Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Monday, December 28, 2015
Byttet roller
By jfb @ 9:07 PM :: 3091 Views :: Referat
 

Norheim Jærv spurtet inn til seier i Thor Østbys minneløp. (Foto: Hesteguiden.com)

Thor Østbys minneløp gikk som V75-4. Der kjørte 3 Elmer seg tidlig til tet foran 4 Norheim Jærv, som slapp gladelig. Tom Erik Solberg la opp til 1.21,5-tempo de første 500 metrene og 1.22,5 første 1000. Gjennom siste sving skygget 4 Norheim Jærv favoritten, mens en godtgående 5 Fjord Jerven galopperte som tredjehest ut av siste sving. Midt på oppløpet vred Kai Johansen Norheim Jærv i angrep, og sistnevnte spurtet forbi til seier på 1.22,4a/1640 meter. Seieren var verd 80 000 kroner. Georg William Sverdrup og Bodil Sælid eier 7-åringen, og de to eier også 2 Norheim Faksen, som travet et flott løp til tredje etter stor startgalopp:
- Jeg var veldig godt fornøyd med begge hestene mine idag. Jeg hadde skjerpet treningen på Norheim Jærv etter den siste starten, og han var den gode gamle idag. det er stort å vinne så viktige løp som Thor Østbys minneløp, uttalte Georg William Sverdrup.
- Det er utrolig morsomt å få kjøre så gode hester som Norheim Jærv. Jeg hadde bestemt meg for å slippe teten, og det passet oss perfekt at Tom Erik Solberg valgte å holde et jevnt tempo i tet, sa seierskusk Kai Johansen.
- Det var ergerlig at Fjord Jerven feilet ut av siste sving. Om ikke, så tror jeg vi skulle kjempet om seieren, sa Tor Wollebæk.
 

Garm i Krosby
Eirik Høitomt var tidlig på offensiven og styrte favoritten til tet etter 800 meter i V75-1. Farten ble suksessivt økt i sisterunden, etter at 4 Moe Garm hadde innledet den første kilometeren i 1.30-fart. Moe Garm fikk 80 000 kroner for å vinne, og dette var den tredje seieren til Tor-Martin Moe i dette storløpet:
- Mormoren Moe Vilja vant, morbror Moe Odin vant, og nå vant Moe Garm. Dette er en stor dag for meg, for jeg vet hvor vanskelig det er å vinne disse storløpene, sa en veldig glad eier etter årets 7. seier.
- Moe Garm er ikke noen enkel hest å kuske. Jeg valgte bevisst å dra opp farten i sisterunden. Jeg følte at hesten vant sikkert. Han leverte et flott løp og flyter på styrken. Det var forresten en svært flott pokal i dette løpet, sa landschampion Eirik Høitomt etter seieren.

Ros Svarten og Kjetil Djøseland lå på annenplass da ekvipasjen plutselig feilet ut av siste sving:
- Jeg tror bestemt at annenplassen gikk fløyten, for min hest hadde krefter spart. Betrodde 6 Tangen Jerkila måtte innom galoppen på startsiden og fikk det tøft fra lengste tillegg:
- Hun tapte 20-30 meter fra start og fikk for langt fram. Jeg var fornøyd med henne etterpå, sa Gunnar Austevoll etter at Tangen Jerkila hadde blitt treer, slått av overraskende gode 1 Sikvelands Svarten i kampen om annenplassen.

I V75 var vinneren favoritt, og utgangsverdien var beskjedne 14 kroner.

Smell i V75-2
I V75-2 smalt det. 5 Moviestile suste til tet, men måtte svi av 1.13,5/500 meter og 1.14,2 første 1000. Moviestile så fortsatt ut som en vinner langt inne på oppløpet, men ute i banen kom 12 Touch of Babe fykende etter å ha innledet i sjette par utvendig og vant som en overraskelse for Kristian Malmin. I V75 var vinneren syvendevalg, og verdien gjorde et byks til 180 kroner. Pål og Tina Marie Rønningen fra Steinsholt eier hoppa som nå vant for tredje gang i år. Nå fikk hun 50 000 kroner for å vinne på 1.15,3a/2140 meter.
- Dette var et flott bekjentskap og fikk beskjed om at hun var veldig speedig om hun fikk gå med i rygger. Hoppa var bra, syntes Kristian Malmin.
- Jeg sa tidligere idag at de siste skal bli de første, og jeg var egentlig fornøyd med sporet, jeg, for hun må gå med i rygg og speede til slutt. Vi har matchet hoppa ganske tøft. Nest sist var hun syk, sist var hun tung, men nå var hun der hun skal være, kommenterte Pål Rønningen etter den overraskende seieren.

Ny smell i V75-3
V75-3 ble en innholdsrik affære. Først feilet favoritten 2 Tangen Faks seg ut av seierskampen. Deretter ble det offensiv kjøring med Wik Vinter, Jørnstu Lilja og Prins Philip etter tur som tethester. 13 Tojo Prinsen forsøkte å overrumple 5 Prins Philip etter 800 meter, kom ikke forbi, men kunne smette ned i rygg. Åpningen kom som bestilt i siste sving, og syvendevalget Tojo Prinsen fullførte til overraskende seier.
- Vi fikk egentlig en halvdårlig start fra tillegg, men noen feilet, og andre kjørte veldig offensivt, så vi var plutselig langt framme i feltet. Jeg trodde at vi skulle speede forbi Philip Lyn etter 800 meter, men fikk svar, men ryggen på Philip Lyn passet veldig bra. Vi kom oss først i tidligste laget, men hesten stod på helt inn og tok en fortjent seier. Vi kjøpte hesten for 40 000 kroner like før jul ifjor, og nå har han løpt inn mye over 200 000 kroner etterpå, så han har vært et meget bra kjøp, skrøt Geir Flåten om hesten som er eid og trent av Oddvar Dahlen fra Nøtterøy.

Vinnertiden til 13 Tojo Prinsen var 1.27,3v/2160 meter, og førstepremien var 50 000 kroner. I V75 var verdien nå 1775 kroner. Etter at tredjevalget 4 Norheim Jærv hadde vunnet V75-4, så steg verdien til 5885 kroner.

Deilig revansje
Sist Åsbjørn Tengsareid fikk sjansen bak 10 Divided Dream, endte det med at ekvipasjen var først imål, men ble disket for sjenering. Nå kom revansjen. V75-5 så lenge ut til å gå oppskriftsmessig da storfavoritten 8 Worst Nightmare fikk overta føringen gratis, men Høitomt-hoppa hadde ikke dagen og slet veldig i svingene:
- Hun ble verre og verre, så hun kjenner nok på et eller annet, trodde Eirik Høitomt.
- Jeg fikk trua på Divided Dream i siste sving. Det stod og veide, men vi koblet grepet. Hoppa klenger litt i svingene og var nær galopp i siste sving, men hun var flink og holdt seg til trav. Hoppa var god, syntes seierskusk Åsbjørn Tengsareid.
- Elisabeth Eide gjør alt det daglige, men jeg er med og hjelper litt litt. Hoppa kostet 12 000 kroner da hun ble kjøpt ifjor, sa eks-travtrener Terje Løvseth.
- Terje gjør mer enn han gir uttrykk for. Dette er som et lite sjokk, sa eier og trener Elisabeth Eide etter at hoppa hadde vunnet på 1.18,2a/2140 meter. Førstepremien var 30 000 kroner, og i V75 var vinneren tredjevalg. Verdien var nå 102 995 kroner.

Sjokk fra Hamre
Mye tydet på at løpet skulle være kjørt da 2 Chatain fikk teten etter 600 meter i V75-6. Han fikk attpåtil dempe farten fra 1.11,8/500 meter til 1.15,8 første 1000 meter, men tidlig på oppløpet var Chatain slått. 3 Love Voice dro opp anrepene i tredjespor, men slo over i passgang tidlig på oppløpet. Ute i banen kom 10 Choco Sun fykende og spurtet inn til seier for Frode Hamre, hans andre for dagen:
- Det er artig å vinne med lite betrodde hester også. Jeg kjørte på sjanse, og det løste seg for begge. Choco Sun har hatt en bra sesong, og han er en veldig fin hest. Han er bare fire år, går på alle baner og har en bra speed. Bakspor passet egentlig fint, sa Frode Hamre om USA-importen som er eid av Eirik Djuve fra Sola. Vinnertiden til Choco Sun var 1.14,9a/2140 meter. Førstepremien lød på 70 000 kroner. I V75 var vinneren et niendevalg, og dermed var det tomt for bonger foran V75-avslutningen. dermed blir det 1 853 919 kroner ekstra å spille om i V75 på Klosterskogen lørdag 9. januar.

Haneborg-perle
A.J.F. Haneborgs minneløp pleier å være sportslige oppturer. Også denne gangen ble det servert solide prestasjoner i løpet som hadde 100 000 kroner til vinneren og som gikk over grunndistansen 2640 meter. Strekhesten 1 Bale M.B. travet et flott løp for Eirik Høitomt og holdt på å stjele løpet, men fra 40 meter tillegg fikk 15 Tack Wee en bra start, satte inn støtet fra annet par utvendig på siste langside, var oppe som toer bak Bale M.B. i siste sving og kjempet seg forbi til seier. Betrodde 14 Gio Follo leverte en solid sisterunde til tredje, men var uten sjanse mot de to fremste. Åsbjørn Tengsareid kunne dermed komme til seremoniplass med en ny overraskende vinner.
- Hesten fungerte veldig bra og var en sterk og ærlig type. Vi fikk en veldig bra start, og jeg fikk for alvor seiersambisjoner da vi angrep på siste langside. Jeg fikk gode rapporter på forhånd og fikk beskjed om å kjøre med ambisjoner, sa mannen med den røde drakta. Jørn Nørlem trener den danske 5-åringen som vant på 1.15,4v/2680 meter.
- Jeg er en amatør fra Danmark, men har stort sett startet i Sverige. Tack Wee er en veldig sterk type, sa den glade treneren som holder til i Aalborg.

Ingen klarte syv riktige i V75. Seks riktige gir 154 493 kroner, mens fem riktige gir 1853 kroner.

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com