Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, January 23, 2016
3-2-1 Moe Svarten!
By jfb @ 9:25 PM :: 2958 Views :: Referat
 

Moe Svarten vant Lars Laumbs. Foto: Eirik Stenhaug/Equus

- Helt utrolig. Dette er karma i ytterste forstand. Hesten avgjorde alt på egenhånd, har du sett på maken til hest. Jeg så Nordheim Faksen kom fort på slutten, men hadde et håp om at speeden skulle ende ut. Og Moe Svarten gikk unna. Det er helt utrolig, sa en rørt Bjerring etter triumfen. I forhåndsintervjuet fleipet han med at Moe Svarten kunne gjenta bedriften til Atom Vinter med å ta en tredje- og andreplass før seier i Lars Laumbs løp. Det gikk troll i ord.

På spørsmål om dette var det første han hadde opplevd, svarte Bjerring følgende:
- Dette er utrolig stort for meg. Jeg er født nedi veien her og har sett løpet i mange år. Det var stort å vinne med Vinning Kos på Solvalla også, men det største jeg har opplevd var da min gode venn Vidar Schwabe vant et 4-årsløp med Vinning Kos på Färjestad foran 17.000 tilskuere, fortalte en gråtkvalt Bjerring. 

- Travet midt i banen i to runder

Moe Svarten angrep med 1600 meter til mål og jaktet på en tapper Bokli Vind. Han seig til slutt forbi og holdt siden unna for godt avsluttende Nordheim Faksen og Tekno Jerken. 
Stall Eide-Vold eier den sterke niåringen som vant på tiden 24,9/2680 – etter å ha travet to runder midt i banen, for å sitere en imponert Geir Vegard Gundersen.

- Fornøyd med hesten

Fra det lengste tillegget fikk Øystein Tjomsland en god start med Tekno Odin, men valgte å bli sittende da angrepene kom med halvannen runde til mål.
- Vi kom egentlig ok til fra start, med tanke på at det er vanskelig å volte i svingen. Moe Svarten angrep med 1600 meter igjen, og jeg vurderte det til at det var for tidlig å gå og at ryggene jeg hadde var bra. Men med 900 meter igjen ble det feil da Nordheim Jærv var dårlig for dagen. Neste start for Tekno Odin blir neste lørdag på Bergsåker, fortalte Tjomsland. 

Dagens største favoritt, Ness Tjo Stjerna, fikk en dårlig start i V75-finalen. Dermed fikk 81-prosenteren ikke med utfallet å gjøre. Til topps gikk Tojo Prinsen og Geir Flåten, som gjorde sitt til at ingen klarte V75-rekka. 

Løpet omhandlet kvalifisering til kaldblodsløpene på Vincennes. 
I front fikk Eirik Høitomt styre tempoet med startraske Storm Odd. Da Geir Gudmestad gikk ut med Solør Svarten ble opplegget helt perfekt for Flåten og Tojo Prinsen i lederrygg. Ut på oppløpet angrep de og Tojo Prinsen koblet enkelt grepet om sin tredje strake V75-seier. 
- Helt fantastisk. Han er flink hele tiden og utviklingen nå rundt jul og januar har vært eventyrlig, kommenterte kusk Geir Flåten. Treneren Oddvar Dahlen måtte se det hele fra stallsiden. 
- Han er 78 år og har vondt i beina. Nå kan han se frem til å reise til Paris, det er en fin tur for en pensjonist. Jeg har vært der og vunnet og tapt på målfoto. Tojo Prinsen passer nok fint på Vincennes med tanke på at det er fast og fin bane med bra sprett, forsikret Flåten avslutningsvis. 
Med til Paris, om eiere og trenere vil, får Tojo Prinsen med seg Høiby Krissa, Trygfaks og Finnskog Fokus.

Dårlig start ødela
Tom Erik Solberg var skuffet etter nederlaget, men synes hoppa til John Ragnvald Ness fikk godkjent med tanke på den dårlige starten der de havnet helt sist.
- Det var det samme trykket i henne, men vi fikk en dårlig start og da ble det vanskelig. Hun får få en pause og smøres opp, var kusk Tom Erik Solbergs kommentar om innsatsen til storfavoritten Ness Tjo Stjerna. 

Dobbel Jackpot til Leangen

Oddvar Dahlen fra Nøtterøy eier også hesten, som etter å ha travet sterke 1.25,2a/2100 meter, gjorde V75-rekken uløselig. For seks rette fikk man 27.769 kroner, fem rette utbetalte 967 kroner.
Alle de 25 kombinasjonene som stod igjen etter sjette avdeling, var avhengig av Ness Tjo Stjerna til slutt. 

Dermed venter det enorme penger å spille om på Leangen Travbane neste lørdag. Hele 7.886.668 kroner ekstra vil ligge i syverpotten.

(kilde NR ved Henrik Glimo Hansen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com