Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, October 18, 2014
Revansje for Nora
By jao @ 7:54 PM :: 4150 Views :: Referat
 

Revansjen kom lørdag. Nelson Nora og Bo Westergaard tok hjem Norsk Oaks på Momarken Travbane lørdag. Duoen ble disket fra seieren i hoppeavdelingen av Kriteriet tidligere i år. (Foto: Hesteguiden.com).

 

 

Det ble kjørt beinhardt i finalen til Norsk Oaks for treårige norskfødte varmblodshester lørdag. Baneforholdene var tunge, og flerer av deltagerne galopperte seg bort da farten var som størst. Masaya var i feil gangart, det samme var This Is It. Noe seinere hoppet også Caviar Sisu. 
En som beholdt roen var Bo Westergaard. Han fant tredje par utvendig i feltet, og lot NELSON NORA slugge framover i tredjespor ved rundepassering. Diadora B.R. smatt ut foran, og var anfører mot siste sving. Denne rykket, Nelson Nora kom ned i ryggen, og fikk hvile.
Midt på oppløpet var duoen oppe på siden, og rett før mål forbi.
- I dag viste Nelson Nora at hun tilhører de beste, samtidig var hun bedre enn i kvalifiseringen. Jeg var litt usikker før start, men det meste løste seg for oss. Oppkjøringen til løpet var spennende, hun har stort sett kun gått i luftegården etter løpet som ga billett til finalen, sa Westergaard på seremoniplass.
- På en skala var triumfen verd en høy tier på en skala fra nettopp 1 til 10, lo Bo godt etterpå. 
Eier gjør Nils Munkhaugen fra Trondheim.

Enkelt for Brenne
Norsk Oaks for de treårige kaldblodshoppene hadde en gedigen favoritt i BRENNE RØDI, trent og kjørt av Jan Roar Mjølnerød. Duoen spratt til tet i klina, og Mjølnerød passet på å holde farten lav. Tangen Irene kom opptil, i noe som lignet dårlig trav. Hun raknet fullstendig runden igjen, og ble langt etter. 
I siste sving så Jerkeld Stjerna farlig ut, oddssjokket hadde krefter spart i Brenne Rødis rygg. Men, da oppløpet gjensto forsvant sistnevnte i fra til suveren triumf. 
- Dette ble bra det, meldte eieren Johnny Rein. 
- Jeg kjøpte Brenne Rødi etter tips fra Mjølnerød. Nettopp at Horgen Tore er hennes far ble utslagsgivende, smilte Rein i regnet.
- Brenne Rødi bestemte det aller meste selv i dag. Jeg var litt usikker på banedekket som var spesielt i dag. Oppkjøringen foran Oaks har gått bra, treningene har vært gode, fortalte Mjølnerød.
- Neste oppgave er Biribanens Oppdretningsløp og kvalifiseringen der neste søndag, avsluttet han.

4000 meter til opplevelse
En stor takk til en slik frisk løpsutskrivning. V75-1 på Momarken ble meget severdig. De første to rundene gikk i rolig fart, med mye betrodde Black November som anfører. Da skred Stjerne Steensgård til verket, og presset voldsomt på. 400 meter seinere var sistnevnte å finne i tet. Silver Light ble styrt umiddelbart i angrep, og ga lederen en karamell. Men, Stjerne Steensgård beholdt føringen. Når feltet nærmet seg siste sving var beina stive for føreren. QUINCY FRONTLINE, 4. valget, tok over med press fra I Love Paris. Hestene duellerte, rett før mål greide Quincy Frontline å kontre, og ble til vinner.
- Kolle hadde taket på oss, men hesten imponerte meg med knallhard vilje. Lange løp kan gjerne kjøres en gang i blant, mente Hamre uten å sprudle. Vel, vel. Det er godt det er ulike oppfatninger om tema løpsutskrivning. 
Vinneren er eid av Torbjørn Skage, mens Frode Hamre er dens trener

Greit for favoritten
V75-2 ble til fartsfest, i 300 meter. Favoritten STORY ON LINE var å finne i tet, og dermed ble det tempodemping av sjelden karakter. Jobama kom opp utvendig, og lå passiv der. Mot siste sving så man bevegelser fra hestene bak i feltet, men Hans Christian Holm hadde den fulle kontroll. Sweet Stamina så småfarlig ut en stakket stund på oppløpet, men så trakk Holm ned draskylappene på Story On Line, som skled unna til en to lengders sikker triumf.
- Hesten travet sterkt i sitt siste løp. Formen var på gang før dagens start. Jeg var fornøyd med prestasjonen han leverte, mente Hans Christian Holm. 
Eier gjør Henriette Helene Langset, som også trener.

Topp innsats
Hoppeløpet  og V75-4, med hele 14 deltagere, kom i gang i første startforsøk. Tetløper var Chica med Tom Erik Solberg. Etter 500 meter presset Sanna Bob på, og fikk overta. Mot den andre svingen svarte Dreaming Princess ut angripende favorittspilte PREMANCE SIMONI. Forsøket sluttet med galopp. 
Premance Simoni havnet utvendig for lederen, var utvendig i siste sving, og la press på Sanna Bob de siste 200 meterne. Rett før mål skled hun forbi til en flott seier etter topp innsats. 
Trener gjør Frode Hamre, som også satt i sulkyen. 
- For å vinne løp under lørdagene må det meste klaffe. Jeg følte at jeg hadde kontroll på lederen mot slutten. Hun var god i dag, mente dobbeltvinner Hamre om nettopp Premance Simoni.

Bjørns drøm
Han er oppriktig stolt over stallens store stjerne GLAD HALL T.. Bjørn Garberg, med en lang fartstid i norsk travsport, og absolutt mest kjent som makker til Tamin Sandy, holder GLAD HALL T. voldsomt høyt. I Oaks-revansjen, V75-5, havnet duoen utvendig for ledende Match This One da runden gjensto. Borte var favoritten Claudia B.R. som feilet i første sving.
Garberg lot Glad Hall T. strekke ut da 500 meter gjensto, og i siste sving så det meste lettvint ut. Hoppa spant i fra konkurrentene, og ble til en mektig vinner.
Eier gjør Terje Rostad og Terje Stålelsen.
- Jeg kjører for det meste selv med Glad Hall T. Det gjør godt å drive med hest, sa deleier Rostad.
- Om jeg har erfaring?
Bjørn Garberg tittet på intervjuer Mentz Holmen, og sprakk så i et smil.
- Det kan en trygt si. Glad Hall T. er en av de aller beste hestene jeg har vært borte i, og er en drøm. Hun har ikke hatt toppformen inne før nå. Flere løp venter utover, avsluttet trønderen.

Elmer avsluttet
Hun styrer hest så det ryker om, og er utstyrt med fine kjørehender. Harstadjenta Silje Kristin Eilertsen har et imponerende godt grep på ELMER, som var stor favoritt i V75-finalen. Duoen innledet forsiktig, men runden igjen til mål var de på vei fram. Via hvile i 2. par utvendig, kom angrepet inn mot oppløpet. Eilertsen satt med stramme tommer, og avgjorde lett.
- Jeg medgir at Elmer ikke var så bra i dag, han gikk på galoppen i hele sisterunden, fortalte Eilertsen.
- Jeg har imidlertid kjørt så mye med Elmer i trening, at jeg vet når jeg må passe han, avsluttet hun med et stort smil om munnen.
Eier gjør Stall Rotela, mens Lars O. Romtveit trener.

V75-utbetaling
7. rette: 1.607,-
6. rette: 17,-
5. rette: til joker

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com