Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, May 16, 2015
Herlig hoppeduell
By jfb @ 1:39 PM :: 3744 Views :: Referat
 

Diadora B.R. spurtet inn til seier i Haukåsløpet. (Foto: Hesteguiden.com)

 

Dramatikk ble det i V75-1, for Åsbjørn Tengsareid mente at han og 9 Petter Rags ble grovt sjenert av seirende 11 Zarbara Boko og Eirik Høitomt på siste langside.
- Jeg hadde ryggen på favoritten 6 Red Team Tex med 9 Petter Rags, men vi ble vippet ut et spor av 11 Zarbara Boko på siste langside. Jeg skal ikke opphøye meg til dommer, men jeg synes det er rart at man ikke så nærmere på denne situasjonen. Etter mitt skjønn skulle vi vært nummer to og Red Team Rex skulle vært vinneren, sa en engasjert Åsbjørn Tengsareid. Seieren gikk da til 11 Zarbara Boko og Eirik Høitomt, som altså kom seg ut i angrep på siste langside, koste seg i ryggen på Red Team Rex rundt siste sving - før han angrep og koblet seiersgrepet oppunder mål.
- Hesten var veldig bra, og det er tydelig at kretsen rundt denne hesten gjør en kjempejobb, sa Eirik Høitomt - som ikke ble konfrontert med situasjonen på siste langside. 11 Zarbara Boko er eid av Sander og Liv Oddny Hindenes og fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.14,0a/2100 meter. I V75 var vinneren et femtevalg, og utgangsverdien var 322 kroner. Equus forsøkte etter stevnets slutt å komme i kontakt med hoveddommer for en vurdering av den omdiskuterte situasjonen på siste langside, men han var ikke å få tak i.

Strålende debut
14 Ulsrud Tea debuterte under sal i V75-2, Rappfots æresløp, men det lot ikke til å affisere landets nest beste kaldblodshoppe. Med Kristine Kvasnes på ryggen suste hun rundt alt og alle og vant meget sikkert på flotte 1.22,3v/1660 meter. Anita Wergeland eier superhoppa som er i trening hos Ove Kenneth Karlsen.
- Hun var kjempegod og vant egentlig veldig lett, men det er aldri enkelt å vinne fra tre tillegg, så jeg var ikke sikker på seier på forhånd, sa svært dyktige Kristine Kvasnes etter seieren. I V75 var Ulsrud Tea favoritt, og verdien var nå 709 kroner.

Favoritten vant
Favoritten 6 Thai Voyager fikk overta teten etter 500 meter i V75-3, og da var løpet kjørt - selv om det kanskje ikke var altfor mye spart. Thai Voyager fikk dempe farten fra 1.13,7/500 meter til 1.17,7/1000 meter og holdt unna til seier verd 50 000 kroner.
- Det er litt smårusk i maskineriet, og jeg forventer ham bedre i den neste starten, men han vant tross alt sikkert, sa Hans Christian Holm etter at Thai Voyager hadde vunnet på 1.16,5a/2100 meter. Jan Andersen fra Olso er eier av 4-åringen. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 1155 kroner.

Herlig duell
Haukåsløpet munnet ut i en herlig duell mellom 4 Indoor Voices og 1 Diadora B.R. Førstnevnte overtok føringen mot siste sving etter reise utvendig for ledende 7 Safra L.B., men bakfra kom 1 Diadora B.R fra tredje par utvendig og koste seg i ryggen på Indoor Voices rundt siste sving. På oppløpet hang Diadora B.R. lenge på en tom, men rutinerte Thor Borg rettet henne opp og koblet grepet i god tid før mål.
- Hun feilet i et volteløp sist, men den startmetoden skjønte hun ikke så mye av. Jeg ville ut fra innersporet, og jeg ville ikke være med på noe startrush. Det er speeden som er våpenet hennes, og jeg følte meg faktisk ganske seierssikker rundt siste sving. Hun var blant de beste 3-års-hoppene ifjor, og jeg tror hun skal være i toppen igjen. Det er Hoppe-Derby som er det ståre målet, sa Thor Borg etter en ny storløpsseier. Vinnertiden ble 1.14,6a/2100 meter. Kjetil Helgestad trener hoppa, og stall B.R. Norge eier hesten som nå er oppe i et grunnlag på hele 920 500 kroner. I V75 var hoppa nestfavoritt, og verdien var nå 2611 kroner.

God norgesdebutant
V75-5 ble et spennende oppgjør - og med de to antatte forgrunnsfigurene i hovedrollene. 6 Proud To Be Wise suste rett til tet og fikk tidlig norgesdebuterende 9 Hoogerland på utsiden. De to favorittene duellerte hele veien, og farten var 1.12,5/500 meter og 1.13,3/1000. Ut av siste sving hadde Proud To Be Wise fått nok, mens Hoogerland fullførte til flott seier. 3 War Cry Hanover hadde en bra avslutning fra tredje par innvendig/annet par utvendig og nærmet seg, men en tøff Hoogerland holdt unna for Pål Buer.
- Han var tung i kroppen, men han gjorde jobben og var god. Ragnar Johan Risholm og jeg har hatt et bra samarbeid lenge, og jeg synes det er flott at han lykkes. Det er stadig sterke krav til alle oss aktivem og jeg trror Hoogerland skal bli en bra hest. Han er sterk og entaktet og vil passe best over full distanse fremover, sa en godt fornøyd Pål Buer etter at Hoogerland hadde vunnet. Førstepremien var 15 000 kroner. I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå 5271 kroner.

Fra sprint til styrkeprøve
Geir Flåten har fått 3 Bokli Vind tilbake i kanonorden. På Bjerke sist ble det sprintseier på 1.21-tallet, mens nå ble det herlig seier over 2600 meter. Bokli Vind vant nå for annen gang på rad og fikk 60 000 kroner for å seire på 1.24,7a/2600 meter.
- Dette er som et eventyr. Han kommer for fullt nå. Det har ikke vært noe feil på ham, men nå har han funnet formen. Jeg tror jeg trente ham litt for tungt, men nå begynner det å løsne. Det hjalp at han fikk et sprintløp i kroppen sist, og nå fikk vi teten lett. Jeg burde kanskje ikke sluppet ut 1 Nordby Ask i siste sving, men jeg var egentlig ikke så urolig. Hesten skal kunne duge blant de beste, håpet formkusk Geir Flåten. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 6150 kroner.

Tengsareid avsluttet
I V75-7 kom en liten smell. 4 Mymanyouare og 2 Mr. Nelson var lenge tetpar, mens 8 Admiral Baggi fikk et fint løp i annet par utvendig. Mot mål kunne imidlertid ingen stå imot 7 Zenit Sun, som kom fykende ute i banen for dagens mann, Åsbjørn Tengsareid.
- Det er kjempeartig når det går bra, men jeg hadde ikke hatt sjanse til å gjøre det så bra som jeg gjør uten dyktige folk rundt meg. Zenit Sun var veldig bra idag og spurtet inn til enkel seier, sa Åsbjørn Tensgareid etter at 7 Zenit Sun hadde fått 50 000 kroner for å vinne for tredje gang på ni forsøk i år. Terje Sviland eier den gode 5-års-hoppa.

Riktig V75-rekke ble 11 Zarbara Boko - 14 Ulsrud Tea - 6 Thai Voyager - 1 Diadora B.R. - 9 Hoogerland - 3 Bokli Vind og 7 Zenit Sun. Syv riktige gir 39 976 kroner. Seks riktige gir 135 kroner, mens fem riktige gir 14 kroner.

 

 (kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com