Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, August 08, 2015
Banerekord fra Envoy
By jfb @ 11:18 PM :: 3661 Views :: Referat
 

 

- Det gikk rolig for seg og alt så ut til å gå fint. Så feilet det en langt foran oss, derfor måtte jeg ta litt i ham. Han burde taklet det, fortsatte Gundersen som måtte se Viking Va Bene bli disket for andre løp på rad. 
I front satt Hans Chr. Holm seg til rette med Supreme Sugar (0,2%). Han valgte å svare helt til Frode Hamre kom farende med nestfavoritten Special Envoy. Duoen fikk dure unna i front, og uten en habil hest utvendig kom luken perfekt for Holm som ikke fikk kjørt Supreme Sugar skikkelig, grunnet at hesten hang på en tom. Oppunder mål fikk de opp dampen og dommerne måtte frem med et forstørret foto for å avskille de to duellantene. Fotoet viste at Hamre var først, og tiden fortalte ny banerekord for 4-årige utenlandskfødte hingster og vallaker på 1.14,7/2140
- Vi var et klart andrevalg, vi vet at Viking Va Bene er en klassehest. Det var den absolutt beste hesten, men det var nettopp det her vi kunne spekulere i – at han kunne tulle seg bort med en omstart eller to. Nå ble det problem bak der og jeg fikk med meg over høyttaleren at Viking Va Bene var borte, fortalte Hamre som tilla at han hadde sett for seg at 1 Supreme Sugar og 2 Spirit Brodde (stod stille i banen og skapte trøbbel) kunne slite i volta, og at han derfor dro direkte ut til høyre og kjørte på sikkerhet. 

«HC» på hugget
I det som i følge spillerne skulle være kveldens mest åpne løp, viste favoritten seg bare å være best. Tross en omstart løste Griffin flott og sikre tetkjenning for Hans Chr. Holm på nytt. Edvard Kristiansen kom fykende med mye betrodde Gullhøna, og etter litt posisjonsbytter befant favoritten seg i front med Gullhøna i rygg. 
Slik ble det også rundt om, til tross for at konkurrentene prøvde seg via sporene – med Krogstad Juvita (3,6%) som den best godtgående. 5-åringen rekordforbedret seg til 1.29,3/2140.
 - Griffin har vært forholdsvis bra hele tiden. Vi har fått holde ham hel, noe datteren min (Kjersti E. Finsrud) skal ha mye av æren for. Samtidig har vi et godt samarbeid med kusken, fortalte eier og trener Ulf Roger Engebretsen (77) fra Vikersund. 
- Jeg visste at hesten er sterk. Vi fikk en bra start, slapp til Edvard og gikk ut. På oppløpet følte jeg meg ikke helt sikker, men jeg stolte på hesten. Han har vinnerskalle og er godt trent, sa Holm som med det hadde fått en prima start på dagen.

Roteløp av dimensjoner
For å skildre alle variantene i V75-3 må vi sette av en hel dag. Kortfattet omhandlet det mange omstarter, der nestfavoritten Varenne's Image til slutt ble bortvist for uregjerlighet og en tyvstart. Da den gyldige starten gikk, en start som aldri skulle ha gått, hoppet favoritten Baritron som hadde løst i alle startene før. Da var det duket for tredjevalget Cantab G.T.  i front, med Dream Sahbra P. i dødens posisjon. Fra andre par utvendig satte Monika Fremstad fart på sistevalget Creek’s Beauty  (0,6%). De koblet grepet om tethesten inn på oppløp, men da kom hester over hele banens bredde – Bacalao Va Bane (1,1%) lengst ute i banen, Baritron med en helt syk opphenting og Cantab G.T som brøt ut og slapp lederrygens Wizard frem på innsiden. Høitomt fikk kastet seg med hodet foran en tapper Creek’s Beauty . 
Tiden stoppet på 1.17,4/2140 meter.
- Det var ikke god plass på innsiden, men hjulet var innenfor pinnene og det gikk akkurat. Når vi får fri bane må vi benytte oss av det, sa Eirik Høitomt som noterte årets 134 seier. 

Fullstendig overlegen


Lørdagens fineste vinner, Prins Tom, travet knallsterke 1.22,7. Foto: Hesteguiden.com

Om det forrige løpet inneholdt «alt», ble det lite å skrive hjem om i V75-4. Favoritten Prins Tom viste seg å være dønn overlegens sine konkurrenter etter å ha stukket rett til tet. Med javn 24-fart stakk Edvard Kristiansen unna til en suverens seier – på tiden 1.22,7/1640 meter. 
Tappert til andre jobbet Alsaker Torres og Ronny Halvorsen. 
- Forferdelig enkelt. Hesten har forandret seg totalt etter skaden. Han hadde mye vondt, noe som ikke viste seg særlig på ham. Før var hesten hysterisk stri. Nå er han bare kjempefin, skrøt Edvard Kristiansen om hesten som for ett år siden var døden nær og nå står med tre strake seiere – og rekordforbedret seg med fire sekunder på autostart etter en sisterunde på 1.20. 

Kontrollerte fra dødens
Hoppeløpet, V75-5, var på papiret en åpen affære med flere som hadde varslet ambisjoner. Blant annet Odd Arne Kjøsnes med Noss Kikki, som fikk en fin start og klinket til på favoritten Diana B.R. Det takket Kai Johansen for som fikk en fin start med Smashing Lind og skled rolig frem til posisjonen utvendig leder. Der kontrollerte 6-åringen alt og koblet grepet om en svak Diana B.R på oppløpet. 
- Nå har hun fått tre løp, og blitt bedre og bedre. Var veldig bra sist gang når vi ble toer. Ble litt betenkt da jeg fikk dødens, men de kjørte foran og Noss Kikki skled ned i rygg. Da var Smashing pigg, og jeg så Frode Hamre var på sin runden igjen og i siste sving. Da jeg dro proppene spant hun i fra de, sa en fornøyd Kai Johansen. 

Banerekord - igjen


Patricia Hastrup spurtet inn en flott seier i V76-6. Foto: Hesteguiden.com

Frode Hamre var igjen favoritt i V75-6, denne gangen med 4 år gamle Choco Sun som ventet inntok føringen fra start. Hamre fikk styre tempoet akkurat som han ville, men fikk noe å tenke på da Strong Forte kom i stor fart via fjerdesporet rundt siste sving. I rygg satt Deweydefeatstruman som Blekkan hadde klart å lirke ned i  lederrygg fra sporet lengst ute bak bilen. Hamre valgte å passe på Leangen-championen, noe som viste seg å koste seieren. For ut fra tredje innvendig fant Per Oleg Midtfjeld luker og avsluttet fenomenalt til ny banerekord og seier med andrevalget og formbomben Patricia Hastrup. Sluttid: 1.12,4/1640

- Det har vært ei flink merr siden hun kom til Norge, og hun har gjort fine løp hele tiden. Har fått henne ordentlig fresh og i kanonform nå, berettet en stolt trener Jens Kristian Brenne. Han kunne konstatere at hoppa hentet hjem sin andre banerekordpokal på åtte dager.

«Sjefen» avsluttet

Hva passet vel bedre enn at Jomar Blekkan avsluttet det hele på hjemmebane. Han fikk en god start med Gaardens Viktor, spilt til favoritt i siste liten. I front fikk barteløse Blekkan styre i 30-tempo, og da var Gaardens Viktor pliktet å vinne løpet. Det gjorde han – langt foran neste hest, etter at de nærmeste konkurrentene galopperte, deriblant Pave Faks. Tiden: 1.26,6/2160.
- En skikkelig fin hest, en av de bedre fireåringene, mente Blekkan. 
- Han holder stø kurs, selv om det er litt igjen til de beste. Han duger godt i grunnlaget og vi kjørte dette løpet fordi vi skal ut i derbykval, passet Jomar på å nevne avslutningsvis. 

Ellers noterte vi følgende:
Tok sin første
Bergenseren Roya Haghighat hadde før lørdag ridd 15 løp og vært på trippelen i fem av startene. 17-åringens første seier ble bokført på ryggen til Tom Forkeruds 11-åring Quad Julry, som temmelig greit nok ned favoritten Cadeaux fra posisjonen utvendig leder på tiden 1.18,3/2140 meter. Tanita's Temptation gjorde sitt første løp siden februar og avsluttet flott til tredje etter å ha ligget et stykke bak feltet underveis.

Løp 2:
Sprint og autostart var ingen fin melodi for den store favoritten Lavrans, rett ut til høyre gikk det. Føringen tok Oddsi og Thomas Mjøen, som valgte å svare opp Sæter Fia som kom enda lengre ut i banen, og åpne på 1.26,0/500. I rygg leder serverte Kai Johansen tredjevalget Sprov Hiljar et perfekt løp. Luken kom som bestilt da Sæter Fia trøblet med travet og galopperte, dermed ble seieren komfortabel foran en sylvass avsluttende Lavrans. For å gi en pekepinn på hvor bra favoritten var, er det bare å nevne at Sprov Hiljar vant 26,8a/1640 meter…

Løp 3: 
André H. Stensen var på nytt spilt til 1-oddser, denne gangen med formsterke Sally C.N. Med runden igjen til mål forserte ekvipasjen til tet og fikk styre i tempoet de ønsket. Det holdt ikke mot Creek’s Brave og Arne Nilsen som hadde fått et fint løp i andre par utvendig. Nestfavoritten hadde null problemer med å sprinte fra resten av feltet på oppløpet til tiden 1.16,8a/2140 meter. En flott vinner som viste seg god bak Baritron gangen før. Andreas Eme endte som tredje.

Løp Avd Vinner Valg Antall Verdi Strøket
4Målfoto 1 8 Special Envoy* (US)

2

50561,00 110  
5Målfoto 2 3 Griffin

1

25791,00 217  
6Målfoto 3 4 Wizard

3

8419,00 666 6, 8
7Målfoto 4 2 Prins Tom

1

7543,00 743  
8Målfoto 5 6 Smashing Lind

5

959,00 5 851 8
9Målfoto 6 9 Patricia Hastrup (DK)

2

406,00 13 822 3, 8, 10
10Målfoto 7 5 Gaardens Viktor

1

326,00 17 214  
  • Utbetaling for 7 rette:kr 17 214
  • Utbetaling for 6 rette:kr 115
  • Utbetaling for 5 rette:kr 17

(kilde NR ved Henrik Glimo Hansen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com