Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, July 18, 2015
Fenomenale Silje!
By jfb @ 9:49 PM :: 3531 Views :: Referat
 

Lannem Silje vant sitt 38 løp i livets 41 start. (Foto: Hesteguiden.com)

 

- Det er stort å vinne uansett alder. Jeg er 75, meldte Ola M. Skrugstad i sin sedvanlige humoristiske stil. Lannem Silje, 5 år, ble Norgesmester for hopper på Sørlandets Travpark etter en vanvittig prestasjon.
Tor Wollebæk hadde tydelig bestemt seg for taktikken på forhånd. Han dro direkte i høyretommen på startsiden og Lannem Silje bombet forbi samtlige syv hester i første rekke. Ulsrud Tea ble med på kjøringen og tok seg opp i lederryggen. Duoen åpnet på 1.20,0/500 og 1.20,0/1000, men da var det mer enn nok igjen hos førstnevnte. Vinnertiden ble skrevet til 1.22,9a/2140 meter. 
Lannem Silje åpnet opp lengder ned til Ulsrud Tea, mens Lome Oda kjempet bra på til tredjepremien – en glimrende prestasjon av de to hestene til Ove Kenneth Karlsen. 
Det er mange varianter, man vet ikke hva man skal velge før start. Jeg hadde respekt for Ulsrud Tea, men Lannem Silje viste seg hakket bedre, uttalte en rørt Tor Wollebæk som ble trampeklappet inn i restauranten.  

Tredje strake for Tekno Odin
Norgesmesterskapet i åpen klasse ble vunnet av Tekno Odin – for tredje året på rad. Som ventet førte Lome Brage an i front. Midtfjeld fikk kjøre moderate 1.24 til å begynne med, men da satte Jan Martin Bjerring fart fra køen og tok plass i dødens posisjon. Det førte til en 500 meter på 20-tallet, noe som skulle vise seg å sitte i beina til Lome Brage.
Tekno Odin hadde underveis sittet i fjerde par utvendig. Posisjonen ble bedre da Timian Scott ble dratt inn i førstesporet og Tekno Odin fikk ryggen til Gylden Balder med runden igjen. Ut av den siste svingen kom Tjomsland-traveren i mektige kliv, mens det det var over for Lome Brage i front.  
Tekno Odin fikk lengder ned til konkurrentene og fullførte på tiden 1.23,7a/2609 meter.
Bak fulgte godt avsluttende Tekno Jerken og lederryggens Tin Tveiten. 
- Råeste jeg har vært med på! Håpte å få Gylden Balder foran oss på startsiden, men Timian Scott kom i mellom og jeg måtte slippe ham forbi. Derfor ble det noen lengder lengre bak enn jeg hadde trodd, fortalte Øystein Tjomsland etter seieren. 
- Etter at vi kom opp i ryggen til Gylden Balder med 1000 meter til mål, følte jeg at vi var inne i matchen. Men jeg var ikke sikker inn på oppløpet, innrømmet Tjomsland. 

Ingen truet Ingbest
Sørlandets 3-års-cup, V75-1, fikk en flott vinner i form av Jan Kristian Øverdal-trente Ingbest. Tom Erik Solberg klinket til på strekhesten Tangen Jerkila og fikk kjøre seg til tet etter litt kamp. Han ble angrepet av Tangen Jerkila som krøp ut av ryggen, samt Kleppe Fanden. Men i stedet for å nærme seg, økte avstanden til meget godt opplagte Ingbest som travet til den nye rekorden 1.27,4/2160 meter. 
- Når man får inn sånne fine hester er det bare moro. Fikk ham for noen uker siden, og vi har brukt litt tid til å sette han inn i opplegget. Hadde ikke gått mye i bakker tidligere, så vi turte ikke sette ham i hard trening med en gang, forklarte Øverdal om den talentfulle Dotterud Teddy-sønnen.

Ellers noterte vi følgende:
* Frode Hamre innledet kvelden med å sette inn den lovende 4-åringen Dejatiero. Etter en runde på 1.13,0 takket han for selskapet og forlot konkurrentene. Tiden stoppet på 1.14,4a/2140 meter. 
Eier er Firma A.O.J. Konsult i Sverige, mens Fair Winds Farm i USA har oppdrettet vallaken. 
- En fornøyelse å sitte bak en sånn hest, mente Hamre.

*Enkel seier registrerte vi i V5-1 også. Romero M.L tok seg til tet og slapp til førstevalget Elize Boko. Runden ble passert på 1.14, og med det var det nok igjen på tanken til å stikke unna med lengder på oppløpet til vinnertiden 1.14,5a/1609 meter. Roberto Ry var godtgående i sporene, men det ebbet ut til tredjepremie. Trinity D. tok seg opp til andre. 
Elize Boko trenes av danske Morten Juul og er oppdrettet i Nederland. 

* Favorittparaden fortsatte i V5-2. Åsbjørn Tengsareid satt bak spakene og styrte Kolnes Tom inn til en helenkel seier fra tet på tiden 1.26,0a/1609 meter. 
Fra køen noterte vi at formsterke Lill Ronja gjorde nok et kjempeløp etter galopp til andreplass. Moi Jerka tok tredje. 
Trond Skofsrud trener 5-åringen som eies av Team Krageboen. 

Alwaysinblackpedia i V75-2 var nok en fin 4-åring fra Stall Hamre. Ut på oppløpet så hoppa slagen ut, men hun samlet seg mesterlig og tok seg forbi anførende Windy Ammik, samt holdt unna for Nikka Broline som fikk åpning fra tredje innvendig. Tiden ble skrevet til 1.14,7a/2140 meter. Tredjeplassen gikk til Touch Me Chilli. 
Eirik Djuve fra Sola eier USA-oppdrettet. 

* I V75-4 fant Vidar Hop ut at tet var en god posisjon for Thai Investment. I front passerte de på 1.09/500 og 1.12,3/1000. Bakfra kom angrepene, men Hop hadde lurt unna nok og seieren ble kontrollert på 1.13,1a/2140 meter foran Ready Eddie og Sejr Gammelsbæk. 
Tore Gard fra Tønsberg eier hesten som trenes av Geir Kihle. 

* Den beste hesten vant i V75-5. I front fikk Punters Point styre unna i 14-tempo, men fra posisjonen helt bakerst satte Eirik Høitomt fart på favoritten Flirtin Beach. Hesten fløy ned oppløpet og vant kontrollert på 1.14a/1609 meter. En strålende prestasjon av hesten til Øyvind og Morten Strand fra Halden. 
Jackhammer ble andre og Dream Superb avsluttet meget bra til tredje. 

* Finalen fikk en svært overraskende vinner i form av Ridolini Park, kusket av Johan Herbjørn Undem for første gang. En usedvanlig sterk avslutning førte til seier på 1.15,0/2640 meter. I ettertid kunne eier og trener Gunnar Hagebø berette om stor effekt av draskylapper. Andrepremien gikk til Peel And Stick, tredje ble Restless Cash. 

(kilde NR ved Henrik Glimo Hansen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com