Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, November 15, 2014
26 strake et faktum
By jfb @ 7:00 PM :: 3757 Views :: Referat
 

Lannem Silje vant overlegen igjen. (Foto: Hesteguiden.com)

7 Lannem Silje i V75-1 var tidlig i tet for Tor Wollebæk. Siden hadde hun full kontroll og var uten motstand på slutten. Dermed kunne hun bokføre sin 26. strake seier. Hun har nå løpt inn 4 556 850 kroner. Vinneryiden ble 1.24,3v/2160 meter. Dette var både ny norsk rekord - og selvfølgelig ny banerekord på Jarlsberg. Hoppa fikk 100 000 kroner for innsatsen. Toer ble en godt spurtende Ty Tinn/Kristian Bjørnerød, mens 5 Nyland - som var tidlig i tet før han slapp føringen etter 850 meter - hadde annenplassen inne i det lengste.
- Løpet ble udramatisk. Jeg stod jo bare og så på, men da hun hadde kommet seg til tet, så trodde jeg at hun skulle holde unna. Jeg endrer ikke på treningsopplegget fremover, for nå har jeg funnet et opplegg som fungerer. Nå blir det Brekke-løpet i Drammen i desember som blir neste oppgave. Så er det juleferie - før vi begynner oppkjøringen mot Lars Laumbs løp på Bjerke i januar, sa en storfornøyd eier, trener og oppdretter, Ola M. Skrugstad.

Tor Wollebæk var minst like fornøyd - etter nok en gang å ha hatt gleden av å kuske superhoppa fra Dovre:
- Aller helst ville jeg kjørt i rygg lenger enn de 750 metrene vi fikk gjøre det. Da hun bøle uten rygg, så tente hun til selv og ville fram. Eirik Høitomt kusket 5 Nyland, og han maste og ropte så mye på sin hest at han jobbet for to. Jeg trengte ikke å snakke til henne i det hele tatt. Seieren ble nok en gang veldig enkel, smilte Tor Wollebæk.

I V75 var Lannem Silje selvfølgelig kjempefavoritt, og utgangsverdien var 11 kroner.

Endelig uttelling
Det er vel få hester som har fortjent en V75-seier så mye som 1 Black November i V75-2. Hesten har gang på gang levert knallsterke innsatser, men uten å få full uttelling:
- Det har sin forklaring i at han er veldig sterk, men ikke speedig. Da har det lett for å komme en som speeder ham ned, forteller Oddmund Wallevik.
Speedet ned ble 1 Black November ikke denne gangen. Hans Jørgen Eggen kjørte et prikffritt løp med C.R. Excalibur-sønnen:
- Jeg visste at førstesporet ville bli en felle, men jeg ville samtidig ha så stor fart i uttaket som overhodet mulig. Deretter var planen å komme seg ut i annetspor så fort som mulig. Jeg styrte tidlig fram utvendig for lederen, og jeg ble mektig imponrt over hesten. Jeg sa til Oddmund Wallevik etter målpassering at Black November ble friskere og bøsere jo lenger ut i løpet vi kom. Han var helt enormt idag. Og det er veldig morsomt for stallfolket å få vise seg fram i V75, smilte sønnen til norsk travsports mestvinnende kusk gjennom alle tider, Gunnar Eggen.
- Jeg stod og hoppet omtrent gjennom hele løp, for det er så spennende. Denne seieren har vi ventet på!, jublet eier Berit Haugen etter at 1 Black November hadde vunnet på 1.16,4v/2600 meter. Han fikk 50 000 kroner for innsatsen.

I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå 34 kroner.

Konge hele veien
V75-3 hadde 2 Lesja Kongen som anfører hele veien. Etter 800 meter var 3 Nordby Sleipner på plass utvendig. Resten av løpet ble en duell mellom de to fremste - etter at marsjfarten ble satt til 1.27,5. Nordby Sleipner var tøff og prøvde å gå i nærkamp, men Lesja Kongen svarte villig vekk helt hjem for Øystien Tjomsland. Stall Olympic eier 4-åringen som nå vant for fjerde gang på elleve starter i år. For jobben fikk han 50 000 kroner, og han er nå oppe i 331 000 kroner innkjørt.
- Det ble litt rykkete kjøring, men han svarte ærlig opp. Dette var en bra prestasjon, syntes en fornøyd Øystein Tjomsland. Vinneryiden var 1.28,0a/2609 meter. I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå 84 kroner.

I kanonform
6 Winmecredit stod for en kjempeprestasjon i V75-4. Han havnet uten rygg i et oppgjør hvor stallkamerayen 3 I'm The Answer var tidlig i tet, men sistnevnte hadde ikke nubbesjanse til å svare da Winmecredit koblet inn turboen på siste langside. Han suste til tet og forsvant til overlegen seier:
- Hesten er i absolutt toppform nå og imponerte meg stort idag. Han er blant de 12-15 hestene jeg har meldt til Axel Jensen-dagen på Bjerke neste lørdag. Det er bare tull å la ham stå på stallen når han er i kanonform og elsker å springe, sa en storfornøyd Frdoe Hamre etter at Winmecredit hadde vunnet på 1.13,4a/2100 meter. Førstepremien var 70 000 kroner, og dette var årets sjette seier.

I V75 var vinneren tredjevalg, og verdien var nå 179 kroner.

Holdt på å hoppe
7 Soho måtte svi av 1.10 for å komme seg til tet runden fra mål i hoppedivisjonen, men den største dramatikken kom kort før mål. Der holdt favoritten på å hoppe i mål, men hun klarte å holde aksjonen og var en meget fortjent vinner for Kim Pedersen. det er fire eiere av den danskfødte hoppa som nå vant for fjerde gang på rad. Vinnertiden ble 1.13,4a/1609 meter, og Kim Pedersen kusket hoppa som trenes av Bo Westergaard. Førstepremien lød på 60 000 kroner.
- Det ble litt dramatisk kort før mål. Hun trodde nok at jobben var gjort og at hun var i mål, og det samme tenkte forsåvidt kusken, smilte Kim Pedersen etter at hoppa nok en gang hadde imponert.
- Hun er veldig sterk, og hun er travsikker. Det har virkelig løsnet for henne nå, for nå er hun i topp orden, skrøt Kim Pedersen.

I V75 var hoppa stor favoritt, og verdien var nå 189 kroner.

Herlig 3-åring
Flaata Stable har en herlig 3-åring hos Bo Westergaard. 6 Thai Navigator hadde Eirik Høitomt som gjestekusk, og ekvipasjen spant til tet og fikk dempe farten til 1.19,1 første 1000 meter. Etter en sisterunde i 1.13-tempo hadde Thai Navigator alt spart og vant lett på 1.15,8v/2100 meter. 1 Spicy Joy fikk åpning fra tredje par innvendig og la inn en asolid avslutning. Han kunne ikke true vinneren, men han sørget for dobbeltseier til Westergaard-stallen.
- Det var fint å få kjøre en så flott hest, smilte Eirik Høitomt. 
- Jeg satt med den gode følelsen hele veien. han tok tak i det da jeg ga beskjed, og her har Stig Flaata en veldig bra hest, sa hjemmekusk Eirik Høitomt etter seieren. Vinnertiden ble altså 1.15,8, og førstepremien var 100 000 kroner. 

I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå beskjedne 226 kroner.

Ny favoritt
Også i V75-finalen ble det favorittseier. 2 Tin Balder svarte enkelt opp teten og hadde siden full kontroll. Etter 1.27-tempo den første runden, økte han farten suksessivt og vant sikkert for Åsbjørn Tengsareid. Dermed er 4-åringen oppe i 310 000 kroner innkjørt i år etter å ha fått 60 000 kroner for å vinne på 1.25,7v/2100 meter.
- Seieren ble sikker, og jeg hadde god tro idag. Hesten har vist toppform lenge, så det var veldig artig å få full uttelling i V75. Han fikk fine forutsetninger idag, og han gikk et veldig fint løp fra tet. Det klaffet veldig bra. det er sjelden jeg er så glad for en seier som etter dnene innsatsen. Jeg unner eierne denne seieren. De har vært utrolig tålmodige, smilte Åsbjørn Tengsareid etter årets annen førsteplass for Tin Balder.

Riktig V75-rekke ble 7 Lannem Silje - 1 Black November - 2 Lesja Kongen - 6 Winmecredit - 7 Soho - 6 Thai Navigator og 2 Tin Balder. Syv riktige gir 287 kroner, mens det ikke blir utbetaling for seks eller fem riktige.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com