Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, December 27, 2014
Jackpot med Bo
By jao @ 7:02 PM :: 3666 Views :: Referat
 

- Jeg passer på å ønske alle et riktig godt nytt år. Det ønsker jeg meg selv også. Etter en tung innledning på sesongen, har hestene kommet mer og mer det siste halve året, uttalte Westergaard etter seieren medJackaroo i V75-7.
I V75-veddemålet ble det altså vrient og vel så det. Ingen spiller fant veien til sju rette. Hele 2.569.036kroner er overført til sjuerpotten i V75-stevnet på banen i Oppland fylke. Det til tross for tre stalltriumfer til Westergaards hester. Man bør nok lære seg å ta dansken på alvor.

Stormspurt
Baneforholdene krevde lørdag. I følge de aktive var det steinhardt under, med et lite løst lag med grus over. Noen hester fungerte svært bra, andre overhodet ikke.
I V75-1 kom et sjokk, i form av Beak’s News og Ole Johan Østre. Den unge mannen fra Eidsberg kjørte et snilt løp underveis, og man fant Beak’s News sist i feltet da 500 meter gjensto. I tet travet favoritten Anthony Boko lett og avslappet. Farten var ikke all verden, men straks før mål bøyde Anthony Boko av og ga opp. 
Ute i banen kom Beak’s News stormende og tok over. 
- Han gjorde sitt livs løp i dag, hesten er imponerende, mente Østre. 
- Jeg er imponert over Britt Inger Wahl (eier og trener, red. anm.) som greier å holde han så frisk og fin, avsluttet han.
- Vi holder til ved Åstorp flyplass i Rakkestad. En gang i blant må vi en tur til Momarken for å få trent skikkelig. Jeg er glad i dag, smilte Wahl. 
Verdien i V75 var 165 kroner.

Ny hjemmeseier
- Vi har siktet inn løpet i lengre tid, fortalte Momarkens trener Odd Arne Sagholen om 3. valget Gandolf før start i V75-2.
Duoen fikk fatt i en gyllen posisjon i 2. par utvendig, og gled i angrep nedover siste langside. Storfavoritten Voje Scott var med i den fremre treffen, men travet stemte dårlig og hingsten ble straks borte fra kampen om seieren. Gandolf lufset på videre, tilrev seg en grei ledelse, og kom som klar vinner til mål. Sagholen var glad viste en real seiersgest.
- Det hadde jeg all grunn til, smilte Odd Arne under intervjuet som fulgte. 
- Kanskje ble angrepet satt inn litt for tidlig, men det gikk jo bra, avsluttet han. 
Sverre Klemetsdal eier Gandolf.
Verdien i V75 økte kraftig til 1.178,-

Holdt unna
Farten var lav, men kreftene tok like fullt slutt. I V76-3 ledet 2. valget Good’s Of Norway tidlig, og slapp unna press. Hesten var forresten svært omtalt mye før stevnet tok til, i det treneren Sigbjørn Kolnes uttalte til RD at Good’s Of Norway kunne bli strøket. . 
Mot siste sving tetnet det til, Good’s Of Norway måtte jobbes med av kusken Eirik Høitomt, og over oppløpet så duoen slagen helt fram til 15 meter gjensto. Goods Of Norway strakk så på seg og greide å vinne. Favoritten Thai Navigator havnet flott til, men dens kusk Bo Westergaard glapp i taktikken, og ekvipasjen satt fast til mål.
- Jeg trodde vi skulle fått luke på oppløpet. Kanskje var det feil og ikke å angripe tidligere, sa en noe nedstemt Bo Westergaard til RD etterpå. 
- Vi er veldig godt fornøyd alle sammen. Det er stort å vinne Holm Holmsens Minneløp. Høitomt mente vi burde starte, og slik ble det, sa Kolnes etterpå.
Hesten er eid av Camel Benkheira. 
V75-verdi; 3.314,-

Revansje for Bo
Først ned, så opp. Bo Westergaard var nedstemt etter bortkjøringen med Thai Navigator i V75-3. 20 minutter seinere sto han som glad vinner på seremoniplass med favoritten She’s My Dream i V75-4. 
Duoen kom i angrep nedover siste langside, og fløy kjapt fram til tet. Selv om smygkjørte L.A.’s Harmony avsluttet glimrende, ble seieren enkel for Westergaards hest. 
Eier gjør Lennart Bæverholm. 
- Jeg tar skylden for bortkjøringen med Thai Navigator. Når det gjelder She’s My Dream var hun rolig i oppførselen sin i dag, det er bra. Hun har stor fart og styrke, men har vært hard i gemyttet. Hoppa står fint til i V75-løpene utover, sa Bo også.

Kim kopierte sjefen
Westergaard igjen, i V75-5 slo Bo's stallmann Kim Pedersen til med 4 prosenteren og 6. valget Pole Position. Tetløperen Obello D’Apua travet i lekker stil i front, men hadde åpnet enormt kjapt og ble sliten midt på oppløpet. Da hadde Pole Position tatt over, og bakfra kom Love You Fox i en frisk spurt. Den siste rakk aldri fram, og seieren til Pole Position var både real og bra.
- Dette er den første seieren på lenge for hans del (19.desember.2012, red anm.). I siste starten satt vi helt fast. I dag ville jeg ikke havne i en låst posisjon, han kjempet imponerende sterkt, mente Kim. 
Hesten er eid i Danmark.

Ny bombe
Spillerne fikk mye å slite med under kjøringen på Momarken. I V75-6, et løp til minne om banens mest markante historiske person Kaare Krosby, så man favoritten Tysvær Loke lede an. Hingsten travet solid så lenge den ikke ble satt under press, men da siste langside tok til og 2-prosenteren Odins Eld kom opp utvendig, gikk beina alle veier. Hesten slo så på galoppen og ble borte. Odins Eld travet solid fram til midt i siste sving, hvor også han var ute av rett rytme. Joker C.N. kom opp på siden, men Odins Eld svarte godt og gled i fra med en lengde over oppløpet. Vidar Hop kusket, trener gjør Arthur Bø, og Hans Emil Hansen er eier.
- Jeg så at hesten til Tjomsland bremset litt i tet, og valgte å gi han en trykk. Så fort vi kom aleine foran bremset også Odins Eld opp og ventet på de andre. Det gikk heldigvis greit, sa Hop. 
- Så flott sølvpokal vi fikk, det var et fint løp for hesten, og det var moro å få komme hit å vinne, sa eieren Hansen straks etter. 
Verdien i V75: over 200.000 kroner. 
Oppgjøret ble realt skjemmet av galopper. Hele 11 av 13 deltagere var innom feil gangart.

Bo også i siste
Han var i sentrum for begivenhetene hele lørdag Bo Westergaard. Innhøstiningen på Momarken ble til slutt voldsom, for med seieren med Jackarro i V75-finalen - i A.J.F. Haneborgs Minneløp, ble det tre flotte triumfer til Westergaards hester.
Jackarro, 2. valg, ledet an hele veien, og var svært tapper etter press fra Frozen Royality i flere omganger. 
Øyvind Skoie eier. 
- Det ventet en hard motstand på Jackaroo i dag, han travet imidlertid sitt beste løp i karrieren, og vant rimelig greit. Dagen i dag har vært finfin, avsluttet Bo Westergaard som kunne ta veien hjem til Kløfta med et stort smil om munnen.

Beseiret Tin Tveiten
Utenfor V75-ramma slo Vestpol Faxen til i Thor Østbys Minneløp. Hedershesten med to millioner kroner inntjent i karrieren, har levd i skyggen av de store stjernene. Triumfen i Østbyoppgjøret kom etter god kjøring av treneren Øystein Tjomsland. Han slapp fram Føynland Kongen til tet etter 300 meter. Mot siste sving kom storfavoritten Tin Tveiten stormende, og da smatt Vestpol Faxen fram i angrep og tok over føringen. Denne holdt 11-åringen til målstreken, og viste fin vilje ved å svare ut Tin Tveiten til målstreken. 
Odd Magnar Lura eier.

V75-utbetaling:
7. rette: Jackpot
6. rette: 15.291,-
5. rette: 495,-

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com