Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, November 14, 2015
To strake for formhesten
By jfb @ 10:09 PM :: 3111 Views :: Referat
 

Denne hesten vant Vintillatravet for Kai Johansen. (Foto: Hesteguiden.com)

 

Vintillatravet på Biri var V75-7, og det oppgjøret ble en svært spennende affære. Favoritten 6 Lome Brage pangstartet fra tillegg og var i tet allerede i første sving. Runden fra mål var 15 Tekno Odin på plass utvendig - med 14 Norheim Jærv i rygg. Tekno Odin hadde ingen problemer med å avvæpne en skuffende Lome Brage, men 14 Norheim Jærv hadde mye spart og satte inn støtet på oppløpet. Norheim Jærv vant lett - foran en tapper 15 Tekno Odin og en meget bra avsluttende 7 Fjord Jerven. 3 Moe Svarten fikk en tung sisterunde, men var god fjerde.
- Det ble helt perfekt for oss. Jeg kjørte litt på sjanse, og vi hadde litt tur. Vi kom oss ut i ryggen på Tekno Odin, og alt ble egentlig helt perfekt. Det var et utrolig bra felt i Vintillatravet i år, og vi fikk et helt optimalt opplegg. Hesten var kanongod, skrøt Kai Johansen etter seiere. Georg William Sverdrup eier og trener hingsten som nå har sprunget inn 1,8 millioner kroner.
- Han var langt nede i sommer, men jeg har bygget ham sakte, men sikkert opp. Nå blomstrer han. dette var stort, syntes eieren.

Elsker hardt tempo
V75-6 fikk 6 Novel Broline som anfører, men han fikk en stri 8 Dreaming Princess på utsiden. Dermed ble det 1.10/500 meter og 1.12,4 første 1000. På siste langside angrep 3 The Last Ticket fra annet par utvendig og fikk med seg 4 Bruno Di Quattro og 10 Soho. The Last Ticket stakk til tet, men ble omtrent umiddelbart passert av Bruno Di Quattro og Soho. Sistnevnte koste seg i ryggen på Bruno Di Quattro, forsøkte seg på oppløpet, men en god Bruno Di Quattro fullførte til flott seier for Frode Hamre. Eirik Djuve eier 7-åringen som fikk 70 000 kroner for å vinne på 1.12,9a/2100 meter.
-  Det løste seg perfekt for oss. Bruno Di Quattro er klart best når det er hardt tempo underveis. Han har kommet flott tilbake etter halsoperasjon, skrøt Frode Hamre etter seieren.

Nektet å tape
Biri Oppdretningløp ble en innholdsrik affære. 4 Galileo var tidlig anfører, men på siste bortre kom 3 Ingbest fykende i tredjespor og hadde med seg 11 Kleppe Fanden og 8 Tina Blessen. Ingbest stakk til tet i siste sving, men fikk umiddelbart 11 Kleppe Fanden over seg. Sistnevnte så ut som en vinner, men en tapper Ingbest kontret og tviholdt på overtaket helt hjem. Seieren var verd hele 400 000 kroner, og Ingbest vant nå for 6. gang i det 12. forsøket. Nå er Ingbest oppe i en årsbrutto på 1,1 millioner kroner. Vinnertiden var 1.27,0a/2100 meter.
- Han travet skoløs idag og var ikke så bra fra start som vi trodde, men han vant likevel. Det er stort. Dette har vært en fantastisk helg, smilte Jan Kristian Øverdal - etter dagens tredje V75-seier.
- Ingbest har en vanvittig vinnervilje. Det var herlig at han svarte opp til seier, sa kusk Tom Erik Solberg.
- Dette er bare helt utrolig. Jeg var skeptisk etter prøvestarten, men Ingbest var helt utrolig, sa en glad eier, Ragnar Løvseth, etter storløpsseieren:

Enorm avslutning
Folkehesten Sørlandet, 5 Cristal B.R., føk til tet og bestemte farten til 1.13/1.14,5 første 1000 meter i V75-4, men hadde ikke nubbesjanse til å svare da 11 Princess Of Love skyllet over konkurrentene de siste 700 metrene i V75-4. Per Oleg Midtffjeld kusket den Bo Westergaard-trente hoppa som fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.14,3a/1609 meter.
- Det var dårlig tempåo, og jeg tok en sjanse på å klemme til på siste langside. Hun gjorde et mektig løp, selv om det buttet litt på slutten. Hoppa var skikkelig god, smilte Per Oleg Midtfjeld - som syntes banen var fantastisk bra.
- Hoppa har en enorm fart og har speeden som sitt fremste våpen. Dette er en hest utenom det vanlige, skrøt medeier Espen Edvardsen fra Damenes Venner etter seieren. 

Avgjorde på rå styrke
V75-3 hadde 2 Rakkerfanten i tet til han feilet mot siste sving. Da overtok dødenstravende 6 Torpa Nicklas, men han kastet inn håndkleet på oppløpet. Der dukket isdetet kjempeskrellen 7 Finnskog Oda opp som en mulig vinner, men ute i banen kom både 14 Teddy Gutten Støen og 12 Tante Ragnhild i herlige avslutninger. Teddy Gutten Støen klarte til slutt å vinne - etter en sisterunde alene ute i tredjespor. Dette var Teddy Gutten Støens sjette seier i år, og han sendte årsbruttoen opp i 709 000 kroner. Tom Erik Solberg kusket 4-åringen som er eid av Kristine Støen Kivle og trent av Jan Kristian Øverdal. Vinnertiden var 1.26,7v/2140 meter.
- Vi ble sjenert to ganger på siste langside, men han holdt seg på beina og kom tilbake og vant. Jeg syntes han gikk ned både en og to klasser idag, det er en herlig traver, smilte Tom Erik Solberg.
- Teddy Gutten Støen har blitt kåret her oppe denne helgen, så dette var prikken over i-en, smilte eierinnen Kristine Støen Kivle.
- Dette er teamwork på høyt nivå. Det er utrolig morsomt å vinne V75-løp, sa Jan Kristian Øverdal - som trener den vakre 4-åringen.

Avviste favoritten
Nestfavoritten 7 Solvik Faksa hadde ingen problemer med å ta teten i V75-2. Lars Anvar Kolle forsøkte å dempe, men snart var megafavoritten 9 Tangen Jerkila på plass utvendig og presset opp farten til flotte 1.25,7 første 1000 meter. Tangen Jerkila "hvilte" noen meter i rygg på siste langside - før hun prøvde seg påny de siste 500 metrene, men en knallgod Solvik Faksa holdt stilen glitrende og vant sikkert for flytkusk Lars Anvar Kolle. En tapper Tangen Jerkila var god toer, mens en prima avsluttende Mjølner Tulla spurtslo Jega Bottega i kampen om tredjeplassen. Førstepremien var hele 200 000 kroner, og Stall Solvika eier Voje Faks-datteren som noterte vinnertiden1.29,8a/2100 meter. Malin Eie er eier, trener og oppdretter av den flotte hoppa. Førstepremien var solide 200 000 kroner. I V75 var vinneren nestfavoritt.
- Løpet ble jo slik jeg hadde tenkt, med tidlig tet, men jeg syntes at Tangen Jerkila kom veldig tidlig. Det ble en kjempetøff førsterunde og en veldig lang sisterunde, sa en glad Lars Anvar Kolle etter seieren.
- Hun er en drøm av en hest. Hun er letttrent og et herlig individ å jobbe med, smilte en kjempeglad Malin Eie.

Alt løste seg
4 Hopeful Tooma og 6 Todays Shotgun var lenge tetpar i det første V75-løpet, men på siste langside kom nestfavoritten1 Sao Paulo seg ut i annet par utvendig. I siste sving ble angrepet satt inn, og 5-åringen til Stall Bergsund spurtet inn til lett seier. Kristian Malmin kusker, mens Trond Anderssen trener vallaken som nå fikk 70 000 kroner for å vinne. Dette var Sao Paulos fjerde seier i år - og den femte førsteplassen i karrieren.
- Det klaffet perfekt med løpsopplegget. Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøre i tet, men jeg dro framskoene på ham. Han ble litt for lett fra start, og jeg måtte kjøre litt på sikkerhet. Jeg vurderte å kjøre fram til ledende Hopeful Tooma, men jeg er glad for at jeg valgte det sikre framfor det usikre. Vi fikk åpning som bestilt, og han var veldig god til slutt, smilte Kristian Malmin etter den overbevisende seieren. I V75 var vinneren nestfavoritt, og utgangsverdien var 44 kroner. Vinnetitden til Sao Paulo var 1.17,6v/3120 meter.

Etter at nestfavoritten 7 Solvik Faksa vant V75-2, steg verdien til 165 kroner. I V75-3 vant favoritten 14 Teddy Gutten Støen, og verdien var nå 218 kroner. 11 Princess Of Love vant V75-4 som nestfavoritt, og verdien var nå 520 kroner. I V75-5 vant favoritten 3 Ingbest, og verdien var nå 626 kroner. V75-6 ble vunnet av 4 Bruno Di Quattro - som var nestfavoritt. Verdien var nå 1263 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com