Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, May 02, 2015
Papagayo E. viste klasse
By jfb @ 9:54 PM :: 3320 Views :: Referat
 

Papagayo E. imponerte stort da han vant 250 000 kroner på Forus. (Foto: Hesteguiden.com)

 

Scandic-løpet gikk som V75-6 og hadde en strålende opplagt 1 Hitchcock i tet. 2 Thai Broadway travet i rygg, og etterhvert kom favoritten 3 Papagayo E. opp utvendig. Videre fulgte 8 Remee La Marc/Viking Va Bene, 6 Mysterious/5 Broadway Legs og 4 Repay Merci. Farten var 1.09,2/500 meter og 1.11,7 første 1000. Mot siste sving kom Papagayo E opp utvendig for Hitchcock, og Vidar Hop tittet seg i alle retninger  - før han manet på Papagayo E., som fightet seg inn til flott seier. Tom Andersen og Claes Sjølin eier den gedigne 5-åringen:
- Jeg visste at jeg ville slå Hitchcock, men jeg syntes at 2 Thai Broadway så frisk ut i ryggen på lederen og syntes det var hovedutfordreren. Jeg storkoser meg når jeg kjører denne hesten. Han har fantastisk lungekapasitet og er et glansbilde av en hest. Det er kort og godt en super traver, sa en fornøyd Vidar Hop.
- Jeg visste at vi ville vinne, men vi skal holde oss til planen om kun å starte i 5-års-løp i år. Det er først til vinteren eller neste sesong at vi skal ut mot de aller beste, men jeg tror han skal duge. Han konkurrerer fortsatt med jernsko, og det skal fortsatt være endel å gå på, sa suksesstrener Jan Kristian Waaler. Hitchcock var god toer, mens Thai Broadway spurtet fort til tredje. Også danske 4 Repay Merci hadde en solid avslutning, mens 9 Viking Va Bene ga seg fra annet par utvendig. Papagayo E. rundet nå to millioner kroner i innkjørte penger.

Vant på 1.20,6a
Gaute Gudmestads æresløp gikk som V75-3. 5 Lome Brage stormet til tet og fikk 4 Føynland Kongen utvendig. 2 Tin Tveiten/8 Tekno Odin, 6 Neslands Loke/7 Stjernejerven, 9 Bork Odin/1 Ulsrud Tea fulgte bak, mens 3 Timian Scott hadde feilet seg bort direkte. Farten ble dempet fra 1.19,3/500 meter til 1.20,9 første 1000. Tin Tveiten fikk luka som bestilt ut av siste sving, og ute i banen kom både 8 Tekno Odin og ikke minst 1 Ulsrud Tea i herlige avslutninger, men ingen kunne tukte Lome Brage som vant lett på 1.20,6a/1600 meter. Bengt Erik Persson eier og trener 8-åringen som fikk 100 000 kroner for å vinne.
- Jeg hadde siktet innstilt på teten, og jeg hadde den gode følelsen hele veien. Dette gikk greit, sa Per Oleg Midtfjeld etter å ha vunnet med nestfavoritten.
- Det blir ikke Solvalla for oss, for Lome Brage er opptatt med avlsarbeid. Det blir nok Oslo Grand Prix-søndagen for oss nå, sa en glad Bengt-Erik Persson.
- Jeg gir Tekno Odin terningkast fem for prestasjonen. Det gikk litt for smått fra 500 til 1000 meter, sa en strålende fornøyd Øystein Tjomsland etter annenplass på 1.21,2a.
Godt fornøyd var også Ove Kenneth Karlsen etter at Ulsrud Tea hadde spurtet inn til tredjeplass og banerekordpokal på 1.21,3a.
- Nå blir det eliteløpet på Solvalla Elitloppssøndagen og eliteløpet på Bjerke Oslo Grand Prix-dagen, sa en strålende fornøyd Ove Kenneth Karlsen.

Ulykke og omløp
En stygg ulykke skjedde i V75-1. Ulykken skjedde på siste langside. 4 Vertigo Håkon galopperte, mens en hest kom bakfra og hektet hjul med Vertigo Håkon som skjente utover. Kusk Håkon B. Steine deiset i bakken og var ytterst nær å bli tråkket i ansiktet av Vertigo Håkon, men hadde kjempeflaks og slapp unna med skrubbsår:
- Jeg hadde flaks, ingen tvil om det. Hjelmen tok unna den verste støyten, sa Håkon B. Steine som var kjapt på beina og lot seg intervjue av Kurt Hella bare minutter etter ulykken.

V75-1 vil bli kjørt etter 10. løp, rundt klokka 17.15.

Dramatisk opptakt også i V75-2
Dramatikk ble det også i V75-2, da stevneveterinæren strøk 11 Alwaysinblackpedia kort før start - uten at Frode Hamre visste noe som helst:
- Er det ikke vanlig prosedyre at stevneveterinæren tar kontakt med kusken?, sa Frode Hamre - som var som et stort spørsmålstegn.
- Hoppa varmet ikke noe bra, men hun varmet bedre idag enn da hun ble toer på 1.14-tallet over full distanse sist. Det er første gang jeg har opplevd at en hest jeg kjører blir strøket uten at jeg vet noe som helst, sa en mildt sagt overrasket Frode Hamre.

Strålende Westergaard-hester
2 Deweyscamper fikk på seg ekstra mye spill som følge av strykningen på 11 Alwaysinblackpedia og leverte et flott løp, men var sjanseløs mot stallvenninnen 1 Kijafa som fikk et drømmeløp bak ledende 5 Touch Me Chili - som dro unna i 1.13-tempo den første runden. På siste langside styrte Per Oleg Midfjeld ut fra lederryggen, og Kijafa suste til tet og fullførte til lett seier på sterke 1.12,5a over 2040 meter.
- Det ble et perfekt løpsopplegg for oss, og hoppa kjentes sterk og god hele veien. Det er bare å takke for slike oppsitt. Og jeg pleier å gjøre det bra her på Forus, så jeg gleder meg alltid til å komme hit, smilte Per Oleg Midtfjeld.

Gunnar Christiansen eier den USA-fødte hoppa som fikk 50 000 kroner for seieren. I V75 var vinneren nestfavoritt. "Utgangsverdien" var nå 31 kroner.

Etter at 5 Lome Brage hadde vunnet V75-2, steg verdien til 72 kroner.

Overlegen på 1.11,1a!
1 Bonjovi B.R. og Øystein Tjomsland tro til med en kanonprestasjon i V75-4. Den norskfødte 6-åringen svarte enkelt opp innersporet, passerte på 1.08,4/500 meter og 1.10,8 første 1000 meter - før han danset unna til utklassingsseier på 1.11,1a/1600 meter. Øyvind Sandvik eier hesten som fikk 50 000 velfortjente kroner for utklassingsseieren.
- Dette var en prestasjon til terningkast 6. Jeg kunne slippe ham til for fullt fra start, og da gikk det radig unna. Jeg hadde et håp om at han skulle vise 1.10-tallet, men det ble litt tungt på de siste metrene. Hadde han hatt selskap, ville han vist 1.10-tallet. Han var kjempebra, smilte kusk og trener Øystein Tjomsland etter at Bonjovi B.R. også hadde blitt belønnet med banerekordpokal.

I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien steg nå til 122 kroner.

Spennende duell
5 Turbo Marie var innom galoppen fra start, men fant raskt travet og travet et kanonløp etterpå. Etter et løp stort sett uten rygg var hoppa sterk nok til å holde unna for en tøff 1 Trø hera som nærmet seg mye oppunder mål. Arvid Kvalen og Lars Anders Ekeberg eier 5-års-hoppa som står i trening hos Lars O. Romtveit. Åsbjørn Tengsareid var dyktig seierskusk. Førstepremien var 50 000 kroner. Vinnertiden ble gode 1.27,9v/2040 meter.
- Hestene til Lars O. Romtveit går til mål som bare det, og jeg hadde god tro idag. Vi måtte bruke en lang speed runden fra mål, men hun tente likeveøl fint til igjen da jeg ba om nytt taktskifte i siste sving. Dette var bra, smilte Åsbjørn Tengsareid.

I V75 var 5 Turbo Marie tredjevalg, og verdien var nå 363 kroner.

Etter at 3 Papagayo E. hadde vunnet V75-6 som favoritt, var verdien 373 kroner.

Herlig hjemmeseier
Det var opplest og vedtatt at danske 2 Rattigan skulle vinne V75-7, og alt så lyst ut da den danske gjesten tidlig var i tet, men ut av siste sving fikk hjemmehåpet 1 Admiral Baggi åpning som bestilt og spurtet forbi den danske favoritten:
- Jeg ville ikke sitte foran og var godt fornøyd da vi fikk ryggen på Rattigan. Vi hadde muligheten til å gå ut på siste langside, men jeg syntes det var for tidlig å gå ut allerede der. Heldigvis kom luka ut av siste sving, og da skjønte jeg at vi skulle ha en bra mulighet, sa en strålende fornøyd Oddvar Mæland etter at 6-åringen til Stall Bacon hadde spurtet hjem 100 000 kroner ved å vinne på 1.16,0v/2990 meter. Rune Sele trener den populære hjemmehesten.

I V75 var vinneren nestfavoritt.

Folkehestjubel
I omløpet av V75-1 holdt Folkehesten Forus, 7 Solør Svarten, seg til trav. Han tok det rolig fra start, men satte fart da runden gjenstod, kom fram utvendig for lederen - før han stakk til tet mot siste sving og fullførte til lett seier.
- Til omløpet tok jeg av skylappene, for han ble veldig hissig. Jeg var strålende fornøyd med måten han fungerte på idag, og jeg gir ham glatt terningkast 6!, jublet Geir Gudmestad - omkranset av mange fornøyde eiere etter at 7 Solør Svarten hadde vunnet på storfine 1.25,3a/2040 meter. Solør Svarten fikk 50 000 kroner for seieren og er nå oppe i et grunnlag på 233 000 kroner.
- Jeg tipper at vi starter igjen om et par uker, men jeg har ikke blinket ut noe nytt løp ennå, forklarte seierskusken.
 

Riktig V75-rekke ble 7 Solør Svarten - 1 Kijafa - 5 Lome Brage - 1 Bonjovi B.R. - 5 Turbo Marie - 3 Papagayo E. og 1 Admiral Baggi. Syv riktige gir 1469 kroner. Seks riktige gir 32 kroner, mens det ikke blir utbetaling for fem riktige. 

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com