Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, December 10, 2016
V75: Først på streken
By jfb @ 10:00 PM :: 2040 Views :: Referat
 

Det gikk veien til seier for Tekno Odin på Forus Travbane lørdag. Men ikke uten strid. (Foto: Hesteguiden.com).

13,5 millioner kroner ble omsatt i V75, Alsaker Piril var spilt til under 0,5 prosent. Årets største bombe i veddemålet ledet an til en meter før mål. Tekno Odinsom angrep 500 meter igjen fra en posisjon i tredje par utvendig, greide å jobbe seg forbi på streken. Det til glede for de aller fleste spillerne. 
Selve løpet ble egentlig en duell mellom ekvipasjene i tet; Alsaker Piril/Vidar Hop og Kleppe Slauren /Kjetil Djøseland. Den siste presset opp farten i sisterunden, og Tekno Odin måtte trave som aldri før i drøye spor rundt siste sving for å kunne ta opp kampen. 
- Det er harde løp vi er med i. Tekno Odins form ikke var helt på plass i dag. Dens vinnervilje er samtidig fantastisk, sa Tjomsland etterpå. 
- I siste sving trodde jeg at det skulle gå veien. Midt på oppløpet følte jeg at vi kunne vinne. Men Tekno Odin greide å ta oss igjen. Hadde ikke Djøseland presset voldsomt med Kleppe Slauren runden igjen tror jeg faktisk at vi hadde blitt henholdsvis vinner, og toer i mål, kommenterte Vidar Hop. 
Stall WWW.Supertraver.info er Tekno Odins eier. Hingsten er dermed oppe i ni strake triumfer nå. 

Fra de øvrige V75-løpene nevnes;

* 9. VALGET SEDNA G.L. fikk smygløpet i V75-2. Hun angrep fra ryggen bak ledende Timona Ø.K. inn på oppløpet, og travet forbi sammen med Svein Ove Wassberg. Ove Kenneth Karlsen trener, mens Sigfred Gotheim er eier. Mye betrodde Valle Tiril avsluttet svært kjapt den siste halve runden, men måtte ta til takke med 2. premie. Vestpol Hebe galopperte før kommando-ordet kjør lød. 

* NY OUTSIDER. Jørn Bjaanes sa klart ifra, 6. valget LUCKY PRINCESS skulle trave i tet. Lars Anvar Kolle som hadde sendt fram S.J.’ s VICTORIA utvendig, styrte ned bak. Lucky Princess kjempet fantastisk godt og van med en lengde foran storfavoritten Global Supremacy, som avsluttet prima de siste 500. 
Tor Leiv Gudmestad er deleier sammen med Tommy Gudmestad, og trener vinneren. En dyktig kar med lang fartstid i travsporten på Vestlandet.  

* FANTASTISK DAG FOR DANSKE MORTEN. Trener Morten Juul hadde selet ut to vinnere før eliteoppgjøret tok til i V75-4. Juuls BRIXTON (2. valg i spillet) trakk nytte av at Twain Bi ble bortvist for to omstarter, og kusk Eirik Høitomt greide med liten margin å få hesten til å beholde føringen da et par av konkurrentene fra tillegget kom farende mot første sving. Deretter dro duoen konkurrentene møre, og ble en sikker vinner. 
- En helt fantastisk dag for meg. Brixton viste at han duger mot de beste, men også at den er ukjent med voltestart. Eirik Høitomt er en verdensmester i Norge, sa Juul etterpå. 

* HEDER TIL NESTOR. Gunleif Tollefsen, for mange år siden svært aktuell internasjonalt med Gentle Star, har avsluttet stalldriften inne på Forus. Han er mer eller mindre bestyrer på en amatørstall beliggende utenfor banen. Lørdag satt han i sulkysetet bak 2. valget TROLL T. i V75-5, og «Gulli» var framme hos megafavoritten G. Jerken rundt siste sving. Den siste galopperte kort i det oppløpet tok til, men hadde nok uansett tapt for en meget opplagt Troll T. 
Hesten eies og trenes Gunleif, og er deleid av sønnen Svein Kåre og hans kompis Helge Årsvoll. 
- Hesten greide seg fint. Vi måtte ut og angripe runden igjen, ellers hadde vi vel sittet fast ennå. Troll T. skal ikke starte mer i år, kommenterte nestoren. 

* STILIG VINNER. Treårige MASSIVE ATTAC skvatt til tet i V75-6, og danset rundt i løpsbanen etterpå. Vel, kreftene tok nesten slutt rett før mål, men da var det hele avgjort. Pål Buer er trener, og kusket. Eier gjør Kjell Terje Leire. Into The Sun, favoritten, havnet utvendig for vinneren, og kjempet meget sterkt sammen med Kjetil Djøseland som knapt slått toer. 

* DOBBELT-GULLI. Gunleif Tollefsen, født 1948, viste unggutta ryggen under stevnet på Forus. 
- Vant vi? Vi gamle kan, men vi må ha noe å kjøre med. Gunleif «Gulli» Tollefsen slo til nok en gang, det i V75-7. Dermed ble senioren dobbeltvinner innen V75, en morsom hendelse. 
URSULA D. kom ut fra fjerde par innvendig mot oppløpet, dommene tittet lenge på hvordan ekvipasjen fant plass til et angrep, men frikjente. 
Ursula D. er deleid og trent av Kåre Kolnes, mens Bente Jåtun er med på eiersiden.

V75-utbetaling
7. rette: 162.973 kroner
6. rette: 849 kroner
5. rette: 55 kroner

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com