Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, February 28, 2015
Timian Scott i Meyer'n
By jfb @ 11:03 AM :: 3933 Views :: Referat
 

 

Alt gikk etter planen innledningsvis i årets utgave av Jacob Meyers pokalløp. Etter en rolig start kunne Tor Wollebæk plassere storfavoritten 6 Lannem Silje i tet etter 400 meter og alt så oppskriftsmessig ut. Da kom imidlertid en hissig 7 Elmer opp utvendig og la skikkelig press på storfavoritten, det gikk i 20-fart i bortimot en runde. Inn mot siste sving valgte Wollebæk å slippe teten, noe jeg skulle gjort tidligere som han uttalte i etterkant av løpet. Elmer galopperte i siste sving, kanskje seieren forsvant med den utskeielsen. 
Bakfra kom storoutsideren 12 Timian Scott med mektige klyv og han tok til slutt en klar seier. Som vanlig var det unge og fremadstormende Adrian Solberg Akselsen som satt i sulkyen på vinneren, mens hesten trener er Lars O. Romtveit. Vinnertiden ble 25,0 på hesten som eies av Arvid Norvik fra Bergen. Førstepremien i løpet var på 200.000 kroner. I V75-spillet var Timian Scott et 10-valg, kun spilt på 0,2% av kupongene.
Bak den overraskende vinneren spurtet 11 Moe Svarten flott til anneplass, mens Lannem Silje reddet tredjepremien på trøtte ben.

Første seier siden Derby
På seremoniplass var det selvfølgelig lutter glede. Akselsen kunne fortelle at dette var hans klart største seier i karrieren. Også eieren var selvfølgelig strålende fornøyd, dette var faktisk hestens første seier siden september 2013. Løpet han da vant var Norsk Travderby.

Mellomfornøyd Wollebæk
Tor Wollebæk var langt fra nedtrykt etter løpet, selv om han selvsagt hadde håpet og trodd på seier. - Det var tungt i førstespor, noe som ikke passet helt perfekt for Lannem Silje, sa han. Dessuten ble det hardt kjør en runde midtveis i løpet, jeg synes hun falt med flagget til topps.
Silje Kristin Eilertsen fortalte at Elmer ble altfor pigg underveis, men at det ikke var helt tomt når galoppen kom.

Smedheim Solan vant Kongepokalen
Det ble skikkelig fart i V75-6, H.M. Kongens pokal-løp, og mange galopper innledningsvis. Nestfavoritten 3 Brenne Rødi fikk teten, men det ble skikkelig press på lederen underveis og hun galopperte som slagen ut på oppløpet. Bakfra kom da favoritten 9 Smedheim Solan og i en tett oppløpskamp med 11 Kolnes Kjell kunne han vinne løpet. Om ikke Kolnes Kjell hadde vært entømt på oppløpet kunne han fort vært vinneren.
Geir Vegard Gundersen var dyktig kusk bak vinneren og han var full av lovord om hetsen etter løpet. Kjetil Djøseland trener Smedheim Solan, mens Stall Circus er eier. Vinnertiden ble 28,1.

Lett for Quite Pepper
Favoritten 5 Quite Pepper forsvarte med letthet sitt favorittstempel i V75-1, Johan Widdings minneløp. Hans Christian Holm tok det rolig fra start for så og kjøre til og overta teten etter en halv runde. Siden fikk han bestemme mye underveis og kunne stikke unna til overlegen seier. Vinnertiden ble gode 17,3 på den noe sugne banen. 
Dermed er hesten ubeseiret på fire starter, og ut fra dagens prestasjon ser det ut til å bli flere strake seire på hesten som eies av Rune Flaskerud og Tor Egil Sletli. 
2 Rock The Party gikk et fint løp til annenpremie fra rygg på favoritten.

Sterk hest, solid kusk
Også i V75-2 fikk vi favorittseier i form av 7 Tin Balder. Han så aldri ut som en vinner av løpet, men Eirik Høitomt viste fram sine eminente kuskeegenskaper og klarte å lose hesten først på streken i en jevn finish. 4 Viktor K. ledet løpet til ut på oppløpet, med Tin Balder halvveis utvendig. Ut på oppløpet kom 9 Kleppe Slauren med fin fart og så ut som en vinner 100 meter fra mål. Da kontret imidlertid Tin Tveiten til knepen seier. Frode Hamre er trener, men Stall Tin Balder er eier.

Sterk seier etter pause
Bo Westergaard presenterte en godt forberedt 9 Caprino B.R. i V75-4. Han kjørte seg til tet runden fra mål og kunne vinne enkelt på 16,8. En fin prestasjon av både hest og kusk. Favoritten i V75-spillet eies av Stall Caprino.

Tapper Real Child
Femtevalget 5 Real Child fikk servert et fint løp v sin kusk Åsbjørn Tengsareid og kunne ta en sikker seier. Hoppa trenes av Bjørn Steinseth og eier er Stall Leon. Vinneren satt stort sett i annet par utvendig og angrep ut på oppløpet og koblet grepet umiddelbart.

Overlegen favoritt i langløpet
Geir Mikkelsen hadde fått et fint oppsitt av trener Frode Hamre i V75-7, et langløp. Han styrte favoritten 6 Relight My Fire rett til tet og siden kunne ekvipasjen dirigere hele veien og vinne løpet i flott stil med 20 meter. Vinnertiden ble solide 16,9, meget bra på en ikke lett-sprunget bane. Eier er Walter Larsen fra Sandnes.

Solid utbetaling
Til tross for at det vant hele fem favoritter i dagens V75 ble utbetalingen solide kr. 257.612. Seks rette betalte kr. 114, mens foor fem rette ble utbetalingen 11 kroner.

 

(kilde NR v. Jan Elvestad )

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com