Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, October 03, 2015
Jærvsørappen ga «kassa»
By jfb @ 6:09 PM :: 3429 Views :: Referat
 

Jomar Blekkan bidro til at en dyktig spiller sikret seg hele V75-kassa.

 

- Vinneren er en mann fra Trondheim i 40-årene. Han spilte sitt vanlige system med en kamerat for 660 kroner, men tok seg tiden til å sette opp en liten motbong ved siden av. Det var denne motbongen som gikk inn, forteller salgssjef i Norsk Rikstoto, Geir Langseth, til Equus. 
Mannen har god kjennskap til Leangen ettersom han har sett alt av løp der de siste årene. I dag så han imidlertid løpene hjemme fra sofaen. Stemningen var stor da han stod igjen med 9x9 i de to siste avdelingene. Han fikk en utmerket start med bankere på Jærvsørappen i V75-1 og Yazmina i V75-2. Siden hadde han utganger i de to av de tre påfølgende avdelingene. 
- Det var svært gledelig at en kunnskapsspiller som han klarte kunststykket. Fra før hadde han vært oppe i gevinster på 100.000, røper Langseth. 

Fikk løpet - igjen
På forhånd skulle Erik Garbergs æresløp være et oppgjør mellom tre hester. Inn på oppløpet var det kun to igjen, etter at Teddy Gutten Støen galopperte i tet på den siste bortre langsiden. Jærvsørappen fikk dermed lifte med i rygg på Brenne Rødi og speede inn til seier på den nye banerekorden 1.24,1/2200 meter. 
- Løpet ble helt perfekt, selv om jeg måtte bruke ham litt underveis. Jeg vet at jeg har den speedigste hesten, og kjører selvfølgelig deretter. Brenne Rødi solgte seg dyrt, jeg måtte snakke til Jærvsørappen. Men han hadde full fart i kassa, sa Blekkan på seremoniplass. 
Eier Jon Nergård fra Svorkmo fikk med det en topp start på dagen, som avsluttes med seiersfest der Jærvsørappens fremganger skal feires. 

Solberg slo tilbake igjen 
En smule forbannet Tom Erik Solberg klinket til fra start i det påfølgende løpet, og var aldri inne på å slippe føringen med Yazmina. Ledelse rundt om sikret eier og trener Kristian Skullerud fra Lillehammer den første seieren med 5-årshoppa. 
- Det føltes behagelig og greit. Hesten har gjort gode løp over lengre tid, i dag var tiden inne til å prøve å sitte foran. Hun kjentes sterk ut underveis, og i siste sving så jeg El Muro B.R begynne å slite, fortalte Solberg etter årets 138 kuskeseier. 
På spørsmål om hvorfor Teddy Gutten Støen feilet, hadde han ikke noe klart svar å komme med. 
- Det er sånn han kan være fra tid til annen. Mulig vi kunne kjørt feilfritt med litt strammere sjekk. Hesten er fantastisk, avsluttet Klosterskogen-kusken.

Kjempesmell i Josef Kleins 
The Last Ticket og Atle Solhus stod for en kjempesmell i Josef Kleins æresløp. Foto: Hesteguiden.com

I et løp der alt av spillet lå på Frode Hamres tre hester, Kapow Hanover, Choco Sun og Migration, samt Trond Thorseths Global Republic, dukket det opp en gigantsmell i form av The Last Ticket – markert på 0,7% av bongene!
Favoritten Kapow Hanover klinket til på Global Republic, som svarte med å ta til galoppen på den første bortre langside. Dermed kunne Hamre-traveren dempe til  15.3/1000 etter å ha måttet åpne på 09. Likevel slo The Last Ticket seg forbi helt på streken. 
- Jeg visste hesten var i god form, og at vi møtte gode hester. Han var uheldig i Derby, i dag klaffet alt selv om vi ikke klarte å henge med på tempoøkningen rundt den siste svingen, sa kusk Atle Solhus om hesten som trenes av Tom Forkerud og eies av Bjørn Nyhus fra Fannerem. 
Vinnertid: 1.14,7/2140. 

Midtfjeld lurte alle
Dagens nest største favoritt klarte heller ikke å innfri i V75-4. Faste Viking var i sin vante stil rask fra start og fikk sluppet til favoritten Philip Lyn. Ut av den siste svingen kom luken som bestillt og Per Oleg Midtfjeld fikk manet på nok til at Faste Viking tok seg forbi favoritten og holdt unna for hestene som kom ute i banen. 
Vinnertid: 26,9/2140 meter, eier er Ane Elisabeth Bakke fra Røros. Trener gjør Jomar Blekkan. 
 

Fikset kassa
Caprino B.R var en av åtte hester som kunne sikre alenevinneren hele kassa. Foto: Hesteguiden.com

To bonger stod altså igjen før den siste avdelingen. Mannen fra Trondheim hadde 9 av hestene og satt naturligvis bare å koste seg gjennom hele løpet, selv om Valokaja Hindø fikk kjøre i moderat tempo foran - en av få hester han ikke hadde på bongen. Ute i banen dukket hestene fra 40 meter opp, anført av Caprino B.R og Love Voice. På innsiden kom Gio Follo med en rask spurt til andre. Kim Pedersen hadde likevel bra kontroll med Caprino B.R som fikk sin fortjente seier. 
Vinnertid: 1.15,1/3180. Eier gjør Stall Caprino, trener gjør Bo Westergaard. 

Ellers noterte vi følgende:
* Dagens første vinner ble Tuvansin, som dermed fikk revansje for den forsmedelige galoppen i siste sving i V75 på Klosterskogen. Tom Erik Solberg fant en posisjon i utvendig par og fikk fin drahjelp av Tverdals Frøkna rundt den siste svingen. Bakfra avsluttet Frøen Oda godt, uten å kunne ta seg forbi Tuvansin. Fast som fjerde satt Tjøtta Mari. Martin Andresen fra Oslo eier, og Eirik Killingmo trener. 

* Seaborn Simona var tilbake som vinner i montéløpet, V5-1. Amanda Robertsen red seg opp til anførende Danseur Rapide og knakk denne fra utvendig posisjon. Bakfra kom King Creole E.P i fin fart, men vinnerskallen til hoppa var nok til å ta årets sjette seier. Kai Helge Robertsen trener. 
Vinnertid: 1.14,7a/2140. 

* I V5-2 hadde Baritron og Thomas Mjøen ingen problemer å innfri sitt favorittstempel. Etter å overtatt teten fikk de kjøre i moderat tempo, og stakk siden unna på oppløpet og seiret på tiden 1.15,7a/2140.

* Echo of Love fortsatte med å få uttelling for panserformen sin, etter en fin styring av Thor Borg. Ved å komme seg ned i rygg på Pine Piner i den siste svingen, koblet de grepet og tok den tredje seieren på de fire siste startene på tiden 1.14,3a/1640.
- Jeg ble sittende i andresporet for å holde Jomar og Tania N.L ute i sporene. Så tok hesten foran oss seg ned i rygg, og da slapp jeg Tania N.L frem i dødens. Rundt siste sving, der jeg fikk hvile i ryggen til Pine Piner, fikk jeg hesten min fint på bittet og avgjorde greit, sa Thor Borg.

* Avalon fikk som ventet tet i V75-6, og siden var det spill mot ett mål for Erlend Rennesvik. Trener Anders Lundstrøm Wolden hadde prikket formen og hesten til Stall Panda vant utruet på 1.15,7/2140.  

Utbetaling for 7 rette: kr 20 437 890 
Utbetaling for 6 rette: kr 10 470 
Utbetaling for 5 rette: kr 498 

(kilde NR ved Henrik Glimo Hansen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com