Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, December 06, 2014
Totalt overlegen
By jao @ 7:04 PM :: 3811 Views :: Referat
 

Stilige og kraftfulle Tin Tveiten imponerte ved seieren på Drammen Travbane lørdag. I sulkyen satt Geir Mikkelsen. (Foto: Hesteguiden.com).

 

 

Vakre Tin Tveiten, svart av farge og med et muskelspenn nesten uten like, stupte til tet sammen med Geir Mikkelsen i V75-3, kampen om Hallvardpokalen. 
En stakket stund yppet Finnskog Sjefen seg, etter 500 meter gled Norheim Jærv opp til posisjonen utvendig uten en rygg å følge.
Mikkelsen sørget for å holde farten oppe, han fikk et realt godt svar av Tin Tveiten som var utrolig fin for dagen.
Da runden gjensto av sprinten så man Tekno Odin svevende i tredjespor, og der ble han til mål. Beina gikk alle veier, han så langt fra bra ut.
- Tekno Odin var ikke i form i dag, han lignet tiden i våres hvor ingenting stemte. Nå blir det vintervile, kommenterte kusk og trener Øystein Tjomsland.

Mer på lager
- Jeg så Tekno Odin i en prøvestart og skjønte tidlig at han sleit. Uansett hvordan denne hadde fungert, hadde det neppe gått å beseire Tin Tveiten. Jeg føler at min hest hadde mer igjen. Kåre Refsland trener og matcher, jeg er kun kusk, sa en rolig Geir Mikkelsen etterpå. 
Eier gjør Edvard Lindalen. 
Vinnertiden ble sterk; 1.22.5/1700 meter.

Fra de øvrige V75-løpene ble følgende notert;

Svarte ut
Dag-Sveinung Dalen var gitt oppgaven å styre 2. valget It’s All In The Game i V75-1, et oppgjør utskrevet for stallansatte kusker. I starten var duoen overlegen, og ledet med mange lengder ut på første langside. Ute i banen gled favoritten Quickstile fram og tok posisjonen utvendig. Den siste holdt farten oppe, men ble offer for en for tøff taktikk. Kristine Kvasnes som styrte fra sulkyen skjønte nok dette da siste sving gjensto. Quickstile falt ut av rytmen, og galopperte rett etterpå. 
Lederen hadde det hele under kontroll så det ut som, men ute i banen kom oddsbomben Bonjovi B.R. stormende og var rett ved å stikke nesa fremst på målfotoet. It’s All In The Game holdt imidlertid unna, og ble til en meget fortjent vinner. 
Lage Risen trener, og eier. 
Verdi V75; 50,-

Udramatisk
3. valget i V75-2 var Speedy Gon Sali, trent av Sigbjørn Kolnes. Hesten fikk lov til å lede an uten press, og over oppløpet skvatt femåringen unna til sikker triumf sammen med makker Geir Vegard Gundersen. 
Renoir lå bak lederen, og ble toer. Ute i banen avsluttet Axel Buitenzorg solid etter tredjespor i siste sving.
- Det var moro å vinne med Speedy Gon Sali. Eieren Erik Djuve er min sponsor, det varmet dette, smilte Geir Vegard Gundersen etterpå. 
- Og så må jeg få takke trener Kolnes. Han er hjemme i dag, men har nok fått med seg løpet på RD, avslutter Geir Vegard. 
V75-verdien økte til 150,-.

Olle best til slutt
Hun er årgangsener Claudia B.R., 3. valget i V75-4. Olle Goop kusket et perfekt løp med fireåringen i 3. par utvendig i Nils Brekkes pokalløp. Duoen ble litt heftet ut på siste langside, der optimistisk kjørte Preferencial stoppet opp. Men Goop greide å finne ut av det, og ut av siste sving kom duoen stormende. Lederen Taja Be Young var stiv, utvendige Glad Hall T. kjempet uhyre sterkt, men på målstreken så man Claudia B.R. som vinner. Olles sønn Björn trener. Far Stable A/B er eier. 
- Vi sto i et leit spor, jeg trodde ikke det kunne gå til seier. Men, det løste seg. Og det harde tempoet underveis passet bra. Hoppa har gjort det bra hele veien, faktisk "underbart". Jeg synes det er "riktig skoj" å vinne for eiernes del. De har satset hardt, mente Olle Goop (71).
Verdien i V75 steg til 478,-.

Penger inn for Østre
Ole Johan Østre har ikke bare treneransvaret for Friggtor, han har leid hesten og kunne derfor smilte godt etter at 50.000 kroner havnet på premiekontoen med seier i V75-5. 
Om løpet er det lite å skrive om, annet enn at Friggtor var absolutt den beste hesten. Han feide til tet, Østre trakk opp farten nedover siste langside, og da oppløpet gjensto var konkurrentene hektet av. 
Ekvipasjen var et 2. valg i V75.
- Innsatsen var kjempebra. Friggtor lå på bittet og ville mye. Jeg tror jeg dro mye luft ut av han underveis, det blir vel til å kjøre i rygg i framtiden. Uansett var dette moro, mente den unge travtreneren på Momarken.

3-prosenter best
I V75-6 smalt det realt. Hoppeløpet til ære for Drammen Travbanes tidligere travtrener Ole A. Landaas ble kjørt hardt. Chica stakk til tet, men slapp til Jalapeno Broline. Den siste så stri ut. Runden igjen kom angriperne, og favoritten Dreaming Princess feide rundt konkurrentene på siste bortre. Gunnar Austevoll fant samtidig ei luke til angrep forWarrawee Lizzy i 3. par innvendig. Hoppa tok opp jakten på ledende Dreaming Princess, kom opp i ryggen, og ble lagt i angrep mot mål. Hun avgjorde på lette bein, foran en heller småsvak favoritt.
Eier og trener gjør Dag Terje Kisen. 
Ny verdi i V75; 11.594,-

Sikker som banken
V75-finalen hadde en fortjent favoritt i formsterke Rapido Va Bene. Dens kusk Tom Erik Solberg leste løpet rett, han lot Kendrick Jr. stikke til tet, kom så med sin hest og tok over. 
Lite skjedde før siste langside gjensto. Photo Va Bene angrep, men var stingløs. Mc Steamy kom fort straks etter, men for n’te gang dukket galoppen opp. Uansett, Rapido Va Bene var bare best – og ble til en lekker vinner.
Per Gottling trener, mens Per Einar Bakkan og Knut Bygland eier.

V75-utbetaling
7. rette: 13.659,-
6. rette: 150,-
5. rette: 20,-

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com