Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, January 10, 2015
Derbyvinneren imponerte
By jfb @ 6:08 PM :: 3656 Views :: Referat
 

 

14 Viking Va Bene pangstartet fra tillegg og var i tet etter en halv runde. Han passerte på 1.15,6/500 meter og 1.17,3 første 1000 - før han forsvant til utklassingsseier:
- Det er utrolig morsomt å være tilbake her på Forus og innlede med V75-seier. Jeg tror han skal etablere seg i den norske eliten uten problemer. I øyeblikket er det vel bare Winmecredit som er bedre enn ham i den norske eliten - i alle fall blant dem som konkurrerer i øyeblikket - strålte en storfornøyd trener, Sigbjørn Kolnes, om hesten hans samboer Gry Slattum eier sammen med Per Hauger. 
- Vi var enige om å klemme til fra start, siden det var løpesnor. Jeg må være så ærlig å si at jeg trodde løpet var kjørt da vi kom oss til tet. Jeg kunne ikke skjønne hvem som skulle kunne utfordre oss da. Hesten fungerte fin-fint, mente Geir Vegard Gundersen.

Viking Va Bene fikk 70 000 kroner for å vinne på 1.16,1v/2060 meter. I V75 var vinneren favoritt, og utgangsverdien var beskjedne 20 kroner.

Ny storfavoritt
5 Voje Scott gjorde suksess som Folkehesten Jarlsberg i 2014. Nå følger han opp i regi Hesteeiere.no - og vant i sin første start for året. Voje Scott ledet hele veien og fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.30,7a/2550 meter.
- Det er tøft ute i her. Det er nesten som å kjøre inn i en vegg når de sterkeste vindkastene kommer. Hesten var trøtt og er nok ikke i sin aller beste form, så jeg er fornøyd med at han vant. Nå skal han få seg en pause for å hente seg inn. Han har fart til å nå langt, trodde Eirik Høitomt. I V75 var vinneren stor favoritt, og verdien var nå 30 kroner.

Så smalt det
9 Torpa Nils var tidlig i tet i V75-3. Siden hadde åttendevalget - med bare 1,4 prosent av V75-innsatsene på seg - full kontroll og vant sprettlett for en glad Adrian Solberg Akselsen.
- Hesten feilet i en prøvestart, men i den gyldige oppførte han seg eksemplarisk. Vi kom i stor fart runden fra mål og overrumplet nok de der framme. Vel i tet hadde vi full kontroll, smilte Adrian Solberg Akselsen etter at hesten som Lars O. Romtveit trener hadde vunnet for tredje gang på ni forsøk. Nils Arne Gottenborg og Hilde Berendtsen eier 4-åringen som fikk 40 000 kroner for å vinne på 1.30,4v/2060 meter. 

V75-verdien gjorde et byks til 778 kroner.

Så smalt det igjen
Om Torpa Nils var en overraskende vinner, var ikke 2 Queen Corall særlig enklere å fange opp for spillerne. Hoppa fikk gratis tet da 3 M.T. Heliconia og 7 Cranberry feilet i kampen om tet. Snart kom favoritten 10 Teheresa D. opp utvendig og fikk snart overta. Farten var 1.16 den første kilometeren. Mot siste sving gikk 2 Queen Corall ut i annetspor. Theresa D. trøblet med travet og feilet ut av siste sving. Queen Corall overtok og så ut til å vinne klart, men 1 Envision kom fort innvendig etter å ha blitt sjenert da Theresa D. feilet. Envision spurtet fort, men klarte ikke å hente igjen en god Queen Corall. Dermed ble det en kjempedag for eierinnen Josefine Eilertsen, som selv vant travrittet i løp to med Cantabharmony.
- Det var så vidt jeg rakk å kjøre. Jeg var her tre minutter før defilering, for det var lenge full stans på Gardermoen. Jeg så at hesten til Bo begynte å slite litt i siste sving. Det var godt at målstreken kom, og det var veldig artig å vinne, sa en fornøyd Per Oleg Midtfjeld.
- Dette er en veldig bra dag for meg. Vi hadde flaks med at flere av konkurrentene feilet seg bort. Det var perfekt at Per Oleg Midtfjeld styrte ut i annetspor mot siste sving. Dette kunne ikke blitt bedre, sa en glad Josefine Eilertsen. Queen Corall fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.17,5a/2040 meter.
- Det kan godt være at jeg tok litt for brått opp med Theresa D. da hun feilet, men jeg visste ikke at vi hadde en hest så nær som hva Envision var. Jeg trodde for øvrig at jeg satt på løpet siste siste sving. Plutselig slo hun sammen og feilet. Vi får komme sterkere tilbake, sa Bo Westergaard om Theresa D.

V75-verdien etter niendevalgets seier gjorde nå et nytt byks - til 12 206 kroner.

Smell nummer tre!
Så smalt det jaggu igjen: I V75-5 fikk åttendevalget 4 Fast Girl åpning som bestilt fra tredje par innvendig i siste sving. Hoppa spurtet fort - og hentet igjen favoritten og tethesten 5 Fight On Aristo akkurat på streken. Tarjei Gudmestad trener hoppa som er eid av Stall Je & Ta, og Geir Vegard Gundersen var fornøyd gjestekusk. Hopppa fikk 50 000 kroner for å vinne på beskjedne 1.17,8a/1600 meter. 
- Det løste seg til slutt, men jeg var egentlig litt ergerlig over at jeg ikke gikk ut da det gjernstod 600 meter, men hoppa var veldig bra. Jeg trodde egentlig at vi skulle vinne enklere enn vi gjorde, men tethesten svarte fint, så det ble jevnt. Dette var et positivt gjesteoppsitt, syntes Geir Vegard Gundersen.
- Jeg vil takke Egil Stensland og Marius Høitomt, som begge har vært til stor hjelp. Jeg kan gjerne komme hit hver dag i dårlig vær, jeg, om det fortsetter å gå bra, sa en storfornøyd Tarjei Gudmestad.

I V75 spratt verdien nå opp i mer enn 200 000 kroner.
 

Enorm oppvisning
En som trivdes som fisken i vannet under de krevende forholdene var favoritten 3 Elmer i V75-6. Sammen med Per Oleg Midtfjeld var han i tet etter 600 meter. Deretter så ikke konkurrentene annet enn bakskoene på Åsajerven-sønnen som dro hardt unna hele veien og vant med 40 meter. Stall Rotela eier hingsten som er trent av Lars O. Romtveit. Vinnertiden ble , og Elmer fikk 70 000 velfortjente kroner for å leke hjem årets første seier. Vinnertiden ble 1.26,1v/2040 meter.
- Perioden Elmer har stått hos Lars O. Romtveit har vært over all forventning. Det har vært en eneste stor opptur, smilte eier Roald Sigveland.
- Bedre enn dette går det ikke an å gjøre det, med to oppsitt! Jeg ville holde tempoet oppe og ikke la tilleggshestene komme inn i matchen. Dette er en prestasjon til terningskast fem, minst. Dette var en meget bra prestasjon. Hesten har utviklet seg enormt og har vokst med oppgavene hele veien. Han vil duge, sa en velvig fornøyd Per Oleg Midtfjeld.

I V75 var Elmer stor favoritt, og verdien var selvfølgelig fortsatt mer enn 200 000 kroner.

Rakettavslutning
14 Apollo Hornline stod for en megaprestasjon i V75-finalen. Han var tidlig på plass utvendig for ledende 8 Herecomesthesun. Mot siste sving presset han seg til tet - og forsvant til sikker seier for Svein Ove Wassberg. Gaute Lura trener den svenskfødte 6-åringen - som er eid av Nina-Hilde Bergås. 60 000 kroner var en velfortjent belønning for å vinne på 1.18,3v/3030 meter.
- Jeg hadde god tro på forhånd, men hadde ikke sett for meg at vi skulle havne utvendig. Hesten var enormt bra, og jeg er strålende fornøyd, sa Svein Ove Wassberg etter oppvisningen. 

Riktig V75-rekke ble 14 Viking Va Bene - 5 Voje Scott - 9 Torpa Nils - 2 Queen Corall - 4 Fast Girl - 3 Elmer og 14 Apollo Hornline.

Ingen klarte syv riktige. Pengene overføres som jackpot til omgangen på Bjerke lørdag 31. januar. Seks riktige gir 7146, mens fem riktige gir 209 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4, V5 og V64 Sverige tirsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Forus tirsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com