Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, August 15, 2015
Patsi innfridde
By jfb @ 8:02 PM :: 3631 Views :: Referat
 

Patsi vant DNTs Hoppechampionat. Foto: Hesteguiden.com

 

- Hun fikk ikke feste, så jeg måtte passe henne litt. Da kom de på innsiden av oss på svingen. Når Tante Ragnhild galopperte på første sving hjalp det litt, sa Tjomsland etter årets andre triumf.
- Vi har slitt med å få henne i gang, manglet litt form, spenst og forskjellige typer ting. Nå har vi virkelig truffet, avrundet Søgne-treneren.

Seieren ble av den enkle sorten. Patsi fikk overta føringen av Jerkeld Stjerna på bortre langside og styrte deretter rundt om til vinnertiden 1.25,9a/2140. Meget god toer var Ness Tjo Stjerna som måtte innom galoppen på oppløpet, etter at det en stund så ut til at hun skulle gi Patsi kamp til mål. Lille Eline tok tredjeplassen. 
Eier av hoppa er Stall Olympic AB på Nordre Toten. 

Feiret 40 med seier
Tom Erik Solberg, 40 år lørdag, hadde før V75-2 blitt nummer to i to av tre løp, da føltes det godt å krysse målstreken først med Bo Westergaard-trente Safra L.B. Stallkompis Soho ledet an inn på oppløpet, men kusk Kim Pedersen valgte å stikka unna i svingen, noe Solberg takket for da han fikk åpning og dukket opp lengst ute i banen etter et fint løp i tredje par innvendig. Pluss i margen noteres også på Fantasy d’Estino, Folkehesten til Biri kjempet helt til linjen og tapte kun for hesten som hun hadde i rygg underveis. 
Tiden til Safra L.B viste 1.15,8v/2140, eier gjør Stall K.W. Farms.

Startsiden avgjørende
Tre hester gjorde opp om føringen i V75-3; Roli Eld, Nordby Balder og Myhreng Brage. Førstnevnte vant kampen på det beste sporet og inntok tetposisjonen. Vidar Hop hadde ingen planer om å slippe noen foran seg og Sagholen måtte ta opp Nordby Balder og rygge inn i tredje innvendig. Med sterke Førlands Pil Fax på utsiden hadde Vidar Hop god kontroll – selv når åpningene kom for hovedutfordrerne var seieren aldri truet. Roli Eld fikk endelig sin fortjente seier etter å ha gjort mange pangløp i sommer, på tiden 1.26,6/2140.
Eiere: Dalen Evelyn Madeleine (Bø i Telemark) og Tor Henning Hegna (Lunde).

Gundersen-show


4-årshoppa Arc Bayou viste seg fra sin beste side lørdag kveld. Foto: Hesteguiden.com

Sekunder etter at Suport Justice hadde stukket av med 1,6 millioner kroner i Åby Stora Pris, fulgte sønnen Magnus opp med å lose stallhesten Arc Bayou inn til seier i V75-4 etter å ha ledet hele veien til knalltiden 1.13,8a/1640. Divided Love fullførte brukbart til tredje etter å ha gått på utsiden hele veien, mens Netherlee’s Dream ble toer i sin Westergaard-debut.
Eier: Stall Dixie Chick

U.N kontrollerte
Den store favoritten i V75-5, Lome Oda, plasserte seg bak i køen og virket noe tråkk underveis. Det profilerte hestene som var med fremme på, og fremfor alt andrevalget Nadine U.N og Johan Herbjørn Undem som kjørte seg til tet og overtok fra Tuvansin. Bom fast i rygg satte Ulydia som hakket Undem i hodet over mål. 
- Hun er tøff i hodet, det må man være. Særlig som hoppe der noen blir feige når de har vært med en stund, understekte Undem som kunne noterte årets fjerde seier med hoppa på tiden 1.27,4v/2160.
Eier og oppdretter: Marianne Undem. 

Kolnes x10
Årets tiende V75-seier kunne dyktige Sigbjørn Kolnes notere etter at kveldens tredje storfavoritt, Rafolo «badet» hjem seieren i Per Rakkestads minneløp, V75-6. Teten var aldri i fare, og selv om travet ikke stemte helt hundre, holdt det i massevis til å slå kveldens konkurrenter etter passeringer på 1.11,2/500 og 1.13,0/1000. Lars Anvar Kolle ble toer med en sterk Barifant fra dødens posisjon. 
- Rafolo har sprunget inn over en million og vokst med oppgavene. Nå er han i eliten. Vi bommet på Solvalla og Bjerke, men jeg har aldri vært i tvil om at hesten kommer igjen. I dag hadde han et billig løp på papiret, og med sporet var han pliktet å vinne, kommenterte Kolnes. 
Tid: 1.12,7/1640
Eiere: John Olav Jensen og Liv Abrehamsen fra Hommersåk

3 av 3 for Jærvsø Ole


Jærvsø Ole viste seg enormt god i V75-finalen på Momarken. Foto: Hesteguiden.com

8-åringen har hatt ord på seg for å ha ti liv. Oj, hvor god han fremstod for tredje gang i Killingmo-regi i V75-7. 
Hans Chr. Holm fikk overta fra Vertigo Prins ut av den første svingen, og etter det var det aldri snakk om saken. Jærvsø Ole dundret til mål i Ole Uttisruds minneløp og hentet hjem den tredje seieren av tre mulige for sine nye eiere. 
Favoritten Moe Svarten fikk et tungt oppløp etter en runde i utvendig posisjon. 
- Enorm utvikling. Jeg sa til Eirik (Killingmo, trener) at jeg aldri har kjørt en så stri hest ned oppløpet noen gang, fortalte kusken etter å ha travet inn til tiden 1.24,0a/2140
Fornøyde eiere er Roy Karlsen (Borgen) og Geir Smeby (Nøtterøy). 

Ellers noterte vi følgende:
Perfekt start
Lørdagen fikk en fin og ventet vinner i form av 3-årstalentet til Jens Kristian Brenne, Hez So Perfetct. I en kvalifisering til amatørløpet Per Arne Enholms Minneløp løste hjemmekusken Robert Kruse brasene med å styre rett til tet. Siden var det spill mot ett mål på tiden 1.17,5a/2140, foran en meget god Super Gielle som måtte innom galoppen på startsiden og kom tilbake på en fin måte. 
Odd Arne Torp fra Slitu er eier av kriteriehåpet. 

Løp.2: Årjäng-treneren Tom Horpestad fulgte opp med en fin vinner i det andre løpet, V5-1. Etter å ha servert stallhesten Possibillity, med nytt utstyr for dagen, et fint løp og avgjorde greit foran en strålende god Chamsiin som gjorde jobben utvendig C.C. Noble Augustinu og knakk denne. 
Vinnertiden ble 1.14,8a/1640.

Løp 3: Åsbjørn Tengsareid hadde bra tak på favoritten Pico’s Boy og kjørte seg til tet på første bortre langside. Inn i siste sving så det ut til å skulle bli en helenkel seier for Kolnes-traveren, men Tengsareid måtte jobbe litt for at de skulle svare opp Önas Garbo og Perfect Line som kom med gode avslutninger. 
Tid: 1.16,7a/2140. Eier gjør Erik Ringsby (Oslo) og Per Hauger (Råde).

(kilde NR ved Henrik Glimo Hansen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com