Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, October 31, 2015
Punk hadde full kontroll
By jfb @ 8:40 PM :: 3575 Views :: Referat
 

 

Punk (engang i trening hos Lutfi Kolgjini) blåste til tet og fikk etterhvert litt press av Sejr Gammelsbæk - som ville ned, og kom ned, i lederryggen. 
Første 500 ble åpnet på raske 09,1 uten at kusk Tom Erik Solberg virket veldig bekymret. Nestfavoritten Winmecreditkom etterhvert opp i 2. utvendig i rygg på stallkameraten Choco Sun. Det var et helt Hamre-lag mot Punk i siste sving. Åpningen kom også for Sejr Gammelsbæk, men Punk hadde full kontroll til seier på 1.12,1. 
Flott seiersgest fra Tom Erik Solberg som roste Punk; "en allsidig og komplett hest som vil rekke langt". 
I strålende humør på seremoniplass, eierrepresentant Rune A. Hansen som var i sporten og bransjen også dengangRex Rodney og Kjell Håkonsen var stjerner også utenfor travsportsfamilien.     JUBEL FOR PUNK: Vinneren av Kjell Håkonsens Æresløp, Punk, var defintivt ikke alene på Forus' seremoniplass. Her var det mange som var glade.
FOTO: RUNE EIKELAND


To favoritter innfridde
To favoritter innfridde på Forus; Tomeld Ø.K. i V75-3 og Punk i V75-6. Både Quincy Frontline (V75-1) og dagens største; Viking Arrow i V75-2 sviktet. I V75-4 vant syvendevalget Alo Angel. I siste avdeling fikk Alsaker Piril og Vidar Hop siget på 
Junifaks og Eirik Høitomt. Etter 3. valgets seier ble V75-verdien til slutt drøye 139.000 kroner.

Høitomt opp i toppen
Etter V75-5, der Vestpol Dronninga (andrevalg) vant etter en mesterlig styring av Eirik Høitomt, var verdien 32.000 kroner. Høitomt gikk samtidig opp på toppen av V75-statistikken med 23 førsteplasser. Det samme har Geir Vegard Gundersen, men Høitomt går foran på flere andreplasser.
 
Galopp for Viking Arrow
Viking Arrow
, med stolpe i raden, var en blytung 77-prosenter i V75-2. Men en hoggende galopp fra start sendte favoritten ut av leken og bildet. Han var heller ikke like spenstig som vanlig etter galopputskeielsen. 

- Han har ikke den formen han hadde, sa Eirik Høitomt etter et løp som gikk til 2. valget 
Xantippe og Åsbjørn Tengsareid (Kåre Refsland trener). Definitivt en stor dag for rød kusk "Tengs" som ganske samtidig opplevde at favorittlaget Liverpool koblet grepet på Tom Erik Solbergs favorittlag Chelsea. 
1-3 hjemme på Stamford Bridge var ikke bare en ny nedttur, men rett og slett ille for London-laget. 
"You get the sack in the morning, sack in the morning,", sang da også Liverpool-fansen med adresse til José Morinho, ikke "The Special One"  akkurat nå.

1. løp: Lett match for Tea og Kristine

Ulsrud Tea takket for gaven i det som var et gaveløp for superhoppa som trenes av Ove Kenneth Karlsen. Kristine Kvasnes ba om fartsøkning inn i siste sving, og Tea er aldri vond å be. Dette var hennes seier nummer ti i år. Rytter Kvasnes tok sin montéseier nummer 28 og er på vei mot et nytt championat. I sulky, stallmannsligaen, er allsidige Kristine nummer fire. Så langt i år har hun ridd og kjørt inn nesten 2,5 millioner kroner.

2. løp/V5-1: Gardens Gift hele veien
Kristian Malmin prikket starten og ledet hele veien med syvendevalget Gardens Gift. Kenneth Handeland trener 5-åringen som tok sin første seier i det 25. forsøket. 

3. løp/V5-2: Tom kaptein med Kapitana

Tom Erga hadde naturlig nok planen klar med Kapitana fra et innbydende førstespor. Hun tok teten - og hadde nok på tanken til å svare opp angriperne på oppløpet. Best spurtet 40-metershesten Odin Vinter for Kristian Malmin til sølv. 
Seierstid: 1.28,9/2040v. 

4. løp/V5-3/V75-1: Trust Boom Bay kontret til seier
Nestfavoritten Trust Boom Bay tok teten og dirigerte begivenhetene veldig lenge. Utfordret ble han ikke av favorittenQuincy Frontline som hadde en dårlig dag. Det var i stedet stallkameraten Valokaja Hindø (Sigbjørn Kolnes trener begge) som ble en trussel Geir Vegard Gundersen og niendevalget Valokaja koblet et lite grep, men Eirik Høitomt og Trust Boom Bay kontret til målfotoseier.  - Jeg hadde en liten følelse av at jeg var først, sa Høitomt som her kappet inn én på V75-leder "GV" Gundersen.

5. løp/V5-4/V75-2: Xantippe overtok da Viking Arrow feilet
Storfavoritten Viking Arrow hoppet, og Xantippe fikk overta fra Thai Festival. Resten av løpet ble udramatisk for "Tengs" og Xantippe - som tok årets seier nummer syv. Speedmeister spurtet bra til sølv.

6. løp/V5-5/V75-3: Mektig løp av Tomeld Ø.K.
Bernt Øksnevad hadde ikke vunnet V75-løp siden 2007. Nå var det dags igjen. Tomeld Ø.K. feilet og tapte mye, men hentet opp feltet og gikk råsterkt unna til slutt. Fantastisk seiersglede fra Bernt Øksnevad. Lille Jerkeld holdt strålende til sølv for Ove Wassberg i et løp der Folkehesten Forus, Solør Svarten, feilet med noe som kunne ha vært et seiersgrep mot slutten av siste sving. 

7. løp/V75-4: Hamre dukket opp
Frode Hamre siktet på ryggen til en mann han kjenner godt; Einar Nedrebø bak La Reina. Men ned i den ryggen smatt Tom Erik Solberg og Sugarbaby. Hamre og Alo Angel fikk tredje innvendig, det ble seiersgivende. Åpningen kom i siste sving og Alo Angel (tredje starten for Hamre) spurtet inn til kontrollert seier. Dette var Hamres triumf nummer 20 som kusk i V75 i 2015, han har helt klart heng på teten her.
Favoritten Echo of Love galopperte to ganger og var ikke i nærheten av så fin som i seiersløpene.

8. løp/V75-5: Høitomt igjen
Eirik Høitomt tok en sjanse og satset i innerfila med annetvalget Vestpol Dronninga (Jenny Thygesen trener) som stod på 40 meter. På siste langside gikk han ut, til slutt ble seieren grei. 
- Det løste seg, sa Høitomt etterpå.
En mesterlig styring, sier vi.
Ness Tjo Stjerna ble sinket av galopp, men avsluttet helt strålende og kraftfullt til andreplassen.

9. løp: Se innledningen.

10. løp/V75-6: Kappkjøring, Hop og tredjevalget Alsaker Piril til slutt
 Ernst-Petter Knutsen (Nume Balder) og Tom Erik Solberg (Brødsjø Odin) ga full gass; Knutsen var ikke inne på å slippe. I ryggen lå Junifaks og mester Eirik Høitomt som kunne ligne en vinner da angrepet ble satt inn. Men aller ytterst kom Vidar Hop og Alsaker Piril og stoppet Høitomts hattrick-planer.  Brødsjø Odin var sterk treer.

(kilde: NR v.Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com