Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, June 08, 2014
Fransk OGP-vinner – Support Justice toer!
By jfb @ 7:07 PM :: 6357 Views :: Referat
 

Univers de Pan (innvendig) gikk til topps under årets VG Oslo Grand Prix. I mellom avsluttet Support Justice meget bra som toer, mens utvendige Solvato knep tredjeplassen. (Foto: Eirik Stenhaug, Equus)

B.B.S. Sugarlight med kikkerthodelag blåste til tet for kusk Peter Untersteiner i hovedløpet over 2100 meter autostart. Etter 09,5/500 meter kom Solvato og gav lederen en karamell. Untersteiner avviste i front, men B.B.S. Sugarlight måtte bruke en ny speed på å svare ut. Juliano Rags travet utvendig for lederen, før han ble frelst av Un Mec d´Heripre runden igjen som ble passert etter 1.10,8.

Angriperne kom via sporene på den siste bortre langsiden med Raja Mirchi først i tredjesporet. Un Mec d´Heripre hadde koblet et grep om lederen inn på oppløpet, før hesten rullet over i galopp sammen med Björn Goop. Bakfra kom Univers de Pan fort. Hesten hadde fått et fint løp i andre-/tredje-par utvendig underveis, og var først midt på oppløpet. Utvendig denne kom Support Justice som hadde funnet luker mellom ekvipasjer, men rakk ikke fram til franskmannen som vant på 1.11,9 og kunne innkassere 1.500.000 kroner for seieren.

- Jeg bestemte meg for å kjøre avventende. Jeg ble sittende når Un Med d´Heripre kom via sporene. Det viste seg å være et bra valg. Hesten har vært i toppform siden januar. Nå venter to løp i juli før det blir pause og opptrening til Prix d´Amerique, sa kusk Philippe Daugeard etter seieren med Univers de Pan.

Målfoto av VG Oslo Grand Prix 2014.

- Hesten i mitt liv
Kusk og trener Geir Vegard Gundersen var naturlig nok svært fornøyd med Support Justice sin innsats.
- Jeg er stolt nå. Han er fem år og så norsk man kan få det. Det er en av verdens beste hester som bor i Nittedal og som trenes på Bjerke. Dette er hesten i midt liv. Dette kan bli moro fremover. Det er enormt det vi opplever her.
- Vi måtte sjanse underveis fra dette sporet, og det løste seg perfekt med tempo underveis. Det er nå det begynner, fortalte en storfornøyd Geir Vegard Gundersen.

Geir Vegard Gundersen og Charlotte Teien Gundersen var godt fornøyde med Support Justice sin meget gode innsats til andreplass under årets VG Oslo Grand Prix. (Foto: Eirik Stenhaug, Equus)

- Hesten ble litt hissig den første runden. Veijo (Heiskanen, kusk av Solvato – red.) kjørte til på den bortre langsiden og vi måtte bruke en speed ekstra. Dessuten roet ikke hesten seg ned etterpå heller. Han er på vei opp til toppen. Det beviste han nå, sa kusk Peter Untersteiner om B.B.S. Sugarlight etter løpet.

 

Gylden Balder fikk et perfekt løp av styrmann Kai Johansen, og  ekvipasjen gikk til topps i Alm Svartens æresløp med 200.000 kroner i førstepremie.

Fra spor én ble Gylden Balder overflydd to ganger fra start til tredje innvendig. Rundt den siste svingen kommer luken Kai Johansen var meget sugen på. Føynland Kongen hadde ingen god dag og slapp ryggen til dødens-travende Hallsta Lotus, dermed kom åpningen. Gylden Balder skøyt fin fart nedover oppløpet, og koblet et kontrollert grep om ledende Neslands Loke før mål. Seiersgesten kom fra Johansen, og det var en tydelig rørt kusk på seremoniplass.
- Det er moro å få kjøre ham. Han har et hjerte og hode av gull. Samtidig gjør trener og eier en fantastisk jobb med hesten, og det er en fryd å kjøre. Det er helt enormt å vinne på en slik dag. En spesiell følelse, sa Kai Johansen.
- Det er utrolig å vinne foran et så stort publikum. Det har vært en lang vei etter sykdommen, og vi har brukt lang tid med hesten. Vi er et team som jobber med hesten, og som fungerer bra, fortalte trener Pål Sem.

Kai Johansen med seiersgest da Gylden Balder passerte målstreken først i Alm Svartens æresløp. (Foto: Eirik Stenhaug, Equus)


Neslands Loke forsvarte seg tappert til andreplass, mens Lome Brage leverte et enormt løp fra jumboplass i den siste svingen til tredje. Vinnertiden på Gylden Balder ble på 1.21,1/1609 auto.

1.10,0 av Rue du Bac
En enorm prestasjon fikk vi se i V75-4, Gjensidiges 4-årselite, av italiafødte Rue de Bac. Fabrice Souloy-traveren kastet seg over ledende Alizea du Kastel i den siste svingen. Med full spenst over mål vant fireåringen helenkelt på raske 1.10,0 over 1609 meter autostart sammen med Roberto Andreghetti.

Etter at favoritten Cabaka BF med Ulf Ohlosson i sulken vant V75-7 ble utbetalingen for 7 rette 29.273  kr. 

(kilde NR v.  Henrik Salberg)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com