Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, July 26, 2015
Råsterk prestasjon
By jfb @ 12:25 AM :: 3326 Views :: Referat
 

Royal Ice travet inn til ny banerekord på Bergen Travpark lørdag kveld. Det til tross for en tapsbringende startgalopp. (Foto: Hesteguiden.com).

 

Det burde ikke latt seg gjøre, storvokste storfavorittenRoyal Ice i V75-1 virket dønn grønn i sitt første møte med voltestart, og feilet bort rundt 60 meter til teten. Oppgaven så dermed helt håpløs ut når Royal Ice til slutt tok travet.
Etter 600 meter kjørt så man Frode Hamres storvokste traver bakerst i feltet. Nedover siste langside rykket duoen framover, og ut av siste sving kom de i et giftig angrep. Hamre manet kraftig, Royal Ice langet ut og rett før mål var han fremst. Tiden 1.13.5, ny banerekord, var rett og slett sjokkerende sterk med tanke på hestens innledning.
- En helt rå prestasjon. Jeg hadde store problemer med han på startsiden. Royal Ice langet ut i travet, men slo sammen i aksjonen og feilet etter en kort bit. I tillegg ville Royal Ice bryte ut av banen og inn i hesteringen. Da vi tok igjen feltet lot jeg det stå til, hadde jeg tatt opp kunne en ny galopp dukket opp. Men at det skulle bli seier var rett og slett overraskende, mente Hamre. 
V75-omsetningen stoppet på 11,543 millioner kroner, med en utgangsverdi på 18 kroner.

Nær galopp
Han var farlig nær galopp i starten og måtte bæres fram av sin kusk Eirik Høitomt. Med hjelp av mesterens hender slapp favoritten Cash Street unna dumme feiltrinn i V75-2. Duoen havnet så i en god posisjon i 2. par utvendig. Nedover siste langside ble hesten etter hvert løftet ut et spor og kom i stor fart mot siste sving. Aksjonen så solid ut til midt på oppløpet, men plutselig ble hesten avslappet og galoppen var igjen til trussel. Høitomt fikk imidlertid den evnerike hingsten til å holde sammen og seieren ble meget sikker. 
- Det gikk fint i dag, smilte Høitomt. 
- Oppgaven var å holde han til travet, avsluttet han.
I V75 var Cash Street et 1. valg. Sigbjørn Kolnes er trener.

Hard duell
Bacchus Ø.K.
 gikk seirende ut av V75-3 lørdag kveld, og innfridde som favoritt. Men, femåringen hadde aldri truet outsideren Tangen Stegg som sto for løpets prestasjon.
Det åpnet med at sistevalget Vertigo Håkon og dens eier Håkon B. Steine forsvarte sporet i 1.21-fart med press fra Tangen Stegg. Så fort Føynland Jerven kom i angrep, tok Steine opp. Dermed havnet Tangen Stegg på nytt utvendig uten en rygg å følge. 
En drøy runde igjen angrep Bacchus Ø.K. Tangen Stegg gikk imellom og svarte opp, Føynland Jerven falt i staver mot siste sving, og løpet munnet ut i en knallhard duell de siste 300 meterne. Rett før mål var altså favoritten først.
Vinneren er trent av Bernt Øksnevad. Kusket gjorde Åsbjørn Tengsareid.
- Det var to meget gode hester som gjorde opp om seieren. De stakk i fra de andre. Jeg fikk et inntrykk av at Bacchus Ø.K. var sterk under oppvarmingen, og kjørte deretter, fortalte Tengsareid etterpå.

Høitomt fant luken
Først to ord om Norges ubestridte toppkusk Eirik Høitomt. I løpet av året passerer 46-åringen 4000 triumfer totalt i karrieren. Han har drøyt 50 seiere dit.
I V75-4 kusket han Alphatron som var nestfavoritt i V75. Starten gikk godt, og hesten fant posisjonen bak ledende Arn. Mot siste sving stoppet konkurrenten utvendig og Alphatron stakk fram i angrep. Høitomt maset litt ekstra ut av svingen og hans hest fikk straks tre, fire lengders ledelse. Dermed var seieren i havn.  
- Jeg berømmer Thorstein Skjaker, eieren, som satser slik han gjør på travsporten. Vi skulle hatt flere av hans kaliber. Alphatron er sterk, og går til mål. Samtidig ble posisjonen gunstig. Det var godt gjort å vinne med tanke på at Alphatron manglet løp i kroppen. Men treneren (Kjetil Helgestad, red. anm.) hadde satt han god stand, fortalte Høitomt.

Favoritten innfridde
Hoppeløpet for kaldblodsrasen, V75-5, var på forhånd kåret som lørdagens spillenøtt. Men, de som hadde lagt pengene på favoritten Ness Tjo Stjerna og Tom Erik Solberg kunne smile fra øre til øre da feltet var i mål.
Løpet gikk med Åsa Kine som anfører. Etter en runde presset Ida V.A. på, og hun var trang inn i svingen. Om det var sjenering, eller ikke, vet vi ikke. Uansett, Åsa Kine tok til galopp. 
Mot siste sving kunne nesten hvem som helst vinne. Men, ute i sporene angrep Ness Tjo Stjerna i solid fart, og hun fikk raskt et overtak som hun beholdt til mål. 
- Vi fikk en stillestående start, flere av ekvipasjene foran hektet hjul og sørget for en bråstopp. Jeg synes Ness Tjo Stjerna var fryktelig god, mente Solberg etterpå.

God spurt
Frode Hamre innledet V75-veddemålet med seier til Royal Ice. I V75-6 kusket Hamre seg igjen til topps etter avventende taktikk med nestfavoritten Denise F. Boko. Med favoritten Osceola plassert i tet, satset Frode på å spare sin hests krefter til oppløpet tok til. Det skulle bli seiersgivende ettersom Osceola ga seg uventet lett. Denise F. Boko vant til slutt meget lett. En hest å se opp for neste gang; Strong Forte som avsluttet i pigg stil etter en stor galopp og ditto terrengtap i starten. 
- Jeg lykkes med taktikken i kveld, samtidig virket hesten sterk. Hun imponerte, Ros til Tina Storetvedt også, hun er oppasser til begge vinnerne mine, smilte Frode Hamre.

Klapp, klapp for Kleppe
V75-finalen ble til bytte for formhesten Kleppe Slauren, trent og kusket av Geir Vegard Gundersen. Duoen kom fram til ledende Teddy Gutten Støen runden igjen. Nedover siste langside presset Kleppe Slauren opp farten, og Lille Gutten Støen veivet seg over i galopp. Dermed var seieren inne for seksåringen - nå på full fart inn i den norske eliten for kaldblodsrasen.
- Det er en flott hest som utvikler seg veldig. Sisterunden var virkelig sterk. Tiden 1.23.1 passet, Kleppe Slauren skal ut i et tidsløp (Ole Uttisruds Minneløp på Momarken, red. anm.) om tre uker. Løpet er stengt på 1.23.0, smilte Geir Vegard Gundersen.

V75-utbetaling
7. rette: 528,-
6. rette: 14,-
5. rette: til jokerpott

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com