Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, May 09, 2015
På vei mot Derby
By jfb @ 4:40 PM :: 3808 Views :: Referat
 

Glen Ord Superb og Geir Vegard Gundersen danset rundt konkurrentene på Biri Travbane lørdag. (Foto: Eirik Stenhaug, Equus).

Duke og Lightman O. duellerte som gale i V75-6, og brukte 600 meter på å bli enig. Klokka viste 1,09 i det Lightman O. tok over føringen. Dens kusk Åsbjørn Tengsareid tok opp, og ventet inn storfavoritten Glen Ord Superb. 100 meter seinere var sistnevnte anfører. Farten falt, naturligvis, og til slutt gikk det stille og rolig. Ut på oppløpet forsvant favoritten til stor seier, fra sidelinjen så det ut til at det var krefter spart.
- Et bra løp for vår del, de kranglet litt foran der. Glen Ord Superb travet lett. Den store fordelen med hesten er at han orker å holde tempoet oppe. Utover i sommer er det de norske storløpene som gjelder, kommenterte Geir Vegard Gundersen etterpå. 
- Alt ser veldig, veldig bra ut med Support Justice også, avsluttet han og fikk stor applaus av publikummet på Biri. 
Erik Sandbæk eier. 

Høitomt ga skryt
En omstart og strykning av She’s My Dream. V75-1 kom i vei etter litt tid. Favoritten This Is It traff perfekt, og suste til tet. Flere av de mer betrodde fikk problemer, blant annet 2. valget Denise F. Boko OG Diadora B.R.. I førsterunden lunket This Is It, konkurrentene lå etter henne på rad og rekke. Mot siste sving var det imidlertid hardkjør, uten at noen kunne nå opp til 1. valget som stakk unna og vant uhyre lett.
Bo Westergaard trener, Eirik Høitimt kusket. Og eier gjør Stall S.E.L.F.. 
- This Is It ble redd da starten skulle påbegynnes. Etterpå gikk det bra, hoppa er god. Det finnes veldig til kapasitet, og This Is It vil kjempe i toppen i løpene utover. Eirik Høitomt virket svært fornøyd etter triumfen. 
Frode Hamre hadde også noe å si;
- Denise F. Boko var ikke som best for dagen. Hun har trent godt, men var altså ut av det i dag. 
Verdi i V75; 20 kroner.

Solid spurt
Hvite sokker og et stort hvitt bless, altså lett å kjenne igjen. Vakre Eldjon fikk en praktfull start i V75-3, og ble liggende godt til i tredje par utvendig fra startposisjonen på tillegg. Odd Arne Sagholen, han har hatt Eldjon på stallen i perioder, stolte på kreftene til hesten. Ut på siste langside kastet ekvipasjen loss, og via en uhyre snerten spurt kom de nær sagt aleine til målstreken. I V75 var Eldjon et 3. valg.
Mest betrodd i løpet var Valle Mathis som også travet godt. Han tok 2. plassen, men var sjanseløs ovenfor vinneren. 
- Det ble sikksakk-kjøring i starten, mellom galopperende konkurrenter. Eldjon har imponert meg, han har ikke travet ett eneste svakt løp i hele år. Jeg tror det er ytterligere utvikling i hesten, sa kusk Odd Arne.
Seieren var Sagholens sjette for året. 
Bjørn Dingstad trener og eier.

Full kjøring
I V75-3 ble det fullt kjør fra start, underveis og til mål. Favoritten Cadabra Tooma tok teten i første sving, men ble satt under press av Aqua Challenger. Da denne roet seg, kom Caprino B.R. flyvende og la press. 300 meter seinere travet han i tet. Runden igjen av langløpet ble så Ramons Boy styrt opp til lederen, og nedover siste langside angrep  7. valget Thai Investment på lette bein. Den siste stormet rundt siste sving i toppfart, fikk tilrevet seg et realt overtak, og ble til en imponerende vinner. 
Tom Erik Solberg kusket, trener gjør Geir Kihle, og eier er Tore Gard. 
- Distansen har Thai Investment vist at han liker. Jeg fikk tro på seier på siste bortre, meldte Solberg.
- Flere av stallens hester har skuffet her på Biri, uten at jeg har noen umiddelbar forklaring. (Bo Westergaard s kommentar etter at Caprino B.R. bråstoppet nedover siste langside). 
- Cadabra Tooma var pigg bak Caprino B.R.. Når denne stoppet fikk vi dagen ødelagt, sa Åsbjørn Tengsareid.

Gode kjørehender
Unge Magnus Teien Gundersen har satt seg et mål her i livet, han vil ta opp arven etter sin far Geir Vegard. Travtreneryrket lokker, og den unge mannen kan fort bli norsk travsports nye kjæledegge.
Lørdag viste Magnus gode kjørehender etter å ha ledet stort sett hele veien med 2. valget Cash Street i V75-4. Han passet på at Miley Goal i ryggen ikke skulle få åpning før seieren var klar, og slik ble det. Samtidig var Cash Street svært lekker å se på, og kan bli interessant å følge videre i sommer.
- Hesten deltok i en startvognprøve på Bjerkebanen onsdag denne uka, han var stabil og fin da. I dag øynet jeg seieren, og passet på Miley Goal.  Cash Street ble litt hissig underveis, men det er mye å gå på. Det kjente jeg i dag, avsluttet Magnus.
Sigbjørn Kolnes trener, Stall Bacalao er eier.

Solberg igjen
Hun slo på en kort galopp, men fant rytmen og havnet bak ledende Bleiklifaksa. 400 meter etterpå var Tuvansin å finne i tet. Hoppa så brennfin ut for dagen, og hadde både lyst og krefter til å svare ut angripende Jærvsørappa rundt siste sving, og inn til mål. Tom Erik Solberg kusket, mens Erik Killingmo trener. Forøvrig Solbergs V75-seier nummer to for dagen, han vant også med Thai Investment.
Hva så med favorittene? Lome Oda fikk en god posisjon, men slet med aksjonen og ble etter mot mål. Nadine U.N. kjørte seg fast, og fikk for langt fram.
- Jeg hadde ikke tro på hesten, hun har stort sett underprestert, mente trener en overrasket Erik Killingmo.
I V75 var vinneren et 5. valg, markert på 2,6 prosent av kupongene. Oddsbomben var et faktum.  Martin Andresen er eier.

1800 meter i tredjespor
Og vant! Fantastisk. Bjørnesterke Moe Svarten, 1. valg i V75-7, leverte så det rakk. Dessuten var hingsten uheldig et par ganger, men seier ble det.
Jan Martin Bjerring, trener og kusk, sa følgende;
- Seieren manglet, og det var deilig. Derimot var jeg usikker før start. Han var så avslappet og annerledes enn før. Dessuten; sulkyhjulpet vrengte seg i starten. Det forteller mye om prestasjonen. I forkant ringte jeg forresten Gunnar Eggen. Han ga et råd om å vente med angrep til 1500 til 1800 meter. Det ble bra det. Oppunder mål trodde jeg at Mino slo oss, og jeg gratulerte Eirik Høitomt med seieren rett etter mål.
Stall Eide-Vold er eiere.

V75-utbetaling
7. rette: 70.682,-
6. rette: 409,-
5. rette: 28,-

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com