Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, March 14, 2015
Super-Tea er tilbake!
By jfb @ 7:42 PM :: 2914 Views :: Referat
 

Ulsrud Tea var tilbake som en vinner på Drammen. Ove Kenneth Karlsen og Svein Ove Wassberg er gutta bak, bokstavelig talt.

 

Seierstiden 1.23,9/2180v. er nye banerekord på banen i Buskerud.
- Fantastisk flott, kommenterte trener Ove Kenneth Karlsen etter at den åtte-årige hoppa hadde tatt sin første seier på sju starter.
Kusk Svein Ove Wassberg var også en lykkelig mann etter triumfen i V75-1:
- Løpet klaffet 110 prosent. På siste bortre kjente jeg at det var den gamle, gode Tea jeg hadde i tømmene. En deilig følelse, oppsummerte Wassberg jr.
Morten Langli-duoen S.T.C.C. Faksa og Tante Ragnhild fulgte nærmest den suverene vinneren.
Lome Oda feilet runden i gjen og Folkehesten Klosterskogen, Mjølner Oda, ble nummer seks etter positiv innsats. 

Winmecredit feilet, Remee La Marc til topps
I Ludvig Nilsens Minneløp feilet storfavoritten Winmecredit, dagens størstei første sving. Også tethesten Triple Crowngalopperte. I'm the Answer satt i tet, men hadde ingen god dag. Vant gjorde Remee La Marc og Vidar Hop som et fjerdevalg. Lars Magne Søvik trener vinneren. Samme kombinasjon; Hop og Søvik, kunne glede seg over triumf medKenni Island i V75-5. Vidar Hop og Svein Ove Wassberg vant begge to V75-løp. 
Olav Mikkelborg vant ett, men også ett V5-løp.
V75-spillet begynte med tre førstevalg, fortsatte med et tredje-, før et annet, ett fjerde- og et åttendevalg. Sju rette ga drøye 144.000 kroner.
Og neste uke blir det 90 millioner i superpott på Momarken!

1. løp: Rennesvik i flytsonen
Til 12 i odds satte Erlend Rennesvik inn dagens 1. løp. - Ikke helt overraskende, sa Rennesvik som kjører for Glenn Kramer Stenberg og Bjørn Larsen. Det gjør han med suksess. Seks seire så langt, nå kun et kort hode bak Edvard Kristiansen på amatørtoppen. 
Arion Augustinu feilet da Vidar Hop dro hetta med noe som lignet et seiersgrep på oppløpet. My Golden Yankeepangstartet, ledet lenge, men firte på oppløpet. 

2. løp/V5-1: Xantippe igjen
Xantippe er en hoppe i flott utvikling. Hun vant siste gang ut på Jarlsberg og gjentok som et 3.valg i V5-innledningen.Tina Invalley, tilbake etter pause, ledet, men ga seg overraskende tidlig. Åsbjørn Tengsareid kusket - og trener - vinneren.
Han tok sin kuskeseier nr. 34 i år. Eirik Høitomt og Tom erik Solberg har begge 35.
Zeema Zamar og Global Open tok de øvrige pallplassene. 

3. løp/V5-2: Lett for et nytt 3.valg
Favoritten Trø Hera hadde en dårlig dag og fungerte ikke. Det gjorde 3.valget Tjøtta Mari som tok sin andre strake seier, en hest i fin utvikling. Olav Mikkelborg hadde god kontroll og kjørte på sikkerhet inn til grei triumf foran godt avsluttende Mjølner Lykke og Diksidiva.

4. løp/V75-1: Tea til topps
- En deilig følelse, sa kusk Svein Ove Wassberg etter at Ulsrud Tea slett ikke var noen favoritt i fare. Hun var spenstig og fin og så allerede på siste bortre ut som en vinner. S.T.C.C. Faksa og Tante Ragnhild, som sto 80 meter foran, fulgte nærmest. 
Ulsrud Tea tok karrierens seier nummer 34 i den 81. starten. Grunnlaget passerte tre millioner med to små tusenlapper.

5. løp/V75-2: Svein Ove Wassberg igjen
Svein Ove Wassberg, Norges evigvarende stallmannschampion, trives på seremoniplass. Han var tilbake etter V75-2. Bak Hero Stone, som trenes av Gaute Lura, kjørte han et perfekt løp i konkurranse med eeleve andre stallansatte. Etter å ha kjørt om teten kom han ned i rygg på tethesten Mocha Motion, kusket av Ida Beathe Olsen. Hun er den yngste travkusk som har vunnet totoløp i Norge. 
Og Ida Beathe var ikke langt unna en ny seier, men hun kjørte nok 20-30 meter for tidlig. 
Wassberg jr. fikk og fant en liten og avgjørende luke ut på oppløpet. 
Hero Stone fikk etterhvert opp farten og avgjorde greit til slutt.
- Jeg var heldig som fikk åpning, sa Wassberg.
- Jeg kunne kanskje holdt litt igjen litt lenger, sa Ida Beathe, litt spørrende og også litt selvkritisk.
Speedmeister og Mister Postman var begge innom feil gangart.

6. løp/V75-3: Enda et førstevalg
Førstevalgene fortsatte å trille inn på banen som egentlig er bygd for outsidere: 
Brenne Jærven tok teten - og fikk styre og stelle i et mer bedagelig tempo enn sist.
Tojo Prinsen (slo Brenne Jærven 4. mars) var kommet opp utvendig og presset opp farten med 600 igjen. Dermed fikkHuldre Oscar perfekt åpning, men det var ikke nok trøkk i Oscar da han fikk muligheten. 
Brenne Jærven holdt greit unna til V75-seier nummer to etter at Olav Mikkelborg overtok.
Fem av ellleve glade eiere i svenske Stall Kaffex Handelslag kunne juble på seremoniplass. Seierstid; 1.29,9/2500a. 
Gregorius har ingen fordel av Drammen, uttalte kusk Hans Christian Holm i forkant. Det var ingen overdrivelse. Gregorius hadde passet bedre på Øvrevoll denne lørdagen.

7. løp/V75-4: Kjørte på sjanse, vant løpet
Det går an å si at Folkehesten Biri; Fantasy d'Estino laget dette løpet. Han kom opp utvendig for favoritten Flying Power S.S med halvannen runde igjen. Massasjen som ble utdelt var vellykket, Hamres favoritt var svak for dagen og dalte på oppløpet. 
Vant løpet gjorde 3.valget Semper Fi etter at Tom Erik Solberg hadde kjørt et løp på sjanse. Noe han ikke veldig gjerne gjør. Men det ble perfekt. Tredje innvendig ble til annet utvendig mot siste sving. Der og da så han ut som en vinner; det var intet synsbedrag.
Memory's Boy spurtet flott til sølv for Geir Vegard Gundersen, bronse til Fantasy d'Estinho som travet et meget sterkt løp.
Vinneren Semper Fi kom løs og tok seg noen runder på egenhånd i etterkant og måtte sys. Men trolig gikk det bra for hesten som har vunnet hele 15 av 38 løp.
Tom Erik Solberg gikk med seieren i dette løpet opp i 36 triumfer i år. Han topper dermed kuskestatistikken i 2015. 

V75-5: Lett for Kenni Island og Vidar Hop
Favoritten Restless Cash er vanskelig og galopperte utvendig for lederen Kenni Island i første sving. Siden ble det mer enn lett for Hop og talent fulle Kenni Island som gikk i mål med proppene i. Tayno Dream ble toer fra lederryggen.
Lars Magne Søvik trener vinneren.V75-6: Svaret var Remee La Marc!

Startsiden i V75-6 var gjennomanalysert av både aktive og traveksperter fra nær sagt overalt. Men for å si det med Vidar Hop; det var vel ikke mange som hadde spådd denne varianten: Triple Crown tok teten, det var ventet. Men han feilet i første sving. Det gjorde også Winmecredit som "aldri" feiler. Han kom i overlydsfart og var nok på vei til å passere, men det gikk nok rett og slett for fort. 
Dermed fikk annetvalget I'm the Answer overta teten lett. Og da skulle egentlig svaret være I'm The Answer. Men han begynte å rulle inn mot siste sving og var dårlig for dagen. Etter et løp i 2. utvendig gikk etterhvert sterke Remee La Marc (et fjerdevalg og en 3,6 prosenter, se bildet) fram og avgjorde greit. 
Viking Frecel hadde sjansen, gikk bra, men kunne ikke utfordre vinneren.
Både Winmecredit, I'm The Answer og Triple Crown var utenfor trippelen. Ikke engang de synske var vel egentlig inne på den tanken og varianten.
Men for å sitere seierkusk Vidar Hop igjen: - Alle travløp skal kjøres .
- Vi kom fint på det. Jeg lurte på om jeg skulle gå 1000 igjen, tempoet var jo dårlig. Men jeg valgte å bli sittende. Og det ble jo riktig. Han er sterk og holder farta. Alle ære til Lars (trener Lars Magne Søvik, red. anm.), sa Vidar Hop som tok to på banen der han nå har vunnet 48 V75-løp. 
Dette var ikke Frode Hamres dag, men han er både en god vinner og en god taper.
- Det gikk veldig fort, og vi var nok på vei til å passere. Men han galopperte, det har han aldri gjort. En dårlig dag på alle, men vi får ta nye tak, sa Hamre som helt sikkert gjør nettopp det.

V75-7: Gandolph som et 8. valg
I V75-finalen var det action hele veien. Valle Jerven, Finstad Jerven og Nyland galopperte. Også Viktor K. trøblet. Så feilet Fjord Jerven. Og da Nordby Ask hoppet og dro Viktor K. og Nyland bakover (begge hadde avansert), var det god natt for alt som var av favoritter. Gandolp satt foran og han forble der; Solberg Rasken kunne se farlig ut, men var det ikke. Sammen med Jørn Morten Kvikstad ble det sølv.
- Han var kjempegod, og jeg er kjempeglad, sa trener og kusk Odd Arne Sagholen etter seieren bak 8. valget som var en 1,5-prosenter. En presis oppsummering.

Utbetaling:
7 rette: 140.877.- kroner
6 rette:          844.- kroner
5 rette:             57.- kroner

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com