Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, March 01, 2014
Eldst og best i eliten
By jao @ 7:52 PM :: 4651 Views :: Referat
 

Gammel og meget god. Cecena Ås ble til V75-vinner i lørdagens eliteoppgjør på Drammen Travbane.

 

 

Han tok fatt som toåring i løp, og har holdt på i 10 sesonger på rappen. Nesten uten avbrudd dessuten. En periode fungerte Cecena Ås også som løpshest i Frankrike, der han la en alen til sin vekst.
Lørdag braste hingsten i vei i overlydsfart, fikk seg en trykk av Priority Photo etter en kort bit, men beholdt teten og holdt unna helt til målstreken ble brutt.
- Han er så god og fin å holde på med. Vi var bestemt på å kjøre i tet i dag. Drammenbanen er en arena der Cecena Ås stortrives, sa treneren Kristin B. Rolandsen etterpå.
Kusket gjorde Simen Bremseth Jessen, mens det er Stall Grenerie som er eier. I V75 fant man lørdagens gode elitevinner som et 4. valg.

Fra start til mål
Spillerne var pålest i V75-1. De hadde gjort Alsaker Piril til favoritt. Dens makker Vidar Hop tok lurven av konkurrentene på tre sekunder i starten, og loset sjuåringen rett til tet. Sterke Tangen Jerkeld travet utvendig i vanskelig aksjon. 600 meter fra mål dukket galoppen opp og samtidig rykket Alsaker Piril i fra feltet med to, tre lengder. Mot mål seilet hingsten inn til sterk seier.
- Hesten blir bare bedre og bedre. Jeg så for meg føringen og en seier, meldte trener og eier Arthur Bø straks løpet var i mål. 
Storoddseren Pedrus avsluttet solid og ble toer sammen med Gunnar Austevoll, mens Elmer er et nestegangobjekt etter en prima avslutning etter en uheldig startside. Jan Martin Bjerring var også lystig etter å ha styrt betrodde Moe Svarten med ny balanse.
- Alt stemte, men vi ble felt av stallkompis Tekno Jerken som falt i staver. Jeg tror jeg hadde vunnet løpet om Moe Svarten hadde fått travet rett fram i sisterunden, mente Bjerring.

Hyvä Jouni
I V75-2 styrte voltespesialist Lars Anvar Kolle klokkerent, og sendte 5. valget Everest til tet. Duoen ble aldri utfordret realt, konkurrentene hang bare med. Favoritten Amarone så vi utvendig etter en runde, men hoppa var både spenstløs og tungpustet. I den siste svingen meldte Amarone totalt utsolgt dessuten. Everest trippet derimot i vei på lette bein. Inn mot oppløpet rykket åtteåringen i fra de øvrige med et par lengder, og vant i utruet stil. Trener gjør finskfødte Jouni Karhu, som var lykkelig naturligvis. Hyvä Jouni!
Eierne heter Nathalie og Natasha Sandtangen.
- Jeg har fulgt Everest fra sidelinjen flere ganger. Hoppa har slitt litt med travet, men i dag stemte det godt og hun vant fortjent, uttalte seierskusk Kolle. 
Per Oleg Midtfjeld , kusk til mye betrodde Hot Vacation H. opplevde å tråkke i stykker det ene fotsteget på sulkyen, mistet balansen og hesten svarte med galopp idet duoen skulle starte masseringen av vinneren. Midtfjeld – utvilsomt lørdagens uflaksgubbe.

Smalt til
Hun kom som ei kule allerede mot første sving i V75-3, altså mot normalt. Vesle Frøken Støen, 2. valg og ei datter til Spikeld - første kaldblodshest under 1.20, spant rundt alle konkurrentene for Thor Borg. 
Duoen sto på hele 40 meters tillegg, men hadde overlydsfart i kroppen kontra de andre. Løpet ble som et barneskirenn sånn sett. Vesle Frøken Støen stakk unna mot mål og vant uhyre enkelt. Et stykke bak sikret Eskelands Søstra seg sølvet, mens vi nevner at tre kvart av feltet var innom en eller flere galopper. 
Blant disse; favoritten Bleke Huldra. 
Vinneren er eid og trent av Kristine Støen Kvivle.

Oddsbombe
V75-4 ble et merkelig oppgjør. Tom Erik Solberg forhåndsannonserte via RD at han skulle sitte i tet med Sibylla. Konkurrentene kjørte deretter, men så fort favoritten Alexandria Ås kom flygende, tok Solberg opp. Dermed tetkjenning for den mest spilte hesten. Utvendig travet Dumdummaid, hvis kusk Kristian Malmin trolig ble irritert over sjakkspillet som foregikk. Han ga favoritten en trykk på direkten. 
Midt i siste sving så løpet avgjort med Alexandria Ås som vinner. Langt ute i banen kom flere hester i solid fart, og da Alexandria plutselig ga helt opp, ble 9. valget Odd Sunshine til vinner. En oddsbombe av det sjeldne. Anette Frønes kusket, mens det er Odd Team A/S som eier. Therese Paulsen er trener.
- Det er forferdelig stort, smilte Frønes - litt uortodoks i språket.

Neppe svett
Øystein Tjomslands bror Vidar var gitt oppgaven å styre favoritten Lesja Kongen i V75-5. Unghesten er omtalt med respekt av mange, og var totalt overlegen i løpet. Underveis travet hingsten utvendig for ledende Jørnstu Vilja, som i sin vane tro fant oppløpet alt for langt. Tet og 2100 meter er ikke hennes melodi. 
Om vinneren er det å nevne at hesten knapt nok var svett, at krefter fantes spart, at aksjonen var flott, og at innsatsen imponerte.
Trener gjør nevnte Øystein, mens Stall Olympic med adresse Nordre Toten er eier.
- Jeg valgte å ta det rolig i starten, vi fikk det lettere da Rigel Scott galopperte, men hesten avgjorde i enkel stil. Lesja Kongen skal matches i grunnlaget sitt, og så får vi se om han rekker mot de beste til høsten, kommenterte Vidar Tjomsland.

V75-vinner vant
2. valget Rafolo, som under vinterens gang har tatt hele tre V75-triumfer, ble våkent kusket av Lars Anvar Kolle i V75-7. Da tempoet endelig falt i front etter en runde, ga Kolle marsjordre, og Rafolo gled rundt konkurrentene og fram til tet. Farten ble holdt godt oppe, da angriperne nærmet seg via drøye spor i sisterunden, kunne Rafolo strekke på seg og ta seieren.
John O. Jensen og Liv Abrahamsen kjøpte hesten for en kort tid tilbake. Sigbjørn Kolnes er trener, og sa rett ut:
- Det var viktig for meg at Rafolo presterte som best etter salget. Jeg synes seieren var flott, meldte Kolnes også. 
Om Kolle nevnes at han sikret seg hele tre triumfer under stevnets gang, og ble naturligvis stevnets store tobeinte profil. Kolnes fikk også en flott dag på jobben med to trenerseiere.

V75-utbetaling
7. rette: 212.902,-
6. rette: 1.340,-
5. rette: 91,-

Her kan du se et sammendrag av dagens V75-løp:

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com