Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, April 04, 2015
Lannem Silje imponerte i eliten!
By jfb @ 8:13 PM :: 3755 Views :: Referat
 

 

Der var Ola M. Skrugstad sammen med sin øyensten og pengemaskin etter karrierens seier nummer 33 på 35 forsøk. 200.000 nye kroner gikk inn på en allerede velfylt konto (5,252 millioner kroner) etter seieren i Moe Odins Æresløp.
En ny imponerende seier og et imponerende løp av et fenomen av en hest på en suveren travdag.
Ellers fra Klosterskogen: Tomeld Ø.K. innfridde og viste seg fram som en mulig, vi sier mulig, Derby-vinner.
Tor Wollebæk tok to seire innenfor V75-rammen og er nå mestseierende V75-kusk i Norge i år. Frode Hamre noterte tre trenerseire (to i V75) og én som kusk utenfor V75-rammen (Lady Florence).

Goop briljerte med tre
Og sist, men ikke minst: På en dag der verken Lutfi "Ludde" Kolgjini eller Örjan Kihlström lyktes, gjorde Björn Goop det til gagns.
Vi nøler ikke med å si at han briljerte i sulkyen med sine tre seire: Wine And Dine (Thai Tanics Æresløp) Kapow Hanove(Habibs Minneløp) og Oasis Bi (Klosterskogen Grand Prix). 
Han er verdens beste kusk, og vi begynner faktsik å lure på om han allikevel tar igjen Ulf Ohlsson i kampen om det svenske kuskechampionatet. Goop hadde 61, Ohlsson 90 lørdag ettermiddag. Men intet er umulig for Björn Goop som har elleve strake championat i Sverige. 


 
Madelen styrte alt
På forhånd handlet det om Sonar Brodde og Ramona's Fighter i montéløpet. Begge feilet på siste bortre. Men vinneren Bar Story hadde nok vært en vinner uansett. Madelen Berås, flyvertinne i SAS, fløy etterhvert til tet og forble der. Leia Brodda var veldig god toer.
- Uventet, sa trener Kari Anne Knutsen. Det samme sa spillerne, 25 i odds var hyggelig vinnerodds for supporterne. Madelen Berås tok sin seier nummer fire i år. Hun har åtte annen- og tre tredjeplasser på 19 starter og er dermed en rytter for pallen i over halvpartene av rittene.

Hamre innfridde i V5-1
Hamre-stallen lanserte Lady Florence, et annetvalg i spillet, som dagens beste sjanse. Det var uansett god forhåndsinformasjon. Full fart fra start, deretter dem og et raskt oppløp var løpshistorien. Zeema Zamar utfordret fra lederryggen, men måtte nøye seg med sølvet. Quagga viste fart, men doble galopper var ikke hva Kloster-debutant Anders K. Brekke hadde håpet på.
- Hun var rolig og fin i dag, kommenterte Frode Hamre som tok årets seier nummer fire på Klosterskogen.

Dypingene gjorde opp i V5-2
Niendevalget Speedy Mamsell fosset rundt og fram på oppløpet. Niendevalget så ut som en vinner, men syvendevalget Treatmenice hadde siget inn mot mål. Og det ble Ole Johan Østre som kunne ta i mot gratulasjonene etter V5-2. Bronsen gikk til 
10 Excellent News, et tiendevalg, i et løp der overpace ga fordel til dypingene som kom bakfra.
Trippelodds; solide 11.349. ganger innsatsen.

Goop som et åttendevalg i Thai Tanics Æresløp
Björn Goop, verdens beste travkusk, var sammen med Wine And Dine plassert helt nede som et åttendevalg. Det var en undervurdering for å si det litt forsiktig. Goop traff starten, kjørte seg til tet og markerte med all mulig tydelighet at han ville sitte der. Det ville også Wine and Dine. Sammen avviste de New Moon Face og Sejr Gammelbæk som begge stilte spørsmål. På oppløpet var Lutfi "Ludde" Kolgjini der igjen, men Goop hadde kontrollen med den norskfødte hesten som landet på 1.16,8/2900v.  

 


Tomeld Ø.K. knusende overlegen i V75-2
Prøveløpsfantomet Tomeld Ø.K. så noen skygger på opppløpet i oppvarmingen. Da kom galoppen for 71-prosenteren. Og kusk, trener og spillere fikk hjertet i halsen, men i løpet var det ingen unoter eller galopptendenser. Åsbjørn Tengsareid satt konsentrert, kjørte rett fram og etterhvert i ensom majestet inn til en imponerende triumf. 
Smedhein Solan og Järvsörappen skal få litt å bryne seg på her på vei mot et spennende Derby-løp i september.
- En fin hest, en sterke' hest, det var bare å kjøre, kommenterte "Tengs" i etterkant. - Og stemningen ned oppløpet var fantastisk, la han til.  
Han trengte rekordkort betenkningstid da Bernt Øksnevad stilte ham spørsmålet etter prøveløpet på Forus (1.22,0); vil du kjøre Tomeld Ø.K.?
Robert Bergh skal på vegne av hoceybrødrene Henrik Og Daniel Sedin, Tre Kronor og Vancouver Canucks, ha kommet med et bud på et syvsifret beløp for hesten til Stall Davenskø (Øksnevad baklengs). 
Men hesten blir der den er - til glede for norsk travsport.
- Han er best, sa Martin Øksnevad og plasserte ham over 4-årskonkurrentene.
Fortsettelsen blir mer enn spennende.
Dette er en supertraver.  
Torpa Niclas var sterk og positiv toer for Odd Arne Sagholen.

"Hun er et unikum"
- Hun er et unikum, sa kusk Tor Wollebæk etter at Lannem Silje hadde vist både gutta og kaldblodseliten bakskoene i Moe Odins Æresløp (V75-3). Tid: 1.22.4a, ny banerekord på Klosterskogen. Hun dundret til tet fra sitt 7. spor og så seg siden aldri tilbake. Hvem skal slå henne i år?
Svaret er vel egentlig ingen. Et 5-årsløp på Romme og selvfølgelig Elitkampen på Solvalla er aktuelle starsteder for Lannem Silje nå, men ingen avgjørelse er foreløpig tatt. Tor Wollebæk rangerte løpet på Klosterskogen osom et av Lannem Siljes tre beste (hun hastartet 35 ganger) og Ola M. Skrugstad sa følgende om hvordan han trener Super-Silje:
- Det er så enkel trening at folk nesten ikke tror det. Men hun har blitt trent tøft hele tiden.
Wiks Stjernen og Neslands Loke tok sølv og bronse, men begge for å ha oss unnskyldt. Dette løpet handlet om en hest. Et unikum av en hest. 

Goop med Hamre-hest i Habibs Minneløp 


- Jeg hadde mina størsta hot utvendig, sa Björn Goop etter å ha satt inn annetvalget Kapow Hanover (bildet), trent av Frode Hamre i V75-4. Goop kjørte til tet og hadde blikket på favoritten Exodus Hanover som måtte gå den tunge veien utvendig. Sistnevnte feilet nok som slått ut på oppløpet, nærmest Exodus Hanover endte en annen Hamre-hest, Norges-debuterende Choco Sun. Siste 1000: 1.11,4!
Første-, annen- og tjerdevalg til Hamre-stallen, sterkt levert.

Perfekt for Starfish And Coffee
- Det ble perfekt, sa trener Hans W. Storås, etter at Tor Wollebæk via siste indre sendte fjerdevalget Starfish And Coffee inn til klar seier i V75-5.
- Ikk veldig vanskelig, supplerte kusk Tor Wollebæk etter sin andre dagsseier. han er nå oppe i syv triumfer og 65-åringen topper nå denne statistikken i Norge i år.
Wollebæk rose som resten av de aktive lørdagen på Klosterskogen:
- Utrolig stemning og opplevelse, sa Wollebæk og mente hvert ord. 
Windy Ammik og Eirik Høitomt ble toer fra tet.

I år som i fjor: Oasis Bi i Klosterkogen Grand Prix 


Classic Grand Cru gikk til tet før formsterke Mr. X.F. Royal etterhvert fikk overta i V75-6. Favoritten Magic Tonight dro 2.sporet, i hans rygg satt dagens tryllekunstner Björn Goop med fjorårsvinneren Oasis Bi (bildet, vinneren av Steinlagers Æresløp 21. mars. 
Goop avventet fra start før han siktet seg inn på ryggen til Örjan Kihlström og Magic Tonight. Igjen ble det perfekt for mannen og kusken som gjør de små dragene som utgjør den store forskjellen. 
Magic Tonight presset seg til tet, på siste bortre og mot siste sving ga Goop gass og overtok. Ut på oppløpet utfordret Eirik Høitomt og 12-år gamle Classic Grand Cru, men Goop lente seg bakover og vant kontrollert for tredje gang på rad i Klosterskogen Grand Prix. 
Vinnertid: 1.13.0/2100a.
I fire av de fem siste utgavene av løpet har han vært på seremoniplass, et sted han kan treffes på baner nær sagt overalt.
Seierssjekken: 300.000 kroner.
- Han var nok bedre enn i fjor, kommenterte Goop om vinneren som altså gikk til topps i samme løp i fjor.
Mr. X.F. Royal (kusk Lars Anvar Kolle, trener Trond Anderssen) bekreftet sin fine form og ble tredje.

Tin Balder hele veien i V75-7
Tin Balder, trent av Frode Hamre og oppdrettet av Martin Fjelltveit, har galoppert bort mye penger. Lørdag gjorde han det ikke. Flott styrt av Eirik Høitomt hadde han god kontroll i V75-7 som et tredjevalg i et løp der 10.valget og 1,5-prosenteren Tord Viking avsluttet godt til plassen nærmest.
Høitomt avsluttet en flott travdag på Klosterskogen med to andre- og en førsteplass og var naturlig nok full av lovord om både Tin Balder og arrangementet.
Det var folksomt og flott i Skien lørdag!
Vinnertid: 1.25,9/2100a., oppasser igjen Tina Storetvedt.

Utbetaling:
7 rette: 18.581 kroner
6 rette: 72 kroner
5 rette: 10 kroner

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

Erik Stenhaug foto

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com