Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, September 13, 2014
Svaret ble Gylden Balder
By jfb @ 10:19 PM :: 4156 Views :: Referat
 

Gylden Balder ledet, Tekno Odin presset på. Unionskampen på Färjestad ble til seier for førstnevnte. Kai Johansen kusket.

1.22.0/2140 meter travet Gylden Balder i tet sammen med Kai Johansen, på sidelinjen sto unge Jeanett Marie Dagsvold og skrek av lykke, nystartet trener med røtter i Nord-Norge. Også eierne Arnstein Tungvåg og Bent Wigdal var over seg av lykke. 

Turte å slippe til
- Et norsk flagg til topps betyr at vi har slått dere svenskene. Vi er vant til å få bank, i hvert fall med varmblodshestene. 
Kai Johansen åpnet slik straks seieren var et faktum.
- Gylden Balder holdt på å dø da tarmen snudde seg i starten på året. Jeg har trodd at Gylden Balder kunne komme tilbake. I dag sjanset jeg ved å slippe til for fullt. Tekno Odin er en fantastisk hest, men jeg har sagt det tidligere; han slår ikke Gylden Balder fra utvendig posisjon. Da Balder fikk se pisken, tok han skikkelig fatt i bittet. Den siste biten til mål satt jeg og smilte, poengterte Kai Johansen.

Ubeskrivelig
- Jeg er overlykkelig. Dette er en ut av meg selv-opplevelse, det kan ikke beskrives. Dette er det største jeg har opplevd noensinne. Nå går turen hjem til stallen, og jeg skal feire sammen med Gylden Balder hjemme på gården i kveld, sa Dagsvold.

Trippel Norge
Ikke bare vant Gylden Balder Unionskampen fra tet, Tekno Odin var råsterk toer fra posisjonen utvendig. Når så Særpefanten tok tredjeplassen ble det storeslem av det norske kaldblodslaget. 
Tar vi med at det var dramatikk rett før start, at Lome Brage fikk selen ødelagt, og at hingsten galopperte på vei mot tet, er det meste nevnt. Jo, en ting til, favoritten Månprinsen A.M. hadde neppe sin beste dag. Det var rett og slett intet drag i han.

T. Rex D.K. avsluttet
Han er en luring Lars Anvar Kolle, trener Sigbjørn Kolnes må tåle betegnelsen meget dyktig. Gutta sørget sammen for at norske T. Rex D.K. tok seg til topps i Unionsstayeren, V75-7. Kolle traff starten perfekt, og styrte deretter for å lure konkurrentene tempomessig. Da tilleggshestene kom i angrep mot siste sving, stakk T. Rex D.K. unna til suveren triumf.
- Jeg er sikker på at hesten vil utvikle seg mye, mente Kolnes etterpå. 
- Vi fikk kjøre i tet uten press. T. Rex D.K. har vært med i det danske Derbyet blant annet, og vi mente hesten kunne 1.15. på distansen. En flott type, sa Kolle. 
Eier gjør John Olav Jensen, i spillet var T. Rex D.K. et 7. valg.

Vi tar med;

* V75-1 ble til en voldsom duell. Storfavoritten JEPPAS MAXI kom fin til i 2. par utvendig, angrep etter 400 meter, og var å finne i tet 200 meter seinere. Runden igjen kom Riff Kronos farende, og la press på lederen. Mot siste sving gikk det enormt raskt, hestene rykket i fra feltet med Pedro Bi på slep. Over oppløpet sto duellen og veide, Riff Kronos nærmet seg, men etter å ha sjekket målfotoet kunne Torbjörn Jansson juble som kusk bak Jeppas Maxi. 
Viking Va Bene, derbyvinneren på Bjerke sist søndag, var med i førsterunden, men kunne ikke henge på den siste biten inn. 
Golden Street ble disket, Denver satt sist i feltet, var meget bra i avslutningen, men fikk alt for langt fram.

* Ny favoritt. COLDTOWN ble overfløyet i starten i V75-2, men smatt ut og tok over føringen etter 400 meter. Farten var stor i innledningen, deretter ble det nesten jogg. I siste sving kom Flemming Jensen i stor fart med Red Rapide som mistet aksjonen, og Coldtown fikset en grei seier.
Hva med nordmennene?
Hamilton As tok teten, slapp til favoritten, ble prøvd løftet ut et spor den siste biten inn mot streken, mistet aksjonen og galopperte. Oscar Ribb ble parkert innvendig i femte par, kom bra mot mål, men hadde nok hatt en større sjanse om han hadde glidd fram utvendig for lederen en drøy runde igjen.
Coltown er trent av Timo Nurmos.

* GULLDIVISJONEN, V75-3, ble til et lett bytte for ON TRACK PIRATEN. Johnny Takter ville gjerne ha føringen, men ble svart ut av Up Date Hoss. Etter 800 meter i rygg, gled On Track Piraten ut og la press på lederen. I siste sving var Up Date Hoss stiv i beina, 2. valget On Track Piraten stakk unna til stor seier. Trener gjør Hans R. Strömberg med stall i Rättvik. 
- En skjønn triumf, hesten var solid i dag, mente kusk Johnny Takter.

* HJEMMESEIER. Mens norske Speedy Gon Sali spratt i galopp 100 meter før startbilen stakk, var en annen norsk deltager Jag The Man kvikk ut i V75-4. Han ble overfløyet mot første sving av Supermede, danske Twilight Magic presset på, og klokka vist enormt kjappe 1.06,6 de første 500.
Mot siste sving var hestene foran trøtte, beina så stive ut. Björn Goop kom opp med Montreal, men i det oppløpet startet spratt denne over i feil gangart. Bakfra gled GLOBAL PATRIOT fram og ble til sikker vinner. Dermed hjemmeseier til Färjestads Magnus Jakobsson, som fikk stor jubel fra publikumsplassen den siste biten før målstreken. 
I spillet fant man Global Patriot som et 7. valg. Beste norske hest; Jag The Man som delte fjerdepremien med Supermede på topptiden 1.12.8. 

* STERK SPURT. Han er rå i sulkysetet Jorma Kontio. Med danske MAGICCARPETRIDE havnet finnen 3. par utvendig i feltet, der Mr. Chicago ledet an. Bak denne travet norske K.L.M. Buy Me The Moon. Farten var real, med passering 500 meter på 1.08.7. Underpaid Hanover lå utvendig for lederen, og 100 meter ble klokket til 1.11.5. Da vred Kontio i angrep, MagicCarpetRide stormet fram via tredjespor i siste sving, og stakk deretter forbi lederen i lettvint stil til seier. K.L.M. Buymethemoon fikk åpningen, og kom fort mot slutten. Vinnertid ble 1.10.6. 
I V75 fant man vinneren som et 4. valg.

Vi noterte dette fra stevnets øvrige løp;

* 100.000 svenske kroner til Norge. Bjørn Steinseth fikk oppleve seierens sødme med egentrente BJØRNLI CILLE i et hoppeløp før V75 tok til.
- Jeg er stolt, løpet er ett av de største jeg har vunnet, sa Steinseth.
- Ekstra moro er at hesten kom inn på stallen allerede ett år gammel, og at vi har formet henne dit hun er i dag, avsluttet Steinseth.
Eier gjør Rolf Sætersmoen.

ANGELINA B.R. leverte en forrykende innsats i Printeliten, V4-3, og vant fra posisjonen utvendig lederen til stor jubel for eierne Glenn Syvaldsen og Espen Edvardsen. Erik Adielsson kjørte, og han hadde spart til krefter til oppløpet hvor hoppa slo seg foran ledende Bubbly de siste 100 meterne. 
- Seieren betyr mye, mente Edvardsen som viste en stor porsjon glede og følelser på seremoniplass.

* Seier i PONNILØPET. ØVERSTE DAR og flinke Tove Muhle Brevik tok seg først inn i mål i Ponnykampen som løpet het. 
- Jeg er stolt og glad, sa Brevik etterpå. Duoen ble satt under press den siste biten, men holdt unna på en solid måte. Gratulerer!

* LÆRLINGSKAMPEN, Sverige mot Norge, fikk TRIXARN i tet. Norske Urban Barsk med Dag-Sveinung Dalen lå i dens rygg. Urban Barsk brukte siste sving i tredjespor, og tapte så vidt. Uansett en solid prestasjon. Vant gjorde Trixarn med Tino Ärling i sulkyen. Sistnevnte arbeider for Roger Walmann.

V75-utbetaling
7. rette: 80.257,-
6. rette: 405
5. rette: 42,-

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com