Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, April 09, 2016
Supert punktum
By jfb @ 11:57 PM :: 2775 Views :: Referat
 

Denne hesten vant for 25. gang i karrieren. (Foto: Hesteguiden.com)

Både 8 Whatsoflying S.S. og 9 Urakas Gilbak var tidlig på offensiven i V75-1, men Urakas Gilbak fikk presset seg foran og spant til tet. Deretter fikk nestfavoritten ddmpe mye og hadde full kontroll da en god 10 Valokajo Hindø kom flyvende fra tredje par utvendig på siste langside. 
- Vi ble sjenert på startsiden. Jeg er mektig irritert, det innrømmer jeg, sa Oddvar Mæland etter V75-1, men Pål Buer var ikke enig:
- Visst var det trangt, men jeg følte ikke at vi sjenerte Whatsoflying S.S. Jeg hadde faktisk til hensikt å slippe føringen til Whatsoflying S.S., men han krøp istedet ned i rygg. Da valgte jeg å beholde føringen. Urakas Gilbak hadde helseproblemer da han kom, men nå har vi god kontroll. Det er en veldig bra hest som behersker det meste, skrøt trener og kusk Pål Buer etter at 9 Urakas Gilbak hadde vunnet på 1.17.9a/3120 meter. Bengt Hagen er eier av 5-åringen som fikk 60 000 kroner for seieren. I V75 var vinneren nestfavoritt, og utgangsverdien var 30 kroner.

Lett for favoritten
4 Torben var stor favoritt i V75-2. Han var tidlig i tet, rykket i siste sving og holdt unna til sikker seier - selv om 2 Ole Lykkjar og 11 Tangen Braute begge avsluttet bra. Åsbjørn Tengsareid satt i sulkyen bak hesten som Sigmund og Nina Marie Erga Vold eier og trener:
- Jeg stolte på hesten, og han kom greit igang fra fjerdespor. Da vi fikk teten så fikk jeg god tro. Da var den verste jobben gjort. Jeg ville stikke unna i siste sving for å ha litt å gå på, og han vant greit, syntes Åsbjørn Tengsareid. 
- Det har vært endel plunder, og det har vært en tålmodighetsprøve, men nå er han tilbake. Dette var utrolig morsomt, sa Nina Marie Erga Vold.

Vinnertiden ble 1.29,2v/2100 meter, og førstepremien var 40 000 kroner. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 51 kroner.

Wiig med overraskelse
5 Last Tsambika og 6 Across My Heart kjørte hardt om teten i V75-3. Sistnevnte fikk overta, men Last Tsambika fikk drømmeløp i rygg, åpning til slutt og spurtet inn til seier til mer enn 21 ganger pengene. Favoritten 3 Express Rapida fikk en bra reise i tredje par utvendig og burde være favorisert av 1.14 første 1000 meter i front, men favoritten hadde ikke så mye å by på og var aldri i seiersbildet. Rune Wiig trener og kusker 5-årige Last Tsambika, som er eid av Stall Sein. Førstepremien lød på 50 000 kroner, og vinnertiden var 1.15,4a/2100 meter. I V75 var vinneren sjettevalg, og verdien var nå 1177 kroner.
- Hoppa har hatt mye utur. Jeg kjørte på sjanse idag, og alt løste seg. Jeg var meget godt fornøyd med henne, og hun travet noen kjempesterke løp da hun var på topp ifjor. Hun har hatt mye utur, så det var artig at det løste seg idag, smilte Rune Wiig.

Helenkelt fra tet
4 Gematria var tidlig gratis å finne i tet i V75-4. Hun fikk bestemme farten til 15,9/500 meter og 1.17,5 første 1000 meter. På oppløpet lot Frode Hamre hoppa strekke på beina, og Gematria suste inn til overlegen seier:
- Jeg fikk gåsehud på oppløpet. Jeg tror aldri jeg har kjørt så fort med en hest de siste 300 metrene som idag. Dette lover virkelig bra med tanke på fremtiden, sa en kjempefornøyd Frode Hamre etter at 4-årige Gematria hadde fått 70 000 kroner for å vinne på 1.14,0a/2100 meter. Valen AB eier den USA-fødte hoppa som var folkebanker i V75. Verdien var nå 1282 kroner. 

Hop med oddsbombe
En tapper 4 Voje Per hadde egentlig fortjent å vinne V75-5, men slik gikk det ikke. Han måtte svi av en speed for å komme seg til tet, passerte første 1000 meter på raske 1.24,8 og holdt strålende, men ute i banen hadde Vidar Hop sørget for perfekt drahjelp i tredjespor for 12 Søndre Jerkeld som spurtet inn til lett seier - til mer enn 15 ganger pengene og som syvendevalg i V75. Verdien gjorde nå et byks til 9044 kroner. Stall Søndre eier 7-åringen som er i trening hos Jan-Eirik Bergesen. Førstepremien i løpet var 50 000 kroner.
- Det var veldig overraskende at han skulle være så god allerede i årsdebuten. Vi får satse på at han runder et sekssifret beløp innkjørt også i år. Dette var i hvert fall en prima start, syntes treneren.
- Det gikk fort hele veien, og jeg skjønte at det ville straffe seg for dem der framme. På siste langside skjønte jeg at de hadde kjørt for fort der framme, og da steg optimismen. Hesten vant lett og var bra. det er gøy å komme hit i restauranten og se at det er så mye folk her. Nå krysser vi fingrene for Brann i morgen, kommenterte Vidar Hop.

Populær hjemmeseier
I V75-6 måtte favoritten 2 Novel Broline være med på en tøff åpning før han fikk dempe farten litt i tet, men 09,8/500 meter og 1.13,1 første 1000 satt i beina på slutten. 9 Quincy Frontline var tidlig på plass utvendig og leverte en herlig innsats, men 3 Deep Sea Dream smatt fram da luka kom fra lederryggen i siste sving og sendte V75-verdien opp i mer enn 100 000 kroner.
- Jeg var godt fornøyd med 9 Quincy Frontline og tridde vi skulle vinne ut av siste sving, men Deep Sea Dream hadde en polett til på lager. Jeg er uansett fornøyd med min hest, skrøt Frode Hamre etter annenplass.
- Jeg valgte å gå ned i ryggen på favoritten, og vi fikk heldigvis luka i siste sving. Jeg hadde tro på ham idag. På siste langside begynte jeg å skjønne at vi kunne vinne. Hesten til Frode Hamre forsvarte seg lenge, men vi klarte å vinne. Det er en hest som betyr veldig mye for meg, og dette var veldig morsomt. Jeg hadde tro på ham, siden han var såpass positiv i årsdebuten, sa Herman Tvedt om hesten Ove Georg Hvidsten og Bente Hvidsten trener og eier.

Deep Sea Dream vant på 1.14,3a/2100 meter og fikk 60 000 kroner for å vinne. I V75 steg verdien til 114 568 kroner.

Herlig finalevinner
I V75-7 var favoritten 11 Bokli Vind tidlig i tet for Geir Flåten. Han valgte å holde et jevnt, hardt tempo, og 8-åringen fullførte til overlegen seier - karrierens 25. i den 70. starten. Ola Stormyr fra Aure har en herlig vinnertype i Järvsöfaks-sønnen som Geir Flåten har gjort en super jobb med.
- Jeg ville gjerne tidlig til tet, og jeg så meg rundt da runden gjenstod. Jeg bestemte meg for å dra skikkelig på de siste 700-800 metrene. Jeg ville hatt tro på Bokli Vind selv fra likesatrt mot Moe Svarten og Kleppe Slauren, så jeg var veldig optimistisk. Han er i knallorden, og jeg tror på en ny stor sesong. Jeg tror han kommer til å rekordforbedre seg i år, vurderte Geir Flåten etter å ha sendt favoritten inn til seier. Vinnertiden ble 1.23,5v/2120 meter, og førstepremien var 70 000 kroner.

Rikrtig V75-rekke ble 8 Urakas Gilbak - 4 Torben - 5 Last Tsambika - 4 Gematria - 12 Søndre Jerkeld - 3 Deep Sea Dream og 11 Bokli Vind. Syv riktige gir 144 718 kroner. Seks riktige gir 749 kroner, mens fem riktige gir 40 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com