Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, May 29, 2016
Råsterke Nuncio vant Elitloppet
By jfb @ 10:55 PM :: 2972 Views :: Referat
 

 

Nuncio vant Elitloppet fra dødens. Foto: Eirik Stenhaug

Ingen kunne ta en lengde på innersporets Un Mec d'Heripre. Nuncio var raskt framme i dødens med Timoko i annet utvendig. Bak ham fant vi Resolve og Propulsion. Åke Svanstedt bak Resolve forsøkte å lokke ut Timoko på siste bortre, men Björn Goop valgte å sitte rolig. Da ble det en tung siste 700 for Resolve i tredjespor, men han sto likevel på helt til mål og var ikke mye slått av Nuncio. Forbi stjernetraveren som passerte 21,5 millioner kroner innkjørt, kom han aldri.

- Det er stort å få kjøre Nuncio. Mange liker ham og mange ville at han skulle vinne her i dag. Det er godt at vi ikke skuffet dem, sa gjestekusk Örjan KIhlström, som i fjor vant med Magic Tonight og la til.

- Nuncio åpnet bra i dag, men vi havnet i dødens og hadde gode hester bak. Inn på oppløpet føltes han fortsatt veldig sterk og slapp dem aldri forbi,

- For feig til å se løpet

- Jeg bruker å stå på målstreken, men i dag var jeg for feig til å gjøre det og ville stå alene 700 meter fra mål. Da Nuncio fikk dødens trodde jeg ikke det ville gå, men hesten er et eventyr. Å vinne Elitloppet etter å ha vunnet Hambletonian er en kjempeprestasjon. Kroppen min er her, men hodet er et helt annet sted, la en imponert Stefan Melander til og takket alle som har vært med på å forme Nuncio til en av verdens beste hester.

To toppløp

Innvendige Un Mec d*Heripre kjemper, men kan ikke stå imot Nuncio, Utvendig for ham gjør Resolve også et toppløp til annen etter tredjespor siste 700 meter. Foto: Eirik Stenhaug

- Resolve leverte toppløp både i kvalifisering og finale. Jeg forsto det kom til å gå litt sakte da Nuncio havnet i dødens. Örjan er flink til å dempe. Det ble en tung avslutning, men han sto på hele veien og jeg synes ikke at Resolve er noe dårligere enn Nuncio, sa Åke Svanstedt til Kanal 75 etter løpet.

- Un Mec d*Heripre var veldig god bak bilen, men ble sliten til slutt. Grunnen til det er at han ikke har erfaring med å trave to løp på en dag. Vi er uansett fornøyd med tredjeplassen, sa trener Fabrice Souloy.

Vinnertiden på Nuncio ble 09,2.

 

Elitkampen, Jim Fricks lopp, Solvalla: Det ble finsk seier, det ble finsk sølv. På tredjeplass kom norske Tekno Odin med svenske Ulf Ohlsson som makker. Bestemann; Vitter, kusket av Mika Forrs.

Finsk sisu. Vitter og Mika Forrs tok seg av kaldblodsløpet på Solvalla søndag. (Foto: Eirik Stenhaug, Equus media).

 

Tenke seg, etter mange år i skyggen av de norske og svenske kaldblodshestene, hadde Finland ting på stell søndag. Vinnertiden til Vitter ble gedigne 1.18.5/1609 meter. 
- Jeg er meget glad for suksessen. Vitter en kun seks år gammel, det var stilt forventninger i dag, men samtidig virket konkurransen å være karrierens hardeste. Det er viljen som er den beste egenskapen, sa Forrs etterpå.

Duoen fikk et fin posisjon underveis, kunne spare på kreftene til ut av siste sving, og innhentet ledende Jokivarren Kunkku rett før mål. 

Bra av Tekno Odin 
De norske hestene kom altså til kort i år. Toer i mål ble Jokivarren Kunkku, kusket av Jorma Kontio. Deretter dukket Tekno Odin opp. Vårt travkonge var opp mot sitt beste, men havnet midt i feltet underveis. Det ble rett og slett for langt fram. Oppløpsspurten var topp, men altså ikke nok til å få vinne. Tid for Tekno Odin: 1.18.7.
Fjord Jerven fikk en smidig innvendig reise, men manglet farten og ble kun ved 5. premien på tiden 1.19.1. Odd Herakles tok sjette på tiden 1.19.4. Myr Faksen og Moe Svarten feilet begge. Resten av det norske laget ble blant de uplasserte. 

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com