Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, February 22, 2014
Fantastisk stallform
By jao @ 7:21 PM :: 4628 Views :: Referat
 

Nes Odin var tilbake som en vinner i V75-1.

 

 

- Jeg har alltid hatt tro på denne ehsten. Ikke glem at 14 Nes Odin i V75 hentet tillegg på Ulsrud Tea i 4-års-sesongen, men han har plundret mye. Nå er han tilbake, sa en rørt Ove Kenneth Karlsen etter at Nes Odin hadde vunnet som et niendevalg i V75-spillet.
- Og det ser ut som om grepet med å flytte hestene til Forus travbane har vært vellykket, fortsatte Ove Kenneth Karlsen.
- Målet var å gi ham et oppbyggende løp, og jeg ville gi ham rygg hele veien. Jeg synes han fullførte fantastisk bra. Seiersambisjoner fikk jeg egentlig ikke før midt på oppløpet, da jeg så at Tangen Jerkeld feilet. Vi hadde neppe slått favoritten, men jeg var uansett kjempefornøyd med Nes Odin, kommenterte Åsbjørn Tengsareid. Nes Odin fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.26,1v/2660 meter. Jan Yngve Jacobsen og Marianne Ellingsen eier hesten som sørget for en utgangsverdi i V75 på 132 kroner.

Prikkfri vikar
Dagfinn aarum fikk overta tømme fra Alexander Heisholt bak 3 Mr. Rateputz i V75-2. Nestfavoritten ledet hver eneste meter og vant på 1.16,8a/2609 meter.
- Jeg hadde fullstendig kontroll hver eneste meter. Jeg hadde fått beksjed om å holde et jevnt, hardt tempo i tet, og det gjorde jeg. Dette ble helenkelt, smilte Dagfinn Aarum - som innrømmet at Sørlandets travpark betyr litt ekstra for ham:
- Jeg vant på åpningsdagen her for 25 år siden. Vi vant det aller første løpet, Storelan og jeg, og det glemmer jeg aldri. Forretsen er det jo rene Solvalla-stemningen her, smilte Dagfinn Aarum etter at 3 Mr. Ratzeputs hadde fått 50 000 kroner for å vinne. Stall Jackpot 6000 eier hesten som var nestfavoritt i V75 og sendte verdien opp til 329 kroner. 

Fresh farstfest
3 Cecena Ås, 6 Sune Palema og 8 Hitchcock kom i vifteform opp til en luftig 500-meter i 1.08.5-fart. Snart fikk Sune Palema overta med Hithcock på utsiden, og farten ble holdt oppe til 1.11 første 1000 meter. Oppløpet ble spennende. Ute i banen spurtet oddsbomben 5 Bold And Fresh flott og vant til 31 i odds. Thor Borg vikarierte igjen bak den Frode Hamre-trente hoppa.
- Jeg fikk seierstro mot siste sving. Vi ble godt hjulpet av det harde tempoet. Bold And Fresh skal ha det servert på sølvfat, og da var det bare å servere henne, smilte Thor Borg. Sjekken på 70 000 kroner gikk dermed til hardtsatsende Bjørnar Høgseth. V75-verdien gjorde et byks fra 329 kroner til 32 355 kroner etter oddssjokket. Vinnertiden ble 1.13,1a/1609 meter, mens en heroisk Hitchcock ble toer:
- Jeg tror det er det beste løpet han har travet, sa en storfornøyd Frode Hamre etter en ny elitetrippel.

Like god som Support Justice?
9 Viking Va Bene begynner å ligne en riktig topphest. 4-åringen blåste inn til seier etter reise utvendig for lederen. Uanstrengt suste han inn til enkel seier. Etterpå ble han spurt om 4-åringen kan sammenlignes med fjorårets Derby-vinner Support Justice:
- Jeg forstår sammenligningen. Han er i ferd med å bli en fantastisk traver. Dette er en topphest. Jeg ville helst ikke havne i posisjonen utvendig for lederen, men det var akkurat der vi havnet. Jeg følte at jeg satt på løpet fra siste langside og hjem, smilte Geir Vegard Gundersen. Vinnertiden ble 1.15,6a/2040 meter. Per Hauger og Gry Slattum eier den flotte 4-åringen. I V75 steg verdien til 45 545 kroner.
- Vi har fått en fantastisk start på det nye året. Jeg vil takke stallpersonell og lojale eiere, sa Sigbjørn Kolnes.

Full uttelling for Dagfinn
Dagfinn Aarum prikket inn sin andre V75-seier da han kjørte 5 Lome Oda to løp etter. Ekvipasjen havnet uten rygg i et løp hvor ledende Kap Viktoria sørget for jevn 1.26-fart. På oppløpet ble det spennende, men Loma Oda var tøff og fightet til seier:
- Jeg følte i siste sving at vi hadde grepet på lederen, men jeg fryktet jo at det skulle komme noen ute i banen. Heldigvis holdt hun unna, og jeg syntes hun hadde et helt riktig løp idag. Det var noen hakk ned motstandsmessig idag, og jeg hadde god tro hele veien, smilte Dagfinn Aarum. Lome Oda vant på 1.28,6a/2140 meter og fikk 60 000 kroner for å vinne. John og Sigrid Hasle eier Moe Odin-datteren. I V75 var Lome Oda favoritt, og verdien var nå 73 069 kroner.

Rå styrke av Gede
1 Scarlett Gede havnet som ventet sist fra start, men var snart på vei framover og overtok teten etter en runde. Deretter hadde Kristian Malmin full kontroll bak den råsterke Insert Gede-datteren - som rykket unna til helenkel seier på oppløpet. Dette var årets første seier for hoppa som vant halvparten av sine 12 starter ifjor.
- Dette ble veldig enkelt. Da vi fikk overta teten, steg min seierstro, sa Kristian Malmin. Vestmarka A/B eier den danskfødte hoppa som fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.18,0a/2609 meter. 
- Det har gått bra for stallhestene mine den siste tiden, og Scarlett Gede kan nå veldig langt om hun holder seg hel. Vi kunne kjøre uten sko idag, og hun fungerte flott. Jeg følte at jeg hadde god kontroll hele veien, for hun er utrolig flink til å svare opp. Dette ble lett, smilte Kristian Malmin, etter V75-6. Hesten var favoritt i V75 og sendte verdien opp i 100 209 kroner. 

Tøff fra dødens
Stallskriket 2 Solakongen og favoritten 9 Finstad Jerken var tidlig tetpar i V75-7. Mot siste sving rykket de to litt unna. Solakongen fikk en lengde i siste sving, men en tøff Finstad Jerken kom tilbake og koblet grepet i gode tid før mål etter en avslutning i 1.26-tempo de siste 800 metrene. Stian Gudim Wiik eier den kapable 5-åringen som fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.28,2v/2160 meter.
- Hesten min tok en luten siesta i siste sving, for han vet hvor hesteringen ligger, men da jeg droi skylappene tente han til igjen. Dette er en hest som duger langt opp i grunnlaget, sa en fornøyd Lars Anvar Kolle. 
- Hesten har trøblet endel, men nå er han på riktig vei. Han har blitt tryggere på seg selv. Dette var stas, sa trener Jarle Wiik etter seieren i V75-7.

Riktig V75-rekke ble 14 Nes Odin - 3 Mr. Ratzeputz - 5 Bold And Fresh - 9 Viking Va Bene - 5 Lome Oda - 1 Scarlett Gede og 9 Finstad Jerken. Syv riktige gir 146 129 kroner, seks riktige gir 251 kroner, mens fem riktige gir 15 kroner.

Nedenfor finner du en oppsummering av V75-løpene. Om avspillingsvinduet ikke fungerer, kan du se klippet via YouTube ved å følge denne linken.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

 

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com