Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, December 12, 2015
Jærvsørappen innfridde!
By jfb @ 11:48 PM :: 3054 Views :: Referat
 

Jærvsørappen og Jomar Blekkan til topps igjen. Neste år venter møter med eliten for årets vinner av Svenskt og Norsk Derby.

 

Jærvsørappen var en absolutt stang-ut-hest i fjor. I år har han 11 av 14, og Jomar Blekkan har gjort alt riktig både med og uten bart. Seier i Svenskt og Norsk Derby glitrer på enhver CV.
- Det har vært et eventyr hele året, sa kusk og trener Blekkan som er klar for å matche Jærvsørappen mot eliten neste år.  
Rune Wiig og Vertigo Bjørn (0,4-prosenter) sjokkvant ellers i V75-7; Adolf Idsøes Æresløp. Håkon B. Steine trener.
Ellers vant både Pål Buer og Oddvar Mæland to løp på en Forus-dag der Tommy Fløysand og Morten A. Pedersen tok én seier hver.

1. løp: Wassberg fikk siget
Geir Mikkelsen og Spenda Muscle så ut som vinnere i det lengste. Men Svein Ove Wassberg går til mål. Det gjorde han sammen med sterke Masive Rebellion som kneblet Spenda Muscle kort før streken.

2. løp/V5-1: Sistevalg og supersjokk
Som en 0,8-prosenter var det vel bare den nærmeste familien som trodde på Frøya Lill. Men dengang ei: Bjønnum Jerven og Eirik Høitomt dro optimistisk unna. Lite spilte Bjøre Lydia feilet som halvskummel. Men inn mot mål holdt Oddvar Mæland Frøya Lill i gang til karrierens første seier og et supersjokk i spillet som en 0,8 prosenter og sistevalg.

3. løp/V5-2: "Han var mye bedre i dag"
Jet Coral og Åsbjørn Tengsareid tok taktpinnen og behold den ganske lenge. Men Pål Buer kjørte den beste hesten. Førstevalget Urakas Gilbak angrep i 2. spor i siste sving, og det ble tidlig klart at angrepet var seriøst. Seieren ble klar. - Han var mye bedre enn sist. Dette er en hest som har slitt med helsa, sa Buer som kuttet inn på Åsbjørn Tengsareids forsprang på Forus. "Tengs" har 37, Pål Buer 34 etter V5-2. 
- Kjekt med blest rundt championatet, sa Buer som jakter sitt første.

4. løp/V75-1: Jærvsørappen innfridde!
Jærvsørappen hadde reist 105 mil - og ble fulgt av blytunge 82 prosent i spillet. Ikke noe av dette affiserte årets Derby-vinner. Jomar Blekkan ga Jærvsørappen et drømmeløp underveis. Jærvsørappen slikket Ø'en på drakta til Bernt Øksnevad underveis. Tomeld Ø.K. så oppløpet først med Jærvsørappen i angrepsposisjon. Førstnevnte feilet på oppløpet, men hadde neppe og ikke holdt unna for favoritten som så strålende ut. 
Ness Tjo Stjerna med Tom Erik Solberg ble sterk toer, denne hoppa utvikler seg til å bli en absolutt stjernetraver.

5. løp/V75-2: Whatsoflying flyvende fra dødens
Ubuntu og Pål buer kjørte seg til tet i Jærløpet. Annetvalget Whatsoflying S.S. kom etterhvert frem i dødens. FavorittenAvery og Kai Johansen satt i fjerde utvendig. Oddvar Mæland trykket på gassen, Whatsoflying overtok og holdt til slutt enkelt og imponerende unna på sterk tid; 1.14,1/20140 meter. Avery god toer, Charisma K.W. treer.
Trener Geir Johansen, som mistet Admiral Baggi på tragisk vis i bergen, fikk med dette en fin opptur med en hest som ligner veldig på en solid grunnlagsklatrer.
Amatøren Oddvar Mæland satt i sulkyen bak Whatsoflying S.S. og tok sin andre dagsseier.  

6. løp/V75-3: Lett for Sejr Gammelbæk
Reveleer feilet; Reventon og Åsbjørn Tengsareid gikk til tet. Med én runde igjen presset Sejr Gammelsbæk seg til fronten sammen med Geir Mikkelsen (Frode Hamre som kjørte på Åby trener).
Mikkelsen kontrollerte inn til årets fjerde seier for Sejr Gammelbæk.

7. løp/V75-4: Eloise Scott hele veien
- Det er noe ekstra å skyte blink på en lørdag i et løp med 70.000 i førstepremie sa Pål Buer - trygt plassert på seremoniplass etter V75-4 og vips bare to bak Tengsareid på Forus i år. På seremoniplass var han sammen med nederlandskfødte Eloise Scott, en 4-årig hoppe som lørdag tok sin fjerde strake. Soho og Nikka Broline utgorde resten av pallen fra det lengste tillegget.

8. løp/V75-5: Lang tur mot V75-gull!
27-årige Martine Wessel (trener, opprinnelig fra Bodø), Tommy Fløysand (kusk) og Linnstjernen var ute på langtur: Fra Stokke i Vestfold til Forus er noen mil etter mil. Men alt går lett når man vinner V75-løp for første gang. Tommy Fløysand gynget inn Linnstjernen utenpå lenge ledende Ognøy Emil og Åsbjørn Tengsareid. 
- Min største seier, sa Tommy etter triumfen som var verdt 50.000 kroner. Ove Kenneth Karlsen trener både Ognøy Emil og tredjehesten Solbakken Jerv.  

9. løp/V75-6: Morten A. Pedersens største seier
Morten A. Pedersen, 25-år, ble i LiveLørdag presentert som en del av "den nye vinen". På Forus viste han definitivt at han er en mann for fremtiden i norsk travsport. Etter et knallsterkt løp utvendig styrte han egentrente Gio Follo (et tredjevalg, eier Stall Easy Racing) inn til triumf - og en flott reklameseier for trenervirksomheten. 
- En 6'er på terningen, mente han selv etter "det største han har vært med på og en indikasjon på at jeg gjør noe riktig".
Morten A. Pedersen er bergenser, nå med trenerstall på Vormsund.
Stall Easy Racing har fem eiere; én fra Tromsø, én fra Oslo, én fra Drammen og to fra Oslo. 
Jaccaroo var tidlig ute av spillet - og ledende Restless Cash hang tidlig i tauene på oppløpet. Er nok best bakfra.  

10. løp/V75-7:  Vertigo Bjørn, en 0,4-prosenter!
Det handlet om Fjord Jerven, Kleppe Slauren, Tekno Odin og Ulsrud Tea. Men det var før Adolf Idsøes Æresløp, en Forus-klassiker. På seremoniplass etter løpet: Rune Wiig (vant løpet for sjette gangnå med en Spikeld-sønn) en meget rørt trener Håkon B. Steine og Vertigo Bjørn. Wiig kjørte i utgangspunktet etter premie i et løp der mange tunge navn underpresterte. Vertigo Bjørn, med krefter som navnet, kom seg ut fra ryggen på Arnblessen med en drøy runde igjen. Etter en halv runde i dødens fikk han litt hjelp av ryggen til Høiby Krissa. Favoritten Fjord Jerven hadde luke foran, men var ikke i nærheten av vanlig standard - og Wiig begynte nok å ane noe som lignet et håp om en topplassering. På oppløpet gikk 99-oddseren Vertigo Bjørn fram og koblet grepet foran godt spurtende Moe Svartenog Jan Martin Bjerring.
Flotte følelser av  Håkon B. Steine i seiersintervjuet! 
- Det største siden ungene, uttalte Steine som hadde en lett fem timers tur hjem. - Nå har jeg mye adrenalin i kroppen, sa han til Equus på den lette hjemturen. 
Trener Steine fra Norheimsund passerte 540.000 innkjørt og er inne i sin beste sesong i karrieren.
V75'en mer enn spratt opp: Fra 672 kroner til drøye 135.000 til 24 fans av Steine og Vertigo Bjørn.

Det var ingen med rett Supertrippel (10.løp) på Forus lørdag. Dermed overføres NOK 118 306 til Supertrippel (8.løp) på Bjerke onsdag 16.desember.

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com