Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, March 22, 2014
Mr. X.F. Royal slo til
By jao @ 7:37 PM :: 4557 Views :: Referat
 

Mr. X.F. Royal tok en uventet seier i Steinlagers Æresløp under Unionskampen på Momarken Travbane lørdag ettermiddag. I sulken satt Lars Anvar Kolle.

 

 

Tenke seg, Mr. X.F. Royal som kom hjem med halen mellom beina etter en mislykket reise og opphold i Frankrike, viste seg fram i blendende stil da V75-6 gikk i vei på Momarken lørdag.
Kusken Lars Anvar Kolle skal ta mye av æren for at hesten sikret seg den gjevne Steinlagerpokalen, han kjørte rett og slett optimalt.
-Opplevelsen å stå ved gjerdet var magisk, jeg er kjempeglad. Gutten vår har gjort enormt mye positivt. Vi var redd for at han ikke skulle være i form, og undret på om vi det hele tatt skulle starte, innrømmet deleier May Kristine Grønvold - så glad så glad.
- Formen var som eieren sa, usikker. Jeg valgte å kjøre i en sparsomlig posisjon. Det var helt herlig å kjenne at Mr. X.F. Royal tok i for fullt  mot mål. Denne triumfen kjenner jeg sitter i kroppen, sa Kolle etterpå. 
- Nå er det slik at jeg alltid har tro på Mr. X.F. Royal, han er bare en herlig type, avsluttet Lars Anvar Kolle.

Vant løpet i starten
Norrlenningen Ulf Ohlsson låste V75-1 på 20 meter. 
Stormysky virket lekker under oppvarmingen, jeg hadde god tro før løpet. Målet var tet med det samme og låse inn favoritten Jaguar Broline inne, kommenterte kusk Ohlsson fra Bergsåker.
2. valget Stormysky tråkket til litt ekstra 100 meter fra mål, skvatt i fra feltet og ble til en lekker vinner. Jaguar Broline ble toer, mens norske One More Flight tok en sterk tredjepremie.  Finskfødte Reijo Liljendal er trener.

Kjempesmell
Alle deltagerne feilet i V75-2, kaoset var fullkomment. Tre fra start, resten i første sving. Vi har aldri opplevd maken.
Uansett, først til mål kom supersmellen Pericle Bi, trent av Stefan Pettersson og kusket av Claes Svensson – begge fra Mantorp i Sverige. 
- De fleste galoppene kom som et resultat av en kjedereaksjon inn mot svingen, meldte Kenneth Haugstad som opplevde feiltrinn med sitt stallskrik Formation.
Tilbake til løpet, Send In The Clowns kom først til 500 meter, etterfulgt av 7. valget og 45-oddseren Pericle Bi. Mot siste sving var det seks hester som kunne vinne, da stakk Send In The Clowns, åpningen kom for storoddseren i rygg, og over oppløpet seilet Pericle Bi forbi og tok seieren.

Ny bombe
6. valget - norske Olympic Image, trent i Årjäng av nordmannen Per Ludvig Nilsen, dukket opp ytterst i banen da V75-3 var på vei mot mål. Hoppa stormspurtet og vant egentlig enkelt. Nilsen, drammenser egentlig, var velig lykkelig.
- Hun har vært god hele tiden for meg, det var godt at hun fikk vinne.
Kristian Thorud og Frode Veisten er lykkelige eiere. 
Underveis ledet Nalda Nof, favoritten. Farten var lav, ingen angrep før mot siste sving, men like fullt ga hun seg veldig enkelt. Og skuffet.
Bold And Fresh havnet utvendig lederen etter å ha svevd i sporene den første halve runden. Hun ga seg meget hun også.

Trippelbombe
Det fleste rettet øynene mot Gylden Balder i V75-4. Hingsten sto klar etter alvorlig sykdom, og du verden hvor godt han presterte. Men seier, det ble det ikke.
For Føynland Kongen, 10. valg og nesten ikke rørt i veddemålene, feide til tet midt på første langside. Geir Flåten fikk virkelig godt betalt for sin frekke kjøring, han svarte også når Gylden Balder kom i angrep runden igjen. Hestene duellerte, mens sistevalget Pedrus lurte bak. Opp mot mål gled Gylden Balder innpå, men rakk aldri forbi. 
Pål Kristiansen er lykkelig eier og trener.
- Jeg var inne på å gratulere Kai Johansen allerede på bortre langside, men Føynland Kongen er helt fantastisk til svare når konkurrentene kommer. Det lange oppløpet på Momarken var jeg redd, og at han skulle gi seg. Men Føynland Kongen kjempet utrolig og holdt unna. Slik kommenterte Geir Flåten. 
- Gylden Balder var virkelig god. Han har fortsatt et stykke opp til toppform. Det å kjøre fort i trening, kontra å delta i løp, er to forskjellige ting. Oppsummert var jeg strålende godt fornøyd, meldte Kai Johansen straks løpet var i mål.

Endelig en favoritt
Danskehesten og favoritten Solo Nolo, trent og kusket av dyktige Flemming Jensen, imponerte realt i V75-5. 
- Vi kom galt til, havnet sist, og jeg var bekymret. Men Solo Nolo leverte en topp sluttspurt. I siste sving hvor vi lå utendig lederen, fikk jeg tro på seier, sa Jensen. 
Vi lot oss imponere av det spurtrykket Solo Nolo la inn på bortere langside. En slik fart er det lenge siden man har sett på banen i Mysen.
Femåringen er eid i Danmark.

JackpotJuel
- Jeg hadde et ønske om å kunne nå fram til føringen med More Than Enough, og vi kom oss dit etter 500 meter. Hesten er en fighter, han fullførte realt og seieren ble enkel. Slik oppsummerte Jeppe Juel i V75-7.
- Momarken fortjener stor ros for en flott bane, og et perfekt arrangement. Jeg kommer gjerne tilbake på slike dager, smilte Juel - mannen som vippet ut den gjenværende kupongen i V75, og som sørget for jackpot i både Sverige og Norge.
Totalt overføres rundt fem millioner kroner til V75 på Sørlandets Travpark neste lørdag. En alenebong vil dermed være verd 45 millioner kroner.

V75-utbetaling
7. rette: Jackpot
6. rette: 44.746,-
5. rette: 1.324,-

Vi noterte ellers:

* Unionskampdagen åpnet med dansk monteseier. NO NAME DE HESS feide rundt favoritten Bullship rundt siste sving og ble til mektig vinner for Lise Ullerup Hansen. Niels Pedersen trener.

* Eidsberg kommune var på pletten lørdag, med et eget løp. V4-2 ble dominert av storfavoritten SINGLE SOCK som stort sett jogget hele veien til mållinjen. Frode Hamre trener, Per Oleg Midtfjeld kusket. Hamre ble selv toer med godt spurtende Georgie Mae.

* 60-oddseren ROYAL CHOCOLATE kom først i mål i V4-3, Lords Æresløp, og stallmannskampen mellom Sverige og Norge. Favoritten Tom T. Hall ledet inntil han feilet på oppløpet. Glad seierskusk; Ole Christan Kjenner, lokal Momarkengutt. Eier gjør Freddy Gustavsen og Pia Merethe Olsen.

HAMRESEIER IGJEN. Favoritten Relight My Fire holdt seg til travet i V4-4, svarte ut Rafolo da denne kom farende nedover siste langside, og stakk så unna mot mål. Prestasjonen tåler betegnelsen solig.

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com