Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, July 19, 2014
Tekno Odin vant NM
By jao @ 7:29 PM :: 4293 Views :: Referat
 

Tekno Odin vant NM på hjemmebane.

 

 

NM kom ikke igang før 50 minutter etter oppsatt tid, mye som følge av to ponniløp. Da løpet kom igang ble det et herlig oppgjør. 8 Bork Odin overfløy 3 Særpefanten, men snart var sistnevnte i tet igjen. Fra bakspor mot 11 Gylden Balder fykende og tok teten etter en halv runde. Farten var 1.19/500 meter. Kort etter satte Øystin Tjomsland fart fra fjerde par utvendig med 6 Tekno Odin. Etter 1300 meter var Tekno Odin i tet. Feltet innrette seg med 11 Gylden Balder i rygg og med 5 Hellin Faxen utvendig. Videre fulgte 3 Særpefanten/2  Briskeby Rauen, 8 Bork Odin/10 Norheim Jærv, 9 Neslands Loke/12 Fetter'n T.G., 1 Vestpol Faxen (startgalopp) og 7 Rokne Eld, mens 4 Timian Scott hadde feilet seg bort. Mot siste sving angrep 2 Briskeby Rauen. I siste sving ville Kai Johansen ut i annestpor med 11 Gylden Balder, mens Olav Mikkelborg ville ned i annetspor med 2 Brsikeby Rauen. Gylden Balder fikk etterhvert luak og spurtet fint, men Tekno odin svarte opp til NM-seier. Han fikk 250 000 kroner for å vinne på 1.23,3a/2609 meter. Øystein Tjomsland trener og kusker, mens www.supertraver.info eier den herlige 6-åringen som nå vant for 38. gang på 52 forsøk. Nå er han oppe i et grunnlag på 6,5 millioner kroner.
- Jeg visste at Kai Johansen hadde svidd av mye krutt for å få teten med Gylden Balder. Da bestemte jeg meg for å klinke til. Vel i tet fikk vi dempe litt. Det ble et skikkelig race de siste 100 metrene, og det gikk vanvittig fort på oppløpet. Jeg rakk knapp å puste, enda mindre å se på klokka oppunder mål, smilte Øystein Tjomsland.
- Jeg hadde et håp om at han skulle fungere bra. Han vant, men var egentlig ikke på topp. Han var bedre da han vant ifjor, resonnerte Øystein Tjomsland etter at supertraveren hadde vunnet på 1.23,3a/2609 meter. Det er mulig det blir en start på Romme førstkommende helg, men jeg får snakke med eieren, fortsatte Øystein Tjomsland. - På en skala fra 1 til 10 vil jeg bedømme dagens prestasjon til en 8-er, sa Øystein Tjomsland. Jeg setter denne hesten så høyt at jeg nesten er helt ferdig nå, sa hjemmetreneren etter NM-seieren.

Fortsatt kanonform
V75-1 ble avgjort i starten. Som Lars Anvar Kolle var inne på i intervjuet her på www.rikstoto.no, så har 1 Rafolo blitt bedre og bedre fra start. Nå svarte han opp innersporet og fikk bestemme farten til 1.14/500 meter og 1.18 første 1000 meter. da hadde han flust av krefter til å svare med da 9 Sejr Gammelsbæk angrep fra annet par utvendig ut av nest siste sving. Sistnevnte var taopper, men Rafolo vant lett på 1.15,4a/2609 meter. Dette var den sjette seier på 15 starter for danskeimporten i år. Årsbruttoen er allerede oppe i 507 000 kroner. John Olav Jensen eier Love You-hesten som trenes av Sigbjørn Kolnes.
- Det var en fordel for oss å få dempe. Jeg hadde god tro på å lede hele veien. Det er greit å innfri når man stikker fram haka. Sejr Gammelsbæk nærmet seg de siste 100 metrene, og vi kjørte skikkelig fort de siste 600 metrene, smilte Lars Anvar Kolle.
- Hesten var ganske uferdig da vi kjøpte ham, men han har utviklet seg kolossalt. Han har vært som et eventyr, smilte Sigbjørn Kolnes.
- Hesteeierne mine har hatt tro på meg og har gitt meg muligheten til å kjøpe bedre hester. Det har blitt mer kontinuitet i alt, og det flyter flott nå, mente Sigbjørn Kolnes. Om bare helsa holder, så tester vi Rafolo i Frankrike i vinter. Der tror jeg han kan tjene gode penger, kommenterte Sigbjørn Kolnes. I V75 var vinneren favoritt, og utgangsverdien var 22 kroner.

Vant etter umulig løp
Favoritten 3 Relight My Fire leverte en oppvisning av de sjeldne i V75-2. Først feilet han i en trang situasjon ut av første sving i kjøringen om teten. Deretter hang han i tredjespor til han kom fram utvendig for lederen da runden gjenstod. Ut av siste sving virket han klart slått av ledende 9 Space Bee, som rykket til seg et par lengder, men nedover oppløpet kom Relight My Fire tilbake og knep seg foran før målstreken. En enorm presatsjon av 4-åringen som vant for syvende gang på fjorten starter i år. Walther Larsen fra Sandnes eier hesten som fikk 30 000 kroner for å vinne på 1.13.3a/2140 meter.
- Dette ble dramatisk, men jeg visste at han var sterlk Dette var likevel utrolig, smilte eieren Walther Larsen.
- Jeg hadde ikke tro på seier da han feilet. Jeg ville egentlig slippe ned hesten til Pål Buer på første langside, men han var hissig og feilet. Han leverte et rått løp etter galoppen. Det skulle ikke gå å vinne idag. Jeg ville gjerne bakke meg bakerst, men han var hissig og ville fram. Han har en utrolig styrke, og jeg tror han har en 1.12-tid inne over full distanse snart. Hesten er god, skrøt Frode Hamre etter å ha vunnet med favoritten. I V75 var verdien nå 32 kroner.

Ulsrud Tea i NM
NM for kaldblodshopper ble en oppvisning av 4 Ulsrud Tea og Svein Ove Wassberg. Etter en drøy første sving var megafavoritten i tet etter en halv runde. Farten var 1.23,5 første 1000 meter. 2 Sylv Spika og 3 S.T.C.C. Faksa fulgte nærmest, men runden fra mål kom 12 Urd fykende, presset på 4 Ulsrud Tea og skaffe seg plass til å gå ned i rygg. Mot siste sving sa Ulsrud Tea takk for følget og suste ifra til utklassingsseier. 2 Sylv Spika spurtet forbi 12 Urd og ble toer, mens 3 S.T.C.C. Faksa var meget god bronsemedaljør. Folkehesten Sørlandet fikk dermed 75 000 kroner for å bli nummer tre, mens Anita Wergeland - Ulsrud Teas eier - kunne kvittere ut hele 250 000 kroner for en ny seier. Vinnertiden ble 1.22,6a/2140 meter for hesten som trenes av Ove Kenneth Karlsen og kuskes av Svein Ove Wassberg:
- Jeg var egentlig litt skeptisk da hun kom til tet, og det er veldig spennende, men det er knapt så jeg tør å se, sa en glad Ove Kenneth Karlsen. Neste start mot hingstene blir trolig i Finland 23. august, sa Ove Kenneth Karlsen.
- Jeg hadde en oppgave fra start: Å kjøre feilfritt. Da vi kom oss til tet, så hadde jeg klokkertro hele veien. Jeg lot henne strekke på beina på slutten, for jeg syntes publikum fortjente å se hvor bra hun er. Det er en fantastisk hest som alltid leverer, jublet Svein Ove Wassberg - som kostet på seg en seiersgest oppløpet ned bak superhoppa som nå vant for 32. gang på 72 starter. Hun er nå oppe i et grunnlag på 2,8 millioner kroner. I V75 var hoppa kjempefavoritt, og verdien var nå 34 kroner. S.T.C.C. Faksa ble altså treer, og Jenny Thygesen var strålende fornøyd med tredjeplassen: - Hun er best på sprint, men var skikkelig god i dag. Jeg er kjempefornøyd med tredjeplassen, og nå får vi triple poeng i kampen å bli den beste folkehesten, sa treneren av tredjehesten.
 

Formidabelt talent
Øystein Tjomsland viste fram et nytt stortalent i Sørlandets 3-års-Cup. 3 Patsi stakk tidlig til tet og svarte opp da favoritten 10 Tomeld Ø.K. kom opp utvendig runden fra mål. De to kombatantene suste ifra resten av konkurrentene, og duellen ble avgjort da Tomeld Ø.K. feilet mot siste sving. 3 Patsi fullførte til overlegen seier og la inn 1.25,7 siste 1000 meter. Patsi fikk 70 000 kroner for å vinne på 1.27,4v/2140 meter. 10 Tomeld Ø.K. fant travet i tide til å bli toer, mens Reiug spurtet inn til tredje. Betrodde 9 Biffen Ø.K. fungerte ikke som best og feilet seg bort 1100 meter fra mål.
- Jeg valgte å svare opp da 10 Tomeld Ø.K. kom farende. Jeg hadde 1.24-fart på GPS-klokka nedover siste bortre. Jeg var redd Patsi skulle gi seg da hun ble alene, men hun fullførte til flott seier. Jeg tror vi holder oss til hoppeløpene framover. Dette var tross alt bare den tredje starten i karrieren, smilte Øystein Tjomsland etter å ha vist fram et nytt stortalent. Stall Olympic/Nordre Toten er eier av Åsajerven-datteren som la inn 1.25,6 den siste kilometeren. Sørlandets travparks tidligere daglige leder, Frank Håland er en av deleierne av kjempetalentet:
- Dette var enormt. Det er stort å være med på en slik seier, og jeg dirrer nesten i kropen etter en slik opplevelse. Å være hesteeier og å få bli med på en slik opplevelse er stort, jublet en av de mange glade eierne. I V75 var 3 Patsi tredjevalg, og verdien var nå 105 kroner.

Oppvisning av favoritten
Mange av deltagerne feilet seg bort i V75-5, men favoritten 3 Flirtin Beach hadde ingen problemer. Sammen med Eirik Høitomt stakk han rett til tet og la i vei i hardt tempo. Passeringene lød på 1.14/500 meter og 1.13,8 første 1000 meter. Favoritten holdt stilen helt hjem og vant i utklassingsstil. Han fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.13,8v/2140 meter. Øivind og Morten Strand eier 4-åringen som vant for fjerde gang på 16 starter. 8 Step Down ble sjenert på startsiden, men leverte en flott sisterunde til annen - mens også 9 Super Bob travet en sterk sisterunde til tredje. Eirik Høitomt mente at han hadde full kontroll hele veien:
- Eirik Høitomt kjørte et hurtigarbeid forleden, og vi ble enige om at han skulle få kjøre i et V75-løp. Jeg er tross alt amatør og har ikke den helt store rutinen. Hesten er fryktelig god, smilte Morten Strand, som har pleid å sitte i sulkyen.
- Hesten har vstyrke og fart og er meldt i Derby, mente den andre deleieren, pappa Øivind Strand.
- Jeg tenkte at jeg ikke skulle ta i ham. Han lå hardt på, og jeg ville ikke dra luften av ham. Han vant lett med proppene i. Det var en fantastisk hest, idag var han svært god. Jeg sier aldri nei takk til å kjøre gode hester, sa Eirik Høitomt. 
- Det har vært en kanondag på alle vis, oppsummerte Eirik Høitomt. I V75 var 3 Flirtin Beach favoritt, og verdien var nå 127 kroner.

6 Tekno Odin var favoritt i V75-6. Da steg verdien til 150 kroner.
 

Tet hele veien
I V75-7 ledet 1 Chellas Girl og Rune Wiig hele veien. Ekvipasjen prikket starten perfekt og fikk bestemme farten til 1.15 første 1000 meter. Mot mål angrep både 5 Saevous (lederryggen) og 6 G.M. Fairytale (dødens) hardnakket, men Chellas Girl holdt unna og fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.13,2v/1640 meter. 84 år gamle Kjell Oland trener og eier 6-års-hoppa som vant for fjerde gang på åtte starter i år.
- Vi la grunnlaget i starten, og jeg hadde god tro, men det kom hester ute i banen. Det ble tålelig sikkert til slutt, sa Rune Wiig etter at Chellas Girl hadde vunnet på 1.13,2v/1640 meter. Det var gildt å få en seier, konkluderte Rune Wiig.

Riktig V75-rekke ble 1 Rafolo - 3 Relight My Fire - 4 Ulsrud Tea - 3 Patsi - 3 Flirtin Beach - 6 Tekno Odin og 1 Chellas Girl. Syv riktige ga 504 kroner, mens det ikke blir utbetaling for verken seks eller fem riktige. Dermed øker Jokerpotten.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com