Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, September 03, 2016
Tredje gangen gildt
By jfb @ 7:55 PM :: 2286 Views :: Referat
 

 

Tekno Odin har gledet Øystein Tjomsland i mange år. Lørdag vant duoen på sterk tid. (Foto: Hesteguiden.com).

Åtteårige Tekno Odin sto på hele 40 meters tillegg i lørdagens L.H. Widdings Æresløp, og det skulle vise seg at oppgaven ble mer enn tøff nok. Ikke minst klemte strekhestene Solør Svarten og Tomdin Ø.K. i vei med en duell i førsterunden. Klokka viste 1.22.7 ved rundepassering, man tittet etter Tekno Odin og så den minst 80 meter bak. 
Da 600 meter gjensto var feltet pakket, Øystein Tjomsland vippet Tekno Odin ut i angrep, og via en skarp spurt hentet de igjen Vertigo Prins tidlig på oppløpet. Den siste rykket til seg et par lengder i siste sving, men kunne ikke svare.

Rett etter løpet kommenterte Øystein følgende; 
- Avslutningen var enorm, han bekrefter at formen er på topp. I mine øyne er prestasjonen fantastisk. Jeg hadde 17-fart inn til mål etter at vi angrep på siste bortre langside. 
På spørsmål om løpene som venter svarte Tjomsland;
- Tekno Odin skal stå i Norge i høst, første oppgave er på Rommebanen i Sverige fredag til uka. Deretter venter et løp under Klasseløpshelgen på Bjerke om 14 dager, røpet sørlendingen. 
Vinnertiden ble til norsk rekord; 1.21.4/2080 meter med voltestart. Den er uoffisiell, rekorder godkjennes kun ved tatt blodprøve. Om noen uker er nok rekorden Odin sin, den gamle hadde Lome Kongen fra nettopp Forus i 2009. 
Eier gjør Stall WWW.Supertraver.info, som også er kilde til Tekno Odins statistikk på nettopp Forus. 

1.10-tid i september
Den norske eliten har fått et nytt tilskudd. Femårige Global Republic vant V75-6 etter å ha dratt konkurrentene stive. Lars Anvar Kolle lot hingsten få fritt spillerom fra midt i siste sving og inn. Tiden ble voldsomme 1.10.2/1600 meter. 
- Jeg håpet at jeg skulle få noen minutter for meg selv, og ikke et TV-kamra i ansiktet, sa en preget trener og deleier Trond Torseth straks etterpå. 
- Dette er en av de råeste hestene jeg har kjørt. Global Republic er en eksplosiv sprinter. Han tok tak i bittet på siste langside. I valget av taktikk tok jeg opp noe mot siste sving. Dermed glapp en tid på 09-tallet, mente Kolle. 

Fra de øvrige V75-løpene ble følgende notert; 

* MÅLFOTO. I V75-2 presset 2. valget Come Commander hardt på ledende Brotherman Nibs, favoritten. Bak skygget 9. valget Eck Black Attack. Denne angrep på oppløpet, Come Commander heiset nødflagg, mens Brotherman Nibs kjempet på. I det målsnøret ble brutt var det urå å se en vinner. Fotoet ble gransket, noen minutter seinere kom navnet på vinneren; BROTHERMAN NIBS med treneren Rune Wiig som makker. Eier gjør Stall Ingen Vett Noge.  

* STERK OG GOD. VALLE TIRIL, 3. valget i V75-3 havnet på slengen på startsiden, men ble proft kusket av Pål Buer, og var helt framme hos lederen da 500 meter gjensto. I siste sving travet hun seg til tet, rykket, og forsvant inn til sterk seier. Jostein Osland fra Sandnes er eier og dyktig trener. 

* ÅTTE KVIKKE STEG OG SEIER. Eirik Høitomt visste hva som måtte til for å vinne med favoritten DEX DEXTER i V75-4. Hesten måtte forbi innvendige Lucky Princess. Det fikset Dexter med hjelp av åtte kvikke steg i det bilen dro i vei. Etter en runde var mye betrodde Alfred Nosto utvendig, og som ønsket å presse opp farten. Dex Dexter hadde samtidig mye å gå på, og vant med krefter igjen. Kjetil Helgegstad trener, mens Børre Høiby og Harald Møller er eiere. 

* ODDSBOMBE. Et roteløp, det ble galoppert i vilden sky. Ikke minst feilet storfavoritten Bjørkeknekten i siste sving, det som mulig vinner i V75-5. Og jammen tråkket ledende Godtepåsen feil, og tok til samme gangart. Det åpnet for 8. valget ART MIKLAGARD, kusket av Svein Ove Wassberg, trent av pappa Ove Wassberg. Hesten fikk en fin posisjon bak Godtepåsen, ble styrt ut et spor på oppløpet, og var plutselig aleine rett før mål. I V75 var vinneren market på 1,1 prosent av spillet. Glad eier; Leif L. Stangeland. 

* BARE BEST. I lørdagens siste V75-løp, det gikk over hele tre runder, gled favoritten VALOKAJA HINDØ først over mål. Eieren, Eirik Djuve, er fra Rogaland og kunne smile bredt etterpå. Triumfen ble tatt etter en posisjon i 3. par utvendig, og en rå spurt over oppløpet. 19-årige Magnus Teien Gundersen kusket, mens det er Sigbjørn Kolnes som trener. Sistnevnte fikk forresten sine tre stallhester inn som vinner, toer og treer. En bragd. 

V75-utbetaling
7. rett: 7.684,-
6. rett: 24,-
5. rett: til joker

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com