i sulkyen satt i andre par utvendig. I den siste svingen går han ut trangt ut på Alexandria Ås, som hadde travet i tredjespor gjennom hele løpet. Alexandria Ås blir påkjørt og galopperer. Dermed ble Warrawee Lizzy disket fra seieren for utilbørlig kjøring. 
- Åpningen ville kommet uansett, i og med at Alexandria Ås var sliten. Min hest brøt litt utover og sjenerte Alexandria Ås noe. Det å diske oss er en skandale. Det var ikke kontakt med Alexandria Ås. Hun galopperte på grunn av andre årsaker, sa Ole Henrik F. Olsen.
- En klar disk. Han kjører rett på min hest, sa Ole Johan Østre, som kusket Alexandria Ås.

For eieren av Warrawee Lizzy, Dag Terje Kisen, ble det hele spesielt. Han trodde hesten hans hadde vunnet og gråt av glede kort tid etter løpet.
- Nå har dommerne talt. Jeg vet ikke om det var riktig eller galt. Nå har jeg fått samlet meg og jeg er fornøyd med at Warrawee Lizzy er tilbake i form, sa Dag Terje Kisen.

Gigant Queen sikret seg teten i den første svingen. Åpningen ble tøffe 1.10,4. Holdt unna foran en tapper Estrella, som travet utvendig uten rygg.

Sterk spurt
Semper Fi kom med en meget sterk avslutning. Via en meget drøy siste sving var han klart fremst på de siste meterne. Semper Fi satt i femte par utvendig. Fikk rygger å gå i nedover den siste bortre langsiden. Enjoythewinner S.C. sikret seg teten ut av den første svingen. Fikk lov til å dempe tempoet underveis. Klarte ikke å svare vinneren til slutt. Bungee Jumper galopperte i oppvarmingen, og i en omstart. Galopperte også i den gyldige. C.C. Boy galopperte seg også bort med en gang.
- Det ble en drøy siste sving, men jeg så de andre var slitne. Jeg hadde derfor tro på seier. Semper Fi kjempet helt inn, og vant til slutt sikkert, sa Tom Erik Solberg.
- Bungee Jumper var hissig i dag, og galopperte. Hun er urutinert med voltestart, sa Geir V. Gundersen.
- Jeg er ikke skuffet over Enjoythewinner S.C. Han er litt tråkk underveis. Muligens hadde han klart å svart opp Semper Fi, hvis den ikke hadde kommet så langt ute i banen, sa Vidar Hop.
V75 verdi: 77 kroner.

Sterk seier
Odd Herakles
 travet utvendig for ledende Sunnmørsblesa. Han koblet grepet mot den siste svingen. Han ble hardt angrepet av Bokli Vind og Jarli Odin på oppløpet, men Odd Herakles ga aldri slipp på sitt overtak. Bokli Vind galopperte i den første svingen. Han dro opp angrepet via tredjespor 1300 meter fra mål. Kjempet strålende til tredje. Jarli Odin travet i rygg på Bokli Vind. Fikk alt servert, men klarte ikke å koble noe grep.
- Odd Herakles utvikler seg hele tiden, og nærmer seg de aller beste innen årgangen. Det ble et jevnt oppløp, men vi klarte å svare opp to meget gode hester. Jeg følte vi styrte tempoet fra posisjonen utvendig for lederen, sa Tom Erik Solberg.
- Jeg var sikker på at Jarli Odin skulle vinne ut mot oppløpet, men han kjempet ikke slik jeg hadde ønsket. Vi prøvde draskylapper i dag, men de hadde ingen effekt, sa Kai Johansen.
- Bokli Vind tapte med æren i behold. Han leverte et kjempeløp, sa Geir Flåten.
V75 verdi: 262 kroner.

Lekende lett
Broadway Legs
 overtok teten ut av den første svingen. Siden fikk han dirigere alt i front. Stakk ifra til lett seier. Winmecredit slapp teten til favoritten ut av den første svingen. Hang siden på så godt han kunne. Hitchcock travet utvendig de siste 1200 meterne. Holdt farten fint til tredje. Anthony Boko smøg med til fjerdeplass og sikret Stall Hamre de fire beste plassene. Kejser K.D. var ikke på plass når starten gikk. Han galopperte seg bort på startsiden.
- Løpet ble akkurat som jeg trodde. Broadway Legs er den beste hesten i eliten her hjemme for tiden. Det at stallen klarer å ta de fire beste plassene er jeg stolt over, sa Frode Hamre.
V75 verdi: 289 kroner.

Overlegen
Lannem Sølvi
 presset på ledende Dosa helt til sistnevnte galopperte etter en runde. Vel i tet forlot Lannem Sølvi feltet. Hun vant overlegent. Toer ble Tore Huldra som avsluttet meget bra etter en galopp mot den siste svingen.
- Jeg tror seieren gikk fløyten. Hun avsluttet forrykende etter galoppen, sa Thor Borg som kusket Tori Huldra.
- Lannem Sølvi er veldig sterk. Derfor ville jeg holde tempoet oppe. vi hadde full kontroll til slutt, sa Tor Wollebæk.
V75 verdi: 1 570 kroner.

Sterk fire-åring
Viking Va Bene
 er en meget lovende fire-åring. Det er det ingen tvil om. Han ble lagt i angrep fra tredje par utvendig 600 meter fra mål. Fikk tredjespor rundt den siste svingen, men på oppløpet var han den klart sterkeste. Kilkenny brukte mye krefter på å overta teten fra International Lover etter 500 meter. Kilkenny galopperte et lite stykke inn på oppløpet.
- Vi hadde ikke tapt da Kilkenny galopperte, sa Hans Chr. Holm.
- Jeg er temmelig sikker på at Viking Va Bene er en av de beste innen årgangen. Jeg kjente det med en gang jeg la hesten i angrep, at seieren skulle bli vår. Viking Va Bene har klasse til å kjempe i toppen av årgangsløpene, sa Geir V. Gundersen.
V75 verdi: 1 874

Vant fra tet
Føynland Kongen
 stakk rett til tet. Siden var det ikke snakk om saken. Han stakk til seg flere lengder rundt den siste svingen. Seieren ble av det lette slaget. Tord Viking var tapper etter ei reise i dødens. Prins Marius avsluttet fint fra fjerde par innvendig til tredjeplass..
- Jeg visste Føynland Kongen var i form. I dag kunne vi kjøre skoløs, og det er en stor fordel. Føynland Kongen var helt fantastisk, sa en rørt Geir Flåten. 

V75 utbetaling:
7 rette: 3 793 kroner
6 rette: 57 kroner
5 rette: Joker

(kilde NR v. Erik Håkonsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com