Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, August 20, 2016
Råskinnet Støen
By jfb @ 7:37 PM :: 2261 Views :: Referat
 

Teddy Gutten Støen var enorm i DNTs 5-års-løp. (Foto: Hesteguiden.com)

I V75-1, Guttorm Brekkes pokalløp, svarte 1 Hvatt Ronja opp føringen, men måtte tidlig overlate til 5 Tangen Jerkila. Hun passerte på 1.24,2/500 meter og 1.24,7 første 1000. I siste sving rykket Mørtvedt Jerkeld-datteren unna til overlegen seier for Gunnar Austevoll. Morten Wik eier hoppa som nå passerte millioner innkjørt. Vinnertiden ble glitrende 1.24,4a/1700 meter, ny banerekord.
- Dette er et av de få storløpene jeg ikke har vunnet her. Det var deilig å få denne seieren. Hun var fantastisk god idag. Jeg kjørte på sikkerhet fra start. Da vi fikk teten tidlig, så var løpet kjørt. Det ble veldig lett. Jeg fikk med meg at hovedopponenten 12 Solvik Faksa feilet. Jeg hadde i grunnen god kontroll hele veien. Hun var veldig god idag, smilte Gunnar Austevoll, som skrøt av eier og trener Morten Wik.
- Det har vært mye småkluss med hoppa i år, men jeg syntes hun var veldig bra foran den siste starten. Idag var hun god, og nå tror jeg vi har funnet ut av henne, sa Morten Wik. Tangen Jerkila fikk 70 000 kroner for å vinne som favoritt i V75. Utgangsverdien var 50 kroner.

Fantastisk duell
V75-2, DNTs 5-års-løp for hopper med 250 000 kroner i førstepremie - ble en fantastisk duell mellom to gode strekhester. 1 Lome Lotta svarte opp føringen og hadde hele tiden 2 Tverdals Lilja nærmest. farten var 1.27,8/500 meter og 1.28,8 første 1000 meter. Runden fra mål gikk Tverdals Lilja ut utvendig for lederen. Resten av løpet ble en herlig duell mellom de to fremste. Midt på oppløpet gikk Tverdals Lilja for alvor i nærkamp og koblet grepet kort før mål. Åsbjørn Tensgareid kusket hoppa som trenes av Stian Eilefsen. Eier og oppdretter er Harald Gunnesmo. Vinnertiden ble knallgode 1.26,2v/2100 meter.
- Dette var fantastisk. Åsbjørn Tensgareid er en fantastisk kusk på disse kaldblodshoppene. Dette er rett og slett ufattelig stort, sa Stian Eilefsen - rørt til tårer etter sin foreløpig største seier som travtrener.
- Hun hadde en hovsprekk som har hemmet henne, men da vi fikk kontroll på den, så har pila pekt rett opp. Dette er min største dag som travtrener, smilte Stian Eilefsen.
- Jeg har trent hoppa hele veien, siden hun var ett år. Det har vært noen skjær i sjøen, men vi har fått henne tilbake. Jeg fikk kontakt med Stian Eilefsen i vår, og vi har hatt god kontakt. Jeg fikk dårlige treningsforhold i sommer, og da sendte jeg henne nedover. han har gjort en kjempejobb, sa en lykkelig eier og oppdretter.
- Hoppa var flink til å ta imot hjelp idag, og hun var veldig god. Det ble veldig riktig for oss idag. Jeg var klar for en rask sisterunde og hadde god tro på henne hele veien. Jeg hadde god tro inn på oppløpet, for jeg kjente at hun hadde krefter spart, sa en fornøyd seierskusk, Åsbjørn Tengsareid. Mørtvedt Jerkeld er pappaen til Tverdals Lilja - og han er også far til Mørtvedt Jerkeld som vant Guttorm Brekkes pokalløp.

I V75-2 var vinneren et tredjevalg. Verdien var nå 130 kroner.

Herlig seiersspurt
Betrodde 1 Licensee var heldig som beholdt sporet i V75-3, Benn Orres minneløp, siden to av konkurrentene feilet med teten i siktet. Licensee fikk dempte farten fra 1.12,5/500 meter til 1.16,5 første 1000 meter. Frode Hamre forsøkte å rykke i siste sving - hvor 10 Come Vacation forlot annet par utvendig og tok opp jakten på rømlinen. Licensee holdt lenge, men oppunder mål fikk Come Vacation kloka i favoritten og sikret sin 6. seier i det 8. forsøket. Anja Rosland eier og trener 3-års-hoppa som fikk 70 000 kroner for å vinne på flotte 1.15,4a/2100 meter - ny banerekord for 3-årige hopper.
- Hun var avhengig av flaks fra bakspor, og det hadde vi. Vi fikk et flott løp, og jeg følte at vi skulle ha gode sjanser. Det gikk veldig fort til slutt. Jeg ville tidlig ut i tredjespor på siste langside for at det ikke skulle bli speedoppgjør. Hun er ikke meldt til Norsk Travkriterium, så det er Norsk Oaks som nå blir målet. Hun har hatt en kjempefin utvikling. Jeg vil karakterisere henne som en topphest, sa Pål Buer.
- Dette er helt enormt, jeg har ikke ord. Jeg håper at hun skal ha enda mer å gå på. Nå blir det Oaks i oktober og et løp på Forus i november. Dette var herlig, syntes eier og trener Anja Rosland.

I V75 var 10 Come Vacation nestfavoritt, og verdien var nå 195 kroner.

Dobbel Buer
Pål Buer var ikke fornøyd med seier bare i Benn Orres minneløp. I oppgjøret etter, kronprins Haakons pokalløp, stakk favoritten 3 Greyhound d'Estino tidlig til tet og hadde siden full kontroll i kampen om førstepremien på 150 000 kroner. Per Sivertsen og Bengt Hagen eier 4-åringen som nå vant for 6. gans i den 16. starten. Han er nå oppe i et grunnlag på 789 000 kroner. Pål Buer er også trener av den 4-årige Muscle Mass-sønnen:
- Bengt Hagen har hatt langt flere gode hester enn meg, men denne hesten er god. Nå er vi klare for storløp i høst, smilte Per Sivertsen.
- Dette er en av de største dagene for meg. Storløpsseirer henger høyt. Det var stort å vinne med en stallhest. Det er to karer som har tro på meg og som har giott meg muligheter som lyktes, og det er jeg glad for. Per Sivertsen er like god i motgang som i medgang, og da er det ekstyra morsomt å lykkes. Jeg trodde at jeg hadde den beste hesten, og han dampet bare på og var kanonbra. Derby-distansen har han ikke problemer med, lovet Pål Buer.

Vinnertiden til Greyhound d'Estino var 1.13,9a/2100 meter - den fjerde strake banerekorden i Drammen lørdag. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 219 kroner.

Tet hele veien
I V75-5, St. Hallvardpokalen, klarte 1 Tin Tveiten å svare opp teten da 4 Finnskog Sjefen feilet. Geir Mikkelsen la opp til et høyt marsjtempo, 1.20,9/500 meter og 1.20,7 første 1000 meter. 3 Tekno Jerken feilet i et skummelt angrep fra annet par utvendig på siste langside, men det affiserte ikke Tin Tveiten som holdt stilen fantastisk fra tet. Kåre Refsland trener hesten som er eid av han og Edvard Lindalen.
- Jeg ville ikke fyre ham for mye opp. Selv om det gikk fort, så ville jeg ikke kjøre for fort. Jeg syntes jeg hadde ham på bittet hele veien. Taktikken ga seg selv da vi fikk innerspor. det har vært mye stang ut så lang i år, men nå lyktes det. Det var herlig, smilte Geir Mikkelsen etter at Tin Tveiten hadde vunnet på flotte 1.20,6a/1700 meter.
- Kåre Refsland er utrolig flink til å holde hesten i topp orden. dette var herlig, smilte Edvard Lindalen.
- Han har ikke vært som han skulle, men jeg har kjent den siste måneden at formen har vært i anmarsj. Da vi fikk innersporet, var det avgjørende for innsatsen, sa Kåre Refsland.

I V75 var vinneren fjerdevalg. Verdien var nå 1121 kroner.

Fantastiske Støen
V75-6 var DNTs 5-års-løp med hele 500 000 kroner i førstepremie. 1 Tysvær Loke dro hardt unna i tet, 1.26 første 1000 meter, og ga ikke tilleggshestene en meter gratis, men runden fram mål var favoritten 11 Teddy Gutten Støen på plass utvendig for lederen. Teddy Gutten Støen sikret seg overtaket mot siste sving, men så ut til å tape for 4 Spik, som lignet en vinner da han gikk i nærkamp rundt siste sving. Dog satt Tom Erik Solberg helt rolig bak favoritten Teddy Gutten Støen, som stakk unna til sikker seier. En overraskende god Spik/Kjetil Djøseland var meget god toer, mens Steinfaks/Geir Vegard Gundersen var meget positiv treer. Vinnertiden til Teddy Gutten Støen var flotte 1.24,0v/2960 meter.
- Jeg hadde den beste hesten, og det syntes jeg han viste idag. Han fikk et tungt løp, men gikk på hele veien. Jeg villekjøre avventende den første runden og deretter kjøre suksessivt framover. Han var veldig god idag. Dette er det største løpet han har vunnet. Vi hadde et håp om Derby hvor han ble treer, men han tok det igjen idag, sa Tom Erik Solberg.
- Hesten er rå og går til mål. Det var fantastisk, sa eier og oppdretter Kristine Støen Kivle. Jan Kristian Øverdal er trener av den røde seiersmaskinen.
- Dette har vært sesongens store mål, sa treneren.

I V75 var Teddy Gutten Støen klar favoritt, og verdien var nå 1142 kroner.

Tet hele veien
I V75-finalen, Nils Brekkes Pokal, pilte favoritten 5 Escada B.R. rett til tet og holdt hardt tempo, 1,13,7/500 meter og 1.12,8 første 1000 meter. Hoppa så ut som en klink vinner ut av siste sving, men fra lederryggen fikk 1 Tiffany T.G. åpning som bestilt, og ute i banen kom 10 Thai Bakery i en herlig speed. Målpasseringen ble jevn, men målfotoet viste at favoritten så vidt hadde holdt unna for Eirik Høitomt. Hardtsatsende Stall B.R. står bak 4-års-hoppa som nå fikk 70 000 kroner for å vinne på ny banerekord, 1.13,8a/1700 meter.
- Jeg visste at jeg hadde en frisk hest i rygg, og jeg led valgets kvaler, men måtte kjøre unna. Hoppa har utviklet seg enormt. Det var gildt å kjøre henne idag, og det er flott at hun er i form nå opp mot Hoppe-derby, som er et stort mål. Dette var bare morsomt, sa trener og kusk Eirik Høitomt.
- Jeg trodde vi hadde tapt da Eirik Høitomt hoppet av sulkyen og hadde retning for garderoben, men heldigvis ble det seier, sa en av eierne i Stall B.R., Eystein Berge.

I V75 var vinneren favoritt, og utbetalingen for syv riktige endte til slutt på 1182 kroner. seks riktige ga 12 kroner, mens det ikke blir utbetaling for fem riktige.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com