Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, July 05, 2015
Strålende Lome Brage
By jfb @ 12:10 AM :: 3395 Views :: Referat
 

Lome Brage feide konkurrentene under teppet og ble en mektig vinner på Jarlsberg Travbane lørdag. (Foto: Eirik Stenhaug, Equus).

 

Kusk Per Oleg Midtfjeld styrte rett til tet med Lome Brage i V75-4. Duoen fikk styre og stelle etter behag i førsterunden. Nestfavoritten Tekno Odin havnet helt sist, men kom i et giftig angrep da 700 meter gjensto. Midtfjeld slapp etter og Lome Brage økte farten voldsomt. Rundt siste sving klatret Tekno Odin på i tredjespor, men var litt ute av taktene, og tapte et par lengder. Dermed var matchen over, eller var det i realiteten noen match i det hele tatt? Lome Brage vant svært enkelt til eier og trener Bengt Erik Perssons store glede. Vinnertiden ble 1.22.2/2100 meter.
- Han er veldig fin. Hesten vant veldig lett, og med ørehetta på. Det er ikke lett å være Tekno Odin. Dens trener Øystein Tjomsland vet at det koster mye å styre utvendig for Lome Brage. Neida, vi hadde full kontroll, mente Midtfjeld. 
- Lome Brage hadde ikke sele på seg i 10 dager etter seieren på Bjerke. Han er ferdig trent, mente eier og trener Persson. 
- Om det blir NM eller ikke, det har jeg noen dager å tenke på. For tiden er Lome Brage mest opptatt med damene, avsluttet han.

Support Justice
Før V75-løpene kom i gang fikk Jarlsbergpublikummet se en oppvisning fra Support Justice og Geir Vegard Gundersen. Landets store norskfødte stjerne danset i tommene til Gundersen, og stakk unna på  lette bein mot mål i V5-1. Tiden 1.12.6/2100 meter kunne vært presset realt.
- Vi har en mulighet å gå ut i Årjäng allerede til helgen. Eventuelt starter Support Justice i svensk V75 helgen etter på Axevallabanen. Det virker som om lange løp er rett oppgave for hesten, sa Geir Vegard etterpå.

Så til de øvrige V75-løpene;

* Lars Anvar Kolle åpnet dagen med seier med Haugs Tornado. I V75-1 styrte Kolle favoritten Dream Superb til tet, og holdt deretter farten oppe slik at konkurrentene bakover skulle få slite. Hoppa jobbet solid, rykket til seg noen lengder i siste sving, og vant til slutt i overlegen stil. 
Tor Olaf Halle er trener, mens Terje Hansen og Lars Barth eier.

* Akk så enkelt. Etter en tilbakekalt start - et sulkyhjul måtte byttes på vogna til Buttercup, gikk V75-2 i vei med en vilt galopperende favoritt Tiara Siem. Hun ble giret av omstarten, og ble til offer. I første sving kjørte flere trangt, innvendige Hanna Fame ble skadelidende og tok til feiltrinn hun også. Ved passering 300 meter, gled 3. valget Chili Augustinu til tet. Dermed var løpet over. Chili Augustinu vant lett, ute i banen spurtet Buttercup sterkt, men farten hadde vært for lav underveis, og alle hadde mye å kjøre med.

Buttercup kvittet seg med sin kusk Christian Lid Kaasa etter løpets slutt. 
- Hun steilet for meg og heiv seg over ende, så stakk hun, meldte en bestyrtet Kaasa etterpå.

- For første gang testet vi barbeint på alle fire beina. Hesten var "rulten" i aksjonen da starten gikk, men hun fant straks bedre rytme og seieren ble enkel, kommenterte seierskusk Herman R. Tvedt. 
Thomas Lukosiunas er trener og eier.

* 5. valget Sundby Scott travet sitt livs løp i V75-3. Den lille muskelbunten jobbet i herdig i posisjonen utvendig for lederen, men beit tenna sammen da hardkjøret startet i sluttrunden. Hele feltet kom i angrep mot oppløpet, Roli Eld så ut som en vinner før han galoppere, og ytterst i banen hadde Myrviks Anton overlydsfart og så ut til å ta seg til topps. Men, som så mange ganger før sluttet Myrviks Anton å konsentrere seg og slo deretter over i feil gangart. 
Sundby Scott så klar ut inntil Roli Eld fikk opp farten igjen. I mål skilte kun nesa mellom de to. 
Thor Borg kusket, mens Berit Gaustad er trener og eier.

- Sundby Scott tar livet helst med ro, men er flink til å forsvare seg. Han har hatt mye rart for seg i karrieren. En stund trodde jeg hesten hadde en veps i hodet, smilte Gaustad.
- Veien til seier var å holde Sundby Scott til travet, han var varlig nær galoppen ved flere tilfeller, innrømmet Borg.

* Hele feltet med på målfotoet. Eller tett inntil. Hoppeoppgjøret i V75-5 ble meget severdig. Favoritten Vestpol Dronninga fant en lekker posisjon framme i feltet og slapp å være med på noe som helst. I sisterunden dro den ene konkurrenten etter den andre ut i sporene, dermed kunne Vestpol Dronninga skli fram uten å bruke mye krefter. Hun koblet et grep inn på oppløpet, og holdt unna med en halv lengde. Flere av konkurrentene travet langt sterkere, nevnes må Hvalstad Helga som galopperte bort mange meter på startsiden, men som kom som et skudd mot mål. Mjølner Oda satt helt fast med vinnerkrefter spart. Og innvendig i feltet så man flere deltagere passere mål med mye ubrukt krutt. 
Helge Sveen er trener, Eirik Høitomt kusket. 
- Jeg var bekymret i dag, Vestpol Dronninga rullet i travet og måtte passes. Seieren smakte, jeg har kjørt dålig tidligere i dag, mente Høitomt. 
- Vestpol Dronninga ble solgt denne uka. Jenny Thygesen tar over, fortalte Sveen.

* Rå haldenser. Storfavoritten Gigant Invalley var i galopphumør og fikk løpet ødelagt umiddelbart i V75-7.
Etter 800 meter feide Flirtin Beach fra Halden til tet, han tok bittet og var direkte pigg i hendene på Christina Kjenner. Duoen rykket i sisterunden og kom til mål som dagens mest overlegne vinner. Vinnertid: 1.12.8/2100 meter, to tideler bak Support Justices notering tidligere på dagen. 
Øyvind Strand trener, familen Strand er eier, og jubelen sto nok høyt på Bastøfergen når de endelig kom seg av gårde fra Jarlsberg. 
- Hesten gikk et kjempeløp, jeg takker så mye for lånet, smilte Kjenner. 
- Han tok i på sia, og jeg lot han gå, fortsatte hun. Kjenner tenkte på angrepet på publikumssiden runden igjen.
- Feiringen blir stille og rolig, avsluttet hun etter seieren i Thor Tholfsens Minneløp. 
- Utrolig moro, Christina har så myke hender. Hesten stoler på henne. Da jeg hørte 1.13 første 1000 ble jeg litt redd, han falt ut av stilen på Bjerke sist gang. Men, Flirtin Beach var mye finere i oppvarmingen i dag. Vi håper at han skal følge opp og nå et stykke opp i divisjonene, sa Morten Strand - sønn til Øyvind.

V75-utbetaling
7. rette: 10.921,-
6. rette: 148,-
5. rette: 20,-

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com