Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, August 29, 2015
- Fortjent, fortjent, fortjent!
By jfb @ 6:26 PM :: 3686 Views :: Referat
 

Viking Va Bene stakk av med 100.000 kroner etter seieren i Kristen T. Gundersens æresløp. Arkivfoto: Eirik Stenhaug/Equus

 

Etter en kjedelig ulykke der Sejr Gammelsbæk kom seg løs fra sin kusk Geir Mikkelsen måtte nemlig løpet kjøres to ganger. Først etter V75-7 ble løpet avviklet. 
Situasjonen oppstod da Sejr Gammelsbæk tråkket oppi vogna til Frode Hamre og Winmecredit. Det så ut til at det hele skulle ende i en stygg ulykke, men takket være oppmerksomme kusker gikk alt bra med alle involverte.
I omløpet trykket Lars Anvar Kolle til med Mr. X.F. Royal og gjorde at Viking Va Bene måtte åpne på en 09-tid for andre gangen på tre kvarter. Tross tøff kjøring kunne trener Sigbjørn Kolnes puste lettet ut da Viking Va Bene var dønn overlegen sine konkurrenter til den nye banerekorden 1.11,6/1609. 
- Jeg har ikke turt å kikke noe fremover. Det kunne like godt blitt et nytt prøveløp etter dagens løp, mente en usikker Kolnes, som ikke så bort i fra at neste oppgave kan bli mot Support Justice under klasseløpshelgen på Bjerke. 
- Viking Va Bene kan bli en av Europas beste hester. Han har vært forsiktig tatt på grunn av helsen, jeg forventer at han blir enda bedre neste år med litt vintertrening, fortsatte den dyktige Bjerke-treneren som sitter i enorm stallform om dagen.  
Torsdag kjørte arbeidsjernet rundt Bjerkeovalen mange timer etter at lunsjtravet var over, der han tok to trenerseiere, og pekte på storskjermen som viste repriser og ropte «lekestue!».

Stallkompisen reddet dagenTrond Thorseth hadde dagens nest største favoritt i form av Global Republic (63,6%). De fleste, inkludert treneren, hadde regnet seg frem til at 4-åringen, med kun 10 starter i kroppen, skulle kjøre seg tidlig til tet og lede rundt om. Slik gikk det ikke. 
En galopp satte en stopper. 
- Min bryter litt inn, og Hamre sin litt ut. Da huker vi gaffel og hesten galopperer. Etterpå blir det en tung vei. Galoppen i seg selv ødela ikke dagen, men det var en av årsakene. Vi var slagne allerede runden fra mål. De er av kjøtt og blod, påpekte kusk Thor Borg. 
Etter galoppen var Øystein Tjomsland påpasselig med å holde favoritten ute i tredjesporet, men Borg forserte videre til tet. Det kostet. 
For i siste sving presset svært så formsterke Punktum Skalflex (7,9%) og Per Oleg Midtfjeld seg til tet og åpnet opp mange lengder ned til resten av feltet. 
Seier ble det imidlertid ikke – for med en fantomspurt ute i banen dukket Thorseths andre hest i løpet, Restless Cash(7%), opp på foto med sin nye kusk Kristian Malmin etter en fabelaktig taktisk vurdering. 
- Det så litt mørkt ut. Men med litt stafettkjøring der fremme gikk det bra. Jeg har kjørt noen 3000-metere før og ga aldri opp. Jeg vet at distansen pleier å sitte litt i beina, og derfor satt jeg rolig til siste sving. Restless Cash er god på en kortspeed, fastslo Malmin. 
Trond Thorseth kunne juble – selv om en av dagens største favoritter sviktet. 
- Han fikk nok distansen i beina, hesten har aldri gått 3100 meter før. Ettersom Global Republic har vunne lett tidligere er det noe som ikke stemmer i dag. Dette er en hest med «litt mat i», så vi får dra hjem og sjekke ham opp, supplerte Thorseth.  

Seier i ny regi
Eirik Høitomt har vunnet mange løp med Vestpol Dronninga (35,9%), både i sin egen regi og andres regi. 
Trener på travparken, Jenny Thygesen, kunne sele ut hesten for første gang i sin regi lørdag, noe som endte på best tenkelige vis for de nye eierne Rune Jensen og Ludvig Jensen.
Finnskog Oda og Henrik Kulblik førte an i 28-19-fart, og så lenge seiersfarlige ut. 
Men via tredjesporet kom Millionolga (1,3%) tauende på favoritten, som etterpå koblet grepet om kjempeskrellen og skled unna til seier på 1.27,2/2160.

Revansje for «Emil»
Per Oleg Midtfjeld var ingen blid mann etter å ha tapt like før streken i V75-1. To løp senere var Emil, som han kalles, i langt bedre humør etter å ha vunnet med en ny hest fra stallen til Bo Westergaard. 
Deweyscamper (23,2/%) hadde få problemer med å få teten. Men med en Rose Garden (1,4%) rigget i amerikanervogn og skoløs balanse, måtte hoppa til Thaihester Egersund AB virkelig jobbe for føden. 
Passeringen lød 1.10,5/500 og 1.12,0/1000, uten at noen bakfra klarte å hente inn de to duellantene som begge leverte toppløp.
Deweyscamper banket til med ny rekord; 1.12,7a/1609.

Beste hesten vant


 

Trond Haugen fra Grimstad hadde favoritten i V75-4, Tyri Gubben (28,3%). Etter tetkjenning fra tillegg etter en halv runde regnet de fleste med at det var i orden. Men den gang ei. 
Øystein Tjomsland, som på forhånd hadde liten tro på å slå favoritten, satte seg til rette utvendig lederen med Haugen-oppdrettede Tyri Balder (21,6%) og festet grepet oppunder mål. Eier er kompisen og travtreneren Geir Flåten, for dagen utelukket grunnet drivingen med Galilieo i Svensk Kaldblodskriterium. 5-åringen ble for øvrig denne helgen avertert i det svenske fagbladet Travronden, og Flåten kunne før løpet røpe at hesten kommer til å bli solgt til Sverige i løpet av kort tid. 
Vinnertid: 1.26,1/2140. 
- Jeg hadde respekt for Tyri Gubben, og fryktet dette scenarioet med at Tyri Gubben skulle komme foran oss og at vi måtte slå den fra utvendig posisjon. Imidlertid hadde Tyri Balder utviklet seg mye siden forrige gang jeg kusket. I ettertid tok jeg kanskje feil, men hesten var god, svarte Tjomsland da han ble konfrontert med at han nærmest skrev seg ut av seierskampen på forhånd.   

Andre til «Buller’n»
Trond «Buller’n» Anderssens andre V75-seier for året ble notert i V75-5. En klassisk Gunnar Austevoll-styring sørget for at flinke Crunch Classic (9,7%) tok årets fjerde seier på det åttende forsøket denne sesongen.
Oppskriften var å slippe teten til favoritten Varenne's Image (29,2%), og å kjøre til slutt. Det ble helt riktig for hesten til Stall Crunch Classic som vant på  1.14,8/2140.
Stallkompis Stormbringer G.R (12,6%) avsluttet godt til tredje.

For en duell!
I V75-7 trodde alle at kampen skulle stå mellom Bokli Vind (52,5%) og Kleppe Slauren (27,8%). Det viste seg å stemme. 
Øystein Tjomsland var tidlig på farten med Bokli Vind som fikk overta føringen inn på første sving. Med runden til mål kom Kleppe Slauren og Geir Vegard Gundersen farende, men i stedet for å gå frem og sette press på favoritten styrte «GV» ned i ryggen på tredjevalget Storm Odd (6,4%). Etter å ha roet seg noen meter sa det PANG. Klappe Slauren kom i store klyv og nærmet seg Bokli Vind oppunder mål og så ut til å sige inn til seier. Men i kampens hete kom galoppen. 
- Må innrømme at jeg hadde siget på han. Vi kjørte på små marginer og var helt på bristepunktet, mente Gundersen som kom seg ned til andreplassen. 
Tjomsland istemte etter å ha vunnet på tiden 1.22,4a/2140.
- Han var i ferd med å koble grepet om oss. Jeg stolte på Bokli Vind og hadde ikke dratt ørepropper eller skylapper. Da jeg dra proppene holdt han på å galoppere for meg, og om vi kunne kontret ut en feilfri Kleppe Slauren vet jeg ikke. Det kunne blitt vanskelig. 

Ellers noterte vi følgende:

Satt gutta på plass19 år gamle 
Helene G. Forberg fra Froland i Aust-Agder satte definitivt standarden i dagens første løp. Etter en god start kjørte ungjenta seg resolutt til tet med egentrente og egeneide K.K. Maia (V: 34,29), foran selveste Eirik Høitomt. Bjørn Garberg prøvde seg litt med Hammerstjerna, men måtte pent bakke seg ned som tredjehest. Den store favoritten i vinnerspillet, Eldodin (V: 1,28), hadde en dårlig dag og var borte på direkten. 

Med litt demping i front fikk Lars Ansvar Kolle kontakt med Søndre Lynet (V 6,30) og Garberg gikk ut på nytt og kjørte seg til tet. Et trekk som ble seiersgivende for Forberg, da proffene endte opp med å kjøre løpet om i hendene på henne. K.K Maia fikk perfekt åpning og tok seg forbi Søndre Lynet som måtte gjøre jobben underveis.  
- Det gikk ikke opp for meg før nå. Utrolig gøy!, sa en rørt Forberg på seremoniplass, der hun kunne notere at K.K. Maia hadde travet til den nye rekorden 1.29,7/2140.

V5-1: En som har vunnet løp i sulky og monté er Malene Berdalen. Lørdag tok den nyetablerte treneren med 9 hester på Ganum Gård sin aller første trenerseier. 
- Det var deilig, dette har jeg ventet på! Målet mitt er å ha en jevn og fin statistikk på hestene, sa Berdalen til reporter Kurt Hella umiddelbart etter løpet. 
Hun kunne registrere at Kristine Kvasnes og General Ideal (6%) leverte en fenomenal siste halvrunde til seier på 1.14,9/2140, etter at G.H Trotter (2,1%) hadde presset saften ut av en meget tapper Arthurian Hanover (51,9%, 1.10/500 og 1.12/1000), som måtte ta til takke med andreplassen. 
Eiere: Torbjørn Frøysnes og Stall Huk.

V5-2: Askim-bosatte Kristine Kvasnes er inne i sin beste sesong i banen. Med ridestøvler satte hun seg til rette i ryggen til favoritten Hot Fighter (33,5%) med Tiramisu G.T (3,7%), og inn på oppløpet kom åpningen som bestilt. 7-årshoppa til Katrine Wikstrøm og Rene Werth tok dermed karrierens andre seier i det 63 forsøket. 
- Det var akkurat ett år siden hun vant på Klosterskogen. Den gang prøvde vi en ny vri i varming, kjørte til og vekket hesten. Med et fint spor i dag sa jeg til Kvasnes at vi burde prøve det samme. Og det fungerte, røpet Wikstrøm. 

(kilde NR v. Rolf-Henning Pedersen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com