Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, September 07, 2014
Viking Va(nt) Bene
By jao @ 7:33 PM :: 4094 Views :: Referat
 

Viking Va Bene ledet til mål i VG Norsk Derby. Geir Vegard Gundersen kusket. (Foto: Eirik Stenhaug, Equus). 

 

Startsiden gikk i dur for Viking Va Bene, og i moll for favoritten Papagayo E.. Den siste tapte endel terreng, mens Viking Va Bene sikret seg teten.
- Min oppgave var å bløffe på farten, det lykkes jeg med, kommenterte kusk Gundersen.
Etter halvkjørt var Papagayo E. den som dro andresporet. Nedover siste langside jobbet hesten seg fram til Viking Va Bene. I siste sving stakk Vikingen til seg et par lengder, og så klar ut. Derimot, den siste 100 mot mål ble vriene. Hesten mistet aksjonen, Geir Vegard Gundersen måtte virkelig ta fram sitt beste, og lykkes.

Dramatisk
- Enig, det var dramatisk til slutt. Men vi ble ved seieren. En knapp, men en grei en, smilte Gundersen og var strålende fornøyd.
- Vi har hatt Derbyfinalen i tankene i hele år. Jeg gikk motstrøms ved å starte tidlig på året, mens de andre trente. Dessverre er helsen til Viking Va Bene som den er. En dag er den god, en annen under pari. Underveis, på veien fram til Norsk Derby, har jeg hatt stor hjelp av en rekke veterinærer. I tillegg har Gry (samboer, red. anm.) gjort en flott jobb med Viking Va Bene, oppsummerte Kolnes - nå med en Derbyvinner på stallen.
Vinnertiden ble 1.14.7/2600 meter, førstepremien var en hel million kroner.
Eier gjør Per Haugen og Gry Slattum.


Bildetekst: En gledens dag for Sigbjørn Kolnes. Seieren i Norsk Derby var drømmen som gikk i oppfyllelse. (Foto: Eirik Stenhaug, Equus).

Claudia B.R. best
Björn Goop som valgte Bjerke framfor Jägersro i Malmö søndag, kunne seiersdefilere med storfavoritten Claudia B.R.i VG Hoppederby. Duoen fikk en fin posisjon bak Goops andre deltager Bakers Ransom, og Björn fikk et realt svar fra hoppa da han trakk i angrep mot oppløpet. Lederen Glad Hall T. hadde vært med på en hard åpning i 1.09-fart, og ble til bytte den siste biten inn til målstreken. 
- At jeg valgte Bjerke har med at mulighetene var større her. Det er godt å komme til Norge, og ekstra moro i dag. Vi fikk et godt løp, hoppa var derimot stresset på startsiden og var nær ved å galoppere. En stor seier for meg, mente Goop.
Vinnertiden var 1.14.0/2100 meter, eier gjør TAR Stable KB.

Hele veien inn
Undone og Johan Herbjørn Undem sikret seg føringen i Norsk Travkriterium. Favoritten Glen Ord Superb kom opp utvendig i sluttrunden, men kunne ikke henge på Undone da denne rykket i siste sving. Selv om beina ble stive, og Glen Ord Superb og Victory Lap kom tilbake ute i banen, ble det seier. Eier gjør Stall Undone, mens Petter Hvidstendahl trener. 
- Vi skal ha flere hester, smatt en av deleierne inn med. De var over seg av begeistring.
- En ubeskrivelig følelse. Jeg er kjempefornøyd. Feiring er ikke planlagt, meldte Hvidstendahl. 
- Det kan bli til at Undone starter i et par løp til i høst, avsluttet han.
- Jeg tok en sjanse ved å velge spor en i finalen. Troen på en plassering i toppen var der. I etterkant kjørte jeg til for tidlig i siste sving, men jeg måtte ta en sjanse, innrømmet kusk Undem. 
Vinnertiden 1.14.0 var samtidig ny norsk rekord.

Dramatisk 
Masaya
 ledet i hoppekriteriet for varmblodsrasen. Favoritten Diadora B.R. travet utvendig, mens Bo Westergaard styrte innvendig med Nelson Nora. Ut av siste sving dyttet Westergaard på utvendige This Is It. 
Dommerne tok fatt i situasjonen.
- Jeg vil ikke kommentere situasjonen, sa Westergaard før løpsresultatet forelå. 
- Min hest ble flyttet ut et helt spor, Enkelt og greit en sjenering, mente imidlertid Marius Høitomt som kusket This Is It.

Disket
Nelson Nora ble til slutt diskvalifisert som vinner, Masaya og Andre Henning Stensen rykket opp, og vant. Det til enorm glede for Jo Svenstad og deleier Anders K. Olsen. Svenstad, en av landets beste amatører, hadde prikket toppformen perfekt for hoppa, og ble ved hele 375.000 kroner som førstepremien var på. 
Vinnertiden ble 1.14.5/2100 meter - dagens tredje norske rekord. Support Justice og Lannem Silje var de to første.

Viktigst å vinne
- Jeg fikk ikke med meg insidenten som skjedde. Løpet ble som ønsket, men Masaya hang tom og klenget. Hun ville ikke i vei framover likt tidligere. Vi vant, det var det viktigste, mente en samlet Stensen etterpå. 
- Jeg er inne i et prosjekt rundt Masayas far L'Ideal Bricois. En rekke hopper er kjøpt inn for å bedekkes med han. Masaya er fra første årgangen. Selv har jeg vært Europamester i hundekjøring og har derfor drevet med annet enn bare travsport. Under auksjonen i går hadde jeg hester til salgs, men fikk ikke solgt alle til rett pris, og tok med to hjem. De skal jeg trene opp, smilte dyktige Jo Svenstad. 
Diadora B.R. ble ved sølvet, mens This Is It kapret tredjepremien.

Fra de øvrige varmblodsløpene noterte vi følgende;

SUPPORT JUSTICE, stor favoritt i Karsten Buers Æresløp, dundret rundt Bjerkebanen og vant på ny norsk rekord 1.11.6/2100 meter. 
- Om 14 dager er det EM for femåringene i Paris. Vi skal dit. Så blir det vintertrening. Neste år håper jeg at vi står her på seremoniplass etter at Oslo Grand Prix er kjørt, sa trener og kusk Geir Vegard Gundersen etterpå. Eier gjør Arne Sandbæk jr..

* Danske LAUGHING STOCK tok seg av stevnets siste oppgjør, et stayerløp over tre runder. Eirik Killingmo søkte drahjelp helt fram til oppløpet. Han trakk ned draskylappene, Laughing Stock fant ny fart, og rett før mål var duoen først. Morten Juul trener.

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com