Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, February 20, 2016
Svensk gull i Meyer'n
By jfb @ 9:36 PM :: 2770 Views :: Referat
 

 

Han dro proppene 100 meter fra mål og ursterke Månprinsen koblet grepet (se Eirik Stenhaugs bilde under) på meget tapre Fjord Jerven.
Månprinsen A.M. parkerte i dødens etter ca. 1300 meter etter en kontrollert forsering i 3. spor mot posisjonen han behersker bedre enn de aller fleste.
God treer i løpet som har blitt kjørt siden 1896: Odd Herakles, han så seiersfarlig ut inn på oppløpet, med Adrian Solberg Akselsen som vant løpet bak Timian Scott i fjor.
Fra start slapp Norheim Faksen som slapp til Neslands Loke som igjen slapp til Fjord Jerven.Kleppe Fanden - "sjeldent overlegen"
Kongepokalen (V75-4) gikk til Rogaland: Kleppe Fanden, kjørt og trent av Kjetil Djøseland, var for å sitere Ole Johnny Solberg "sjeldent overlegen" 
Kleppe Fanden fikk overta fra stallkamerat Ros Svarten (feilet etterhvert i lederrygg) etter 500 meter. Favoritten Sjø Kongen tok noen tak og feilet i første sving.
- Han var ikke trøtt i mål, sa Kjetil Djøseland som dro ned skylappene for å holde Kleppe Fanden fokusert.I EGEN KLASSE: Kjetil Djøseland gjør seiersgest. Etter Kleppe Fanden i H.M. Kongens pokalløp kom det egentlig ingen.
Foto: Eirik Stenhaug


1. løp: Lykkje Philip i kontringshumør
Lykkje Philip fikk massasje av vinnerhesten og storfavoritten Snurten. Men både kusk Jan Rune Gaustad og Philip viste fightervilje. Duoen kontret til seier til 20 glade ganger i totoen. - Han er fortsatt ikke helt i balanse, sa kusk og trener Gaustad og antyder at 5-åringen har mer å gå på.

2. løp/V5-1: "Mikkel" i form
Super Rina og Gunnar Austevoll spant til tet, favoritten Myrica Gale ble kjørt på sikkerhet og fikk lederryggen. Rita Minor kastet loss på siste bortre og så seiersfarlig ut rundt siste sving, men det ebbet ut. Ut av den nevnte svingen kom åpningen for Olav Mikkelborg og Myrica Gale. Den svenskeide hoppa jobbet seg inn til seier på 1.16,2/2100a., med andre ord brukbare baneforhold på vinterlørdagen. Fin spurt av N.Y. Sweet'n Sassy med Hans Jørgen Eggen i sulkyen. Også han, som "Mikkel", en kusk i form. 

3. løp/V5-2: Seiersgest fra Kublik
Ty Lea tok teten, førstevalget Finnskog Lux måtte ta til takke med lederryggen. Men ut av første sving smatt Henrik Kublik ut - siden så han seg egentlig ikke tilbake. Finnskog Lux, som "henger" litt, toget unna. Og Kublik kunne gjøre seiersgest i ganske god tid før målstreken. Dette var hans tredje seier i år, i fjor stoppet han på åtte. Han er dermed godt foran skjema og fjoråret.

4. løp/V5-3/V75-1: Soho dukket opp
Tåka tok et rask grep på Bjerke før V75-starten: Björn Goop trente Caviar Sisu fikk ettterhvert overta, favoritten Indoor Voices (tilbake etter pause siden 12. desember) kom opp i dødens med andrevalget Soho (femtevalg i V5) på slep. Ut på oppløpet - og ut av tåka - havnet det om en hest: Soho fra Bo Westergaards stall var godt forberedt og vant enkelt etter fin kusking av Kim Pedersen. Altså en dansk hest  med dansk kusk og dansk trener i norsk vintervær. 
Men som Anders Mikkelborg sa i RD-studio, Kim Pedersen har vist tidligere at han er en "uværskusk".
- Jeg kjente i et hurtigarbeid at hun var lettere i kroppen, sa Kim Pedersen etter seiersstyringen med Soho.

5. løp/V5-4/V75-2:
- Han var sterk og god hele veien, sa kusk Åsbjørn Tengsareid etter en fortjent seier bak andrevalget Bacchus Ø.K. Dette var Øksnevad-traverens seier nr. 14 på 38 starter. 
"Tengs" tok sin seier nr. 1999 i sin start nr. 14.081. 
Årsdebuterende Ekeld tok sølvet, lenge ledende Stumne Scott fikk den siste pallplassen. Odins Eld feilet som halvskummel, kanskje mer enn det, mot siste sving, Favoritten Ask Eld fikk en dårlig start og feilet på første bortre. 

6. løp/V5-5/V75-3: Elitetakter av Elite B.R.
Elite B. R. var gjort til stor favoritt i Johan Widdings minneløp pause siden september. Det var riktig gjort av det spillende publikum.  Trener - og kusk Geir Vegard Gundersen presset på lederhesten Double Spin, fikk overta og forsvant inn til vanntett seier selv om det stummet ltt til slutt. Sølv til Double Spin som kom litt tilbake. 
Elite B.R., som matches for Derby, var i trøbbel da Enjoy My Hooves feilet ut, men både kusk og hest parerte mesterlig. 

7. løp/V75-4: Kongepokalen til Rogaland
Det var aldri spørsmål om hvem som var den beste hesten: Sjø Kongen forsvant, det samme gjorde Kleppe Fanden. Men han forsvant fra konkurrentene - og var altså fullstendig overlegen. I klingende mynt var seieren verdt 200.000 kroner.

8. løp/V75-5: En fin drøm
André Henning Stensen prikket starten med tredjevalget My Dream Come True, trent av Renate Aarlie. Stensen fikkDebbie B.R. i rygg i et løp der favoritten Sunrise Yankee var skuffende og uten guts og drag. Det sto mellom de to førstnevnte med My Dream Come True det nødvendige foran. Debbie B.R. fikk åpning fra lederryggen, men målstreken kom et tiendedel for tidlig.
- Hun var farlig nære, kommenterte seierskusk Stensen om Debbie R.s siste fremstøt.

9. løp/V75-6: Meyer'n til Månprinsen A.M.
Månprinsen A. M. var stor favoritt - og dagens svenske travkonge innfridde. Gunnar Melander og Månprinsen traff ikke fra det norske femtesporet i volten, men ekvipasjen kjørte frem utvendig for ledende Fjord Jerven. 
- Han går veldig bra i dødens, kommenterte Melander etter at pokalen - og 200.000 norske kroner var hjemført og i havn. Hingsten passerte samtidig fem millioner inn på konto.
Månprinsen kneblet altså tapre Fjord Jerven de siste metrene i et løp der Moe Svarten feilet fra start - og Kleppe Slauren havnet i tårnet etter et uhell.
- Han kjentes fryktelig fin ut, kommenterte Kjetil Djøseland i etterkant.  

10. løp/V75-7: Tid for Cato og Mymanyouare
Både Gio Follo og No Limit L.A. rotet fra start. Det gjorde ikke Hawking og Gunnar Austevoll som holdt taktpinnen i dette løpet veldig lenge. Men fra 3. par innvendig ble det perfekt for Cato Antonsen og Mymanyouare. 2640 meter passer ypperlig for Catos 6-åring som koblet et sterkt og avgjørende grep på Hawking.
- Jeg var litt skeptisk til 4. spor volte, men han oppførte seg fint, sa Cato som åpner for en Frankrike-visitt for vinneren av V75-finalen lørdag.

  • Utbetaling for 7 rette:kr 184 361
  • Utbetaling for 6 rette:kr 443
  • Utbetaling for 5 rette:kr 36
 
(kilde: NR v.Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com