Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, November 28, 2015
Yngst og best
By jfb @ 8:36 PM :: 3049 Views :: Referat
 

Denne hesten imponerte i St. Hallvardpokalen. (Foto: Hesteguiden.com)

 

3 Bork Odin spant som ventet til tet i St. Hallvardpokalen, men måtte snart overlate til en pigg 6 Neslands Loke. 2 Føynland Kongen fulgte bak. Betrodde 10 Ulsrud Tea var involvert i en trang situasjon med Tekno Odin og galopperte seg bort på startsiden. Runden fra mål gikk 2 Føynland Kongen ut i dødens, men ingen av de fremste hadde krefter til å holde tempoet opp til mål. Farten var 1.19/500 meter og 1.22,7/1000 meter. På oppløpet var Neslands Loke sliten. Ute i banen kom både 1 Odd Herakles, 7 Norheim Jerv og 4 Tekno Odin i herlige avslutninger, og det var yngste hest (fem år) og yngste kusk (21 år)  som klarte å vinne. Lars O. Romtveit trener den ferske elitehesten som nå vant for 8. gang i år. Årsbruttoen er allerede oppe i 932 250 kroner. 
- Jeg skjønte da vi kom fram utvendig for Føynland Kongen at vi hadde mye spart. Han går til mål og har en herlig moral. Han duger blant de beste. Dette er en av mine gjeveste seirer, smilte Adrian Solberg Akselsen etter sin 10. V75-seier denne sesongen.
- Når jeg får gode emner å jobbe med, så blir jobben enklere. Han er lite herdet i forhold til de andre, men kjemper på. Han var fantasisk. Nå satser vi på Laumb og Meyer og avlssesong, sa en stolt Lars O. Romtveit.

Vinnertiden til Odd Herakles var 1.24,8a/1700 meter. Odd Team A/S eier den gode 5-åringen. Dette var Odd Herakles' 15. seier i den 51. starten.

Dobbeltseier til Ø.K.
I V75-1 var 5 Mollyn lenge anfører med 2 Tripsson Ø.K på utsiden. Runden fra mål angrep 6 Spydo Ø.K. i tredjespor og fikk med seg 8 Sjø Kongen og 10 Tina Blessen. Det bet ikke noe særlig for Sjø Kongen, men de to øvrige fikk opp farten. Tripsson Ø.K. presset seg til tet på siste bortre og fikk 6 Spydo Ø.K. nærmest, men nestfavoritten Tripsson Ø.K. holdt unna for Eirik Høitomt og vant på 1.33,0v/2100 meter. Førstepremien lød på 100 000 kroner, mens Spydo Ø.K. fikk 50 000 kroner for annenplassen. Tina Blessen holdt farten fint til tredje - foran et kobbel slitne hester.

- Jeg var litt usikker på hvor mye jeg turte å tøye strikken. Han var nær galoppen flere ganger, men han holdt seg i skinnet helt hjem. Det er en frisk type som ofte vil mer enn han kan, men idag var han bra, sa Eirik Høitomt.
- Dette var stort, og det er en seier jeg setter høyt, sa en glad Stian Øksnevad etter at Tripsson Ø.K. hadde vunnet.

I V75 var vinneren nestfavoritt, og utgangsverdien i V75 var 88 kroner.

Visst kunne han åpne
Da startraske 2 Karon Beach feilet fra start i V75-2, hadde 1 Baritron ingen problemer med å svare opp innersporet. Sammen med Thomas Mjøen bestemte V75-favoritten farten til 13.5/500 meter og 1.17,8 første 1000 meter. På oppløpet fikk 3 Sao Paulo åpning fra lederryggen og spurtet inn til annen, mens 4 Lobster's Sam langspurtet til tredje, men seieren ble helenkel for Melhus-hesten:
- Vi hadde øreproppene spart, og han hadde mye krefter på lager. Det er lenge siden jeg har vunnet et løp enklere, smilte Thomas Mjøen etter seieren. Som han meddelte i et intervju her på www.rikstoto.no tidligere i uken, så kunne Baritron åpne mye fortere enn hva mange kanskje trodde:
- Jeg har testet ham i startvognprøver på Leangen, og han har vært veldig rask. At han kunne åpne, visste jeg, men jeg visste jo ikke helt hvor gode østlandshestene var. Da vi først fikk teten, så steg selvfølgelig optimismen, sa Thomas Mjøen.
- Dette var utrolig morsomt, og nå blir det trolig start på Leangen om en uke. Da jager han stolpe i programmet. Hesten utvikler seg stadig og har mer å gå på, jublet eier og trener, Ole Dragsten, etter oppvisningen.

Baritron fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.19,0a/2100 meter.

I V75 steg verdien nå til 197 kroner.

Enorm oppvisning
I V75-3, Guttorm Brekkes pokalløp, så suste som ventet 6 Brenne Rødi til tet. Snart kom 5 Ness Tjo Stjerna opp utvendig, med 2 Global Ruska og 3 Tante Ragnhild bak. Farten var 31,5/500 meter og 1.29,7 første 1000 meter. Mot siste sving gikk Ness Tjo Stjerna i nærkamp med lederen, koblet grepet umiddelbart og spant ifra til overbevisende seier. Tante Ragnhild spurtet fint til annen, mens en skuffende svak Brenne Rødi holdt unna for stallvenninnen 2 Global Ruska i kampen om tredje. 
- Hoppa mi ble sliten. Banen er krevende, og Brenne Rødi har en stor aksjon, sa Jan Roar Mjølnerød.

Ness Tjo Stjerna fikk 80 000 kroner for å vinne på 1.28,5a/1700 meter. John Ragnval Ness trener hoppa som er eid av Suldal Hestesenter. Hoppa vant for fjerde gang på tolv forsøk i år.
- Hun er i kanonform og har utviklet seg hele veien. Hun er mer sterk enn speedig, så jeg ville fram utvendig, sa Tom Erik Solberg.
- Vi har reist tre ganger så langt som veldig mange av våre konkurrenter, men det er ikke farlig å reise når man har gode hester, sa John Ragnvald Ness og fortsatte:
- Hun er bedre enn noengang, og jeg kjente i intervalltreningen mandag at hun aldri har vært bedre, sa en stolt trener.

I V75 var 5 Ness Tjo Stjerna tredjevalg, og verdien var nå 715 kroner.

Knallsterk fra dødens
2 Nikka Borline gjorde et ærlig forsøk, men 8 Indoor Voices var rett og slett for god og knuste alt og alle etter reise utvendig for lederen. Frode Hamre styrte den USA-fødte hoppa inn til den andre storløpsseieren på åtte dager.
- Det er nesten ikke til å tro, dette er utrolig, sa eier Gisle Amundsen.
- Hun er stentøff, har vært ute mot god hester og har funnet formen og tøffheten fra ifjor. Jeg er kjempefornøyd med Frode Hamre og teamet hans, sa eieren.
- Jeg har vunnet løpet som trener, og nå som kusk. Det var veldig hyggelig å få vinne et løp til ære for Ole A. Landaas. Indoor Voices har utviklet seg enormt og var på topp idag. Det er ingen fare med tette starter når man tar det med ro mellom løpene. Jeg var fornøyd med å være tidlig framme hos lederen og følte at jeg hadde kontrollen på lederen da 600 meter gjenstod, sa Frode Hamre etter at Indoor Voices hadde fått 100 000 kroner for å vinne på 1.17,4a/2100 meter. Det var for øvrig jevn 1.17-fart hele veien.

8 Indoor Voices var favoritt i V75, og verdien var nå 1101 kroner.

Favoritten hadde tur
2 Caviar Sisu ble ropt opp som vinner i Nils Brekkes pokalløp, men jaggu hadde favoritten tur. For det første feilet motbudet 4 Masaya på vei mot tet. For det andre fikk 2 Caviar Sisu teten gratis av ledende 6 Vici Sun runden fra mål og kom seg inn i innerspor - en kjempefordel siden Cavias Sisu tydelig hadde problemer med svingene. I utgangen siste sving var Caviar Sisu attpåtil innom galoppen, men falt i trav og kontret ut 8 Miley Goal som hadde koblet grepet. 
- Det var viktig å komme oss inn i innerspor, for hun slet på svingene. Uansett: det var en bra hest, og jeg er veldig fornøyd med å ha vunnet, sa dagens mann, Tom Erik Solberg etter at Caviar Sisu hadde fått 80 000 kroner for å vinne. 

I V75 var vinneren favoritt, og verdien steg nå til 1244 kroner.

Etter at 1 Odd Herakles hadde vunnet V75-6 som et femtevalg, steg verdien til 5358 kroner.

Voice som høres
I V75-7 stakk 4 Wy Fi til tet og fikk 2 Special Envoy på utsiden, men det ble sceneskifter nedover siste langside. 9 Sogo tok sats fra annet par utvendig og fikk med seg 7 Love Voice. Disse to rykket ifra, men på oppløpet var 7 Love Voice for god og vant sikkert for Tom Erik Solberg. Sistnevnte vant tre løp og er nå på siden av Eirik Høitomt i kampen om flest V75-seirer. begge har 24 førsteplasser i år, men Høitomt har flere annenplasser.
- Love Voice er en herlig traver. Vi fikk et mye finere løp enn hva jeg hadde fryktet. Vi fikk rygg gjennom siste sving, og da avgjorde han lett. Han har utviklet seg og blitt en skikkelig fin hest. Det er en fornøyelse å kjøre for Team Øverdal, sa Tom Erik Solberg.
- Han var heldig og fikk en flott reise idag. Det løste seg hundre prosent. Jeg tror han har tatt et bra steg de siste månedene, smilte trener og deleier i Team Øverdal, Harald Øverdal.

Love Voice fikk 70 000 kroner for å vinne på 1.15,7a/2100 meter.

Riktig V75-rekke ble 2 Tripsson Ø.K. - 1 Baritron - 5 Ness Tjo Stjerna - 8 Indoor Voices - 2 Caviar Sisu - 1 Odd Herakles og 7 Love Voice. Syv riktige gir 6097 kroner. Seks riktige gir 55 kroner, mens fem riktige gir 10 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com