Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, February 21, 2015
Denver og tre strake
By jfb @ 9:49 PM :: 3635 Views :: Referat
 

 

- Jeg har vunnet løp for tre forskjellige trenere idag, og det synes jeg er stort. Denver var veldig god. Det ble hardt tempo - 1.12 første 1000 meter - men han holdt flott unna. Jeg er en glad mann nå, sa Åsbjørn Tengsareid etter sin tredje V75-seier. 

Strålende favoritt
Favoritten 14 Cronos F. Boko imponerte stort i V75-innledningen. Rune Wiig var tidlig på offensiven, og halvveis styrte han favoritten til tet, foran 3 P.O. Super Star. Siden økte favoritten farten suksessivt og vant helenkelt:
- Han var bra idag, Seieren ble veldig enkel. Jeg synes for øvrig at han har fått mye ufortjent kritikk. Man har klaget på aksjonen hans, og man har stemplet ham som usikker. ikke glem at han vant ti løp ifjor. Og sist feilet han fordi han fikk en hovknusning. Det var et rent uhell, understreker Rune Wiig som trener og kusker den Nederland-fødte hingsten. 14 Cronos F. Boko fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.18,0v/3140 meter. Hesten er eid av Solsikke Invest. I V75 var vinneren favoritt, og utgangsverdien var 47 kroner.

Stallskriket innfridde
I V75-2 stakk stallskriket 5 Timber Mile rett til tet og holdt siden unna for Roar Hop. Gaute Lura trener den danskfødte hoppa, og Lura var freidig nok til å lansere hesten som som banker i Trav- og Galopp-Nytt:
- Det var friskt å lansere hesten som banker - med meg i sulkyen! Jeg har ikke vunnet V75-løp på ti år, så dette var mildt sagt morsomt, smilte en fornøyd Roar Hop etter at Timber Mile hadde innfridd. Vinnertiden ble 1.16,7a/2100 meter. Johnny Helland eier hoppa som Gaute Lura trener, og førstepremien var 50 000 kroner. Vinnernen ble spilt opp til et annetvalg i spillet, og verdien var nå 121 kroner.

Gode strekhester
To svært gode strekhester gjorde opp om seieren i V75-3. Favoritten 6 Philip Lyn måtte svi av endel krutt for å komme seg forbi 5 Jossejerven, men etter 800 meter var favoritten i tet. 4 Art Nøkkve kom opp utvendig, og disse to stakk litt unna på siste langside. I siste sving rykket 6 Philip Lyn, og han stakk unna til sikker seier - foran en tapper Art Nøkkve. Per Gottling trener 5-åringen som kvalifiserte seg for finalen av Norsk Travkriterium for to år siden, men som har slitt med skader etterpå. Nå er han tilbake for fullt. Tom Erik Solberg kusket hesten som er eid av Lars Alexander Oliversen. Belønningen for å vinne på 1.27,8v/2100 meter var 50 000 kroner:
- Hesten har slitt med en seneskade, men har tålmodige, snille eiere og har fått god tid på seg. Jeg tror vi skal få mye moro med denne hesten fremover. Han var for øvrig veldig nær galoppen tidlig i løpet, men klarte å holde seg til trav, smilte Tom Erik Solberg. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 185 kroner.

Vant for Høitomt
Eirik Høitomt trener 1 Tangen Ida som presset seg til tet etter 700 meter av løpet i V75-4. I sitt feriefravær fikk Åsbjørn Tensgareid sjansen, og han forvaltet muligheten på beste vis. Tangen Ida var tapper og svarte opp da 3 Tyri Mai angrep for fullt. Sportssjefen på Sørlandets travpark, Marianne Klepaker, eier hoppa som fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.28,4v/2100 meter.
- det ble kjøring hele veien. 1.27 første 1000 meter var jo veldig raskt, men hun svarte ærlig opp. Jeg kjørte for en veldig flink trener og en veldig kjekk eier, så da ble dette en seier jeg setter litt ekstra pris på, sa Åsbjørn Tengsareid etter førsteplassen. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 256 kroner.

Tengsareid igjen
Åsbjørn Tengsareid fikk blod på tann og trengte ikke mange minuttene før han kunne kjøre tilbake til seremoniplass. Med 9 Reventon satte han fart etter 400 meter og fikk overraskende nok overta teten uten sverdslag av betrodde 6 Lobster's Sam.
- Jeg kunne ikke risikere å galoppere ved å ta imot Reventon. Jeg vurderte sjansen som større ved å slippe teten og gå ut i posisjonen utvendig for 9 Reventon, sa Jeanett Marie Dagsvold.
Vel i tet hadde Åsbjørn Tengsareid full kontroll bak 9 Reventon, som stakk unna til meget sikker seier. Kenneth Handeland trener 6-åringen som vant på 1.17,0a/2100 meter. Førstepremien var 50 000 kroner. Iren Knutsen og Rune Kjellvik eier hesten.
- Jeg hørte at 3 La Paloma galopperte, og jeg så hvem som satt i tet. Jeg satset på at lederhesten ville ha rygg, og det stemte. Kenneth Handeland hadde matchet hesten mot dette løpet, og da er det flott å lykkes. Dette var kjempeartig, sa flytkusk Tengsareid. I V75 var vinneren tredjevalg, og verdien var nå 1657 kroner.

Etter at 3 Denver hadde vunnet V75-6, steg verdien til 1878 kroner.

Sterk innsats
I V75-finalen feilet favoritten 1 Sordo i tet på siste bortre. En tøff 9 Kringelandtellus fortsatt angrepet ute i tredjespor, kom seg til tet i siste sving og svarte sikkert opp for Johan Kringeland Eriksen.
- Han var veldig god idag, og Kåre Refsland har gjort en utmerket trenerjobb. Jeg går på trenerskolen på Starum, og det er klart det er stort for meg å komme hjem og vinne V75-løp, smilte Johan Kringeland Eriksen etter at Kringelandtellus hadde vunnet på 1.25,9v/2120 meter. Førstepremien var 70 000 kroner. Kåre Refsland og Geir Arne Eriksen eier hesten.

Riktig V75-rekke ble 14 Cronos F. Boko - 5 Timber Mile - 6 Philip Lyn - 1 Tangen Ida - 9 Reventon - 3 Denver og 9 Kringelandtellus. Syv riktige gir 4179 kroner. Seks riktige gir 39 kroner, mens det ikke blir utbetaling for fem riktige.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com