Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Friday, June 06, 2014
Bokli Vind tok årets åttende!
By jfb @ 8:17 PM :: 4849 Views :: Referat
 

GRUNNLAGSKLATRER: Bokli Vind tok årets seier nummer åtte på Bjerke lørdag.

To førstevalg innfridde - og ingen av vinnerne var utenfor topp 5. 
Allikevel hele 784.186 kroner til fire kombinasjoner som klarte rebusen. Eksperten Rundtom Spillekiosk i Drammen, årets V75-kommisjonær i 2012, hadde en av dem - fordelt på ti andeler. Med andre ord en hyggelig pinse for et spillelag i Drammen!

1. løp: Lett for raske Rapido
Siv Emilie Løvvold og Rapido var den ventede løsningen i montéløpet. Det ble lekestue, de andre måtte se den blå og gule ryggen til Siv Emilie for 16. gang i år. Fjorårets suverene champion er nå kun én bak Kristine Kvasnes (17-16), her blir det full fight helt inn mot nyttårsklokker og 2015-starten.
Opossum ble toer, Global Nansen galopperte ut.HAR FUNNET FLYTSONEN: Siv Emilie Løvvold vant med favoritten Rapido.

2. løp/V5-1: Ican Youcan kunne!
Folkehesten Bergen har mange eiere, men hadde få supportere i toto'en i V5-2. Det var en feilvurdering fra det spillende publikum. 
Favoritten Catherine's Cavalli hoppet fra start, Ican Youcan tok teten og slapp til nestfavoritten Lightman O. I siste sving var det klart for et tohesters-oppgjør. 
Åsbjørn Tengsareid og Lightman hadde grepet, men Ican Youcan og Herman Tvedt viste at folkehester kan.
 På målstreken var  ekvipasjen først til nesten 30 i odds. Trippelen 5-4-6 ga over 8000 i odds.
- Vi klarte å snike oss forbi, sa en meget fornøyd Tvedt jr. - som kjørte på sikkerhet og parerte fint da Folkehesten var høyt opp i siste sving.

3. løp/V5-2: Hop og Lyn Rappa med kontroll
Vidar  Hop og Lyn Rappa hadde tidlig grepet på ledende Hafstein Anna. Hop kjørte mot  Vesle Frøken Støen og Thor Borg - som lå ytterst i en trio med drøye halvrunden igjen. Da kom galoppen for Borg'n og Støen. Briskeby Frøknahadde fått et fint løp, men var ingen trussel for sterke Lyn Rappa som gikk greit unna til seier nummer fem i karrieren. Triumfen var verdt 70.000 kroner for Vesle Frøken Støen kom flott tilbake til annen som løpets moralske vinner.

4. løp/V75-1: Lett for "Tengs" og favoritten
Åsbjørn Tengsareid og Anders Pedersen-trente Twilight Magic spant til tet fra springspor. I ryggen satte Sigbjørn Kolnes' debutant; Pantera Rex. V75-1 ble udramatisk. Den beste hesten satt foran - og dempet før et oppløp der hun var enerådende i banen.
- Hun var stabil i travet, avslappet og fokusert. En hest i fin forfatning, oppsummerte "Tengs" etter dagens andre seier til de danske farger.

5. løp/V75-2: Perfekt for Tabac
Dte ble kamikaze-kjøring i V75-2: Knud Mønster, med blikket rett fram, og Ringo Mosebo svarte opp teten. 
Mister Pepper og Knut Arne Ødegaard hadde annonsert tetjakt. Og sånn ble det. Sistnevnte tapte fart da Spider Beefeilet innenfor; første 500 på 1.07,8! Da tittet Geir Vegard Gundersen bak Perfect Tabac ganske fornøyd bort på tavla. Det ble etterhvert også fint heng i siste sving. Seieren ble til slutt ganske grei for femtevalget foran godt spurtende Pelle Lund og Per Oleg Midtfjeld.
- Perfect Tabac er en utrolig flink hest, sa trener Trond "Buller'n" Anderssen, i humør og spent foran søndagens OGP der Mr. X.F. Royal er på tetjakt.

6. løp/V75-3: 100.000 kroner til Bokli Vind
Bokli Vind
 hadde 66 prosent av innsatsen på seg. Prosentene tynget ikke. 6-åringen overtok fra Søyset Kaiser inn mot den andre svingen på stayerdistansen 3120 meter.
Første 1000 gikk etter 1.28,3; siste 800 etter raske 1.24,5. Geir Flåten og hans kanontraver seilte fra til overlegen seier, årets åttende.
- Løpet så veldig bra ut på papiret. Og det ble veldig enkelt. Fine eiere og en fantastisk hest! Det er lette å være kusk når du sitter bak sånne hester. Nesten som å sitte i stressless'n, sa Geir Flåten etter å ha satt inn dagens tørste.Fetter'n T.G. gjorde et bra løp til sølv i et løp der gullet var bortbestilt. 

7. løp/V75-4: I Love Paris som et fjerdevalg!
DNTs Hoppechampionat med 200.000 kroner til vinneren ble et to-hesters-oppgjør. I Love Paris, et fjerdevalg, fikk overta. Lars Anvar Kolle, Norges ledende V75-kusk i år, slapp til favoritten Glad Hall T. og Bjørn Garberg. Sistnevnte kjørte unna, men hesten i rygg, I Love Paris, hadde egentlig kontrollen nedover oppløpet.
- Min største seier. Det har vært en del stang ut før. Kolle gjorde en kjempejobb, sa trener Morten Gunnar Sem og var naturlig nok veldig fornøyd.
Det var ikke Bjørn Garberg - selv om han syntes Glad Hall T. "gjorde et bra løp". 
Garberg klaget på at Kolle hadde ropt at han skulle sette opp farta. Han trodde, i følge eget utsagn, at Kolles hest kunne kvele seg. 
Kolle skjønte ikke kritikken og mente at Garberg da evetuelt måtte ha hørt lyder fra I Love Paris. 
- Så lenge har Bjørn vært med, sa Kolle om situasjonen og diskusjonen som skapte temperatur etter V75-4.

8. løp/V75-5: Elegant kjørt av Marius Høitomt...
Marius Høitomt satt opp bak Hamrestallens Peel and Stick i V75-5. Den styrte han meget elegant inn til seier i Wabaløpet som et femtevalg:
Max Thunder satt etterhvert i tet, Sucker Dust brukte litt krefter på å komme dit. Da kjørte Marius våkent og offensivt fram. Hesten lå litt hardt på, men det holdt fint og imponerende - med seiersgest fra Marius over mål.
- Helt perfekt, sa han selv om løpsutviklingen.

9. løp/V75-6:...og fin styring av Bo!
G.M. Fairytale
, et fjerdevalg, startet fra tillegg. Derfra skal hun smyges for så å gå til slutt. Det var nettopp det Bo Westergaard gjorde i et løp der Chanto Revenue skuffet fra tet. Favoritten C.C. Simon tapte litt fra start, men var uten det store trykket.

10. løp/V75-6: Sejr Gammelsbæk holder stålformen
Kai Johansen og favoritten Frameable hadde lenge taktpinnen; Out Of Nowhere kom etterhvert opp utvendig. 1.11,9 første tusen. Frameable kunne se ut som en vinner, men var ikke like bra som i seiersløpet sist. Via drøye spor i siste sving kom Ultimate Lindy - som feilet. Dette forstyrret stallkameraten Sejr Gammelsbæk en aning. men ikke mer enn at Geir Mikkelsen og seiersmaskinen Sejr, et tredjevalg, kunne spurte inn til seier.

11. løp: Uproblematisk for Eggen
Det siste løpet dagen før OGP-søndagen ble en grei triumf for Hamilton As, kjørt av Hans Jørgen Eggen. Anders Lundstrøm Wolden trener fem-åringen som gjorde sin Norges-debut.

Utbetaling:
7 rette
: 784.186.-
6 rette: 3610.-
5 rette: 185.-

(kilde: NR v.Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com