Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, January 16, 2016
Bruno bare best
By jfb @ 9:11 PM :: 3062 Views :: Referat
 

Denne hesten vant lett i V75-6. (Foto: Hesteguiden.com)

 

Favoritten 2 Hamptons dro direkte til tet, dro unna i jevn 1.18-fart og så ut som en vinner i det lengste, men mot siste sving kom oddsbomben 8 Selmas Classic fort bakfra og koste seg i ryggen på dødenstravende 11 Sonador - før angrepet ble satt inn ut av siste sving. Selmas Classic fullførte til høyst overraskende seier.
- Jeg hadde ikke særlig tro, sa Trond Anderssen, som var gjest i Livelørdag.
- Jeg kjørte uten ambisjoner i køen, men syntes han kjentes så pigg på siste langside at jeg dro ut i annetspor. Han var overraskende god. Det var en stor fordel for ham at det var jevnt tempo, men uten for høy fart. Dette var en herlig seier, syntes Kristian Malmin etter den overraskende førsteplassen, verd 60 000 kroner. Stall Selmas Classic eier 7-åringen som vant på 1.16,0v/3140 meter. I V75 var vinneren et syvendevalg, og utgangsverdien var 223 kroner.

Paris i Tønsberg
Alt virket klappet og klart for storfavoritten 1 Alwaysinblackpedia, da hun lett svarte opp teten og fikk dempe til usle 1.19,8 de første 1500 metrene. På oppløpet passet Frode Hamre på å ikke gi lederryggens 2 Zenit Sun luka, men ute i banen kom nestfavoritten 7 I Love Paris i en herlig finish og fanget favoritten på målstreken. Hoppa speedet enormt og vant på 1.17,7a/2100 meter. Førstepremien lød på 70 000 kroner og går til Morten Gunnar Sem fra Skien.
- Med fasit i hånd skulle jeg nok kjørt unna tidligere, men jeg fryktet speedkula 2 Zenit Sun i rygg, sa Frode Hamre som styrte kjempefavoritten Alwaysinblackpedie.

I V75 spratt verdien nå opp i 2504 kroner.

Bjerring med stallform
Forrige lørdag styrte han Moe Svarten inn til seier. Nå sendte han 11 Lille Jim inn til seier. Dette var den femte strake seieren for ursterke 11 Lille Jim, som fikk en blytung reise: Han travet alene i tredjespor i 600 meter i 1.25-fart før han kom seg til tet. Så ble han passerte av 3 Mjølner Lykke på siste langside, men en tapper Lille Jim bet seg fast, slet seg nærmere og kjempet seg forbi til seier kort før mål. Johnny Ekra fra Noresund eier 7-åringen som nå vant for 9. gang i karrieren:
- Jeg har vært veldig fornøyd med Lille Jim i trening, og jeg er overbevist om at han fortsatt skal ha mye å gå på. Han har en prima teknikk, og han har herlig styrke og også speed. Han er god, men jeg var litt fortvilet da jeg ikke kom hjem noe sted, men vi ble svart opp av hesten i dødens. Det er godt jeg hadde en sterk hest, for jeg visste at han var veldig sterk. Jeg hadde fortsatt trua selv om vi ble passert på siste langside. Jeg tok sjansen på å dra øreproppene på siste langside, og da tok han tak i det igjen. Dette er et eventyr for en liten trener som meg, syntes Jan Martin Bjerring. Lille Jim fikk 40 000 kroner for å vinne på 1.28,8a/2609 meter. I V75 var vinneren nestfavoritt - og verdien steg nå til 6188 kroner.

Tet hele veien

1 Dex Dexter hadde ingen problemer med å svare opp innersporet i V75-4. Han fikk dessuten dempe farten fra 1.13,4/500 meter til 1.17,7 første 1000. Dag Sveinung Dalen satt igrunnen med fulle hender hele veien og kunne styre 1 Dex Dexter inn til den andre strake seieren. Børre Høibye og 
- Kjetil Helgestad hadde helt riktig i at vi ville klare teten. Jeg pakket feltet rundt siste sving, men han stakk likevel unna til slutt. Han vant lett. Det var en veldig ærlig og flink hest, smilte Dag Sveinung Dalen.
- Vi måtte prøve idag, siden han er rask ut. Jeg sa tidlig at vi skulle kjøre foran, og taktikken stemte. Hesten er bra, sa trener Kjetil Helgestad.

Dex Dexter fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.16,5a/2100 meter. I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå 12 266 kroner.

Tidlig tet
Storfavoritten 4 Odins Eld kjørte seg stille og rolig til tet etter 400 meter. Han fikk bestemme farten til 1.27,6/500 meter og 1.29,2 første 1000 meter og holdt til slutt unna for en tøff 6 H.G. Jerv som fullførte flott etter reise utvendig for lederen. Hans Emil Hansen eier Moe Odin-sønnen som nå vant for femte gang i karrieren. Nå fikk han 50 000 kroner for å vinne på 1.28,5a/2100 meter.
- Jeg hadde nerver før løpet, og det er alltid kjempefint å kunne vinne i V75. Vi leide hoppa av Jahn Schau og hadde hesten hjemme til vi sendte ham til Arthur Bø, som trener. Dette smakte, smilte Hans Emil Hansen. 

I V75 var Odins Eld storfavoritt, og verdien var nå 12 957 kroner. 

Herlig vinnertype
1 Special Envoy svarte lett opp teten, men overlot til stallkamerat 5 Bruno di Quattro ut av første sving. Farten ble bestemt til 1.15,8 de første 1500 metrene. På oppløpet stakk Bruno di Quattro unna til lett seier på 1.14,4a/2100 meter. Eirik Djuve eier hingsten som nå fikk 60 000 kroner for å vinne. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 15 164 kroner. 
- Han var godt med fra start og det ble en kjapp innledning. Vi kjørte dessuten fort den siste runden. Han har mange kvaliteter og bør kunne følge opp. Vi vant sikkert idag, sa kusk og trener Frode Hamre.

Enorm igjen
14 Ness Tjo Stjerna fortsetter å imponere. Nå fikk hun rygg i tredjespor til midt på siste langside. Da styrte Tom Erik Solberg ut i fjerdespor, og hoppa suste inn til ny utklassingsseier. Dette var den 9. seieren i den 23. starten for den 5-årige hoppa som John Ragnvald Ness har hånd over. Nå fikk Mørtvedt Jerkeld-datteren 50 000 kroner for å vinne på 1.26,2v/2160 meter.
- Hun er fryktelig god. Det skjønner man ikke når man ser henne, for hun er liten av vekst. Hun trenger litt tid på å legge seg til, men når hun først har gjort det, så går det unna. Hun er fantastisk bra, men det er et stykke opp til Uslrud Tea - foreløpig - men jeg håper at hun skal opp i den klassen der, kommenterte Tom Erik Solberg.
- Jeg har kjørt over Haukelifjellet, men tror aldri jeg har opplevd så glatte forhold. Det er bare å ta det med ro. Og det er verdt det når man har en slik hest. Jeg prøver å trene mellom hvert løp, men i det siste har det vært barfrost, og da har det ikke vært mulig å trene som jeg hadde tenkt, sa John Ragnvald Ness.

Riktig V75-rekke ble 8 Selmas Classic - 7 I Love Paris - 11 Lille Jim - 1 Dex Dexter - 4 Odins Eld - 5 Bruno di Quattro og 14 Ness Tjo Stjerna. Syv riktige gir 15 771 kroner - seks riktige gir 114 kroner, mens fem riktige gir 11 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com