Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, February 25, 2017
"En utrolig fight"
By jfb @ 11:15 PM :: 1655 Views :: Referat
 

 

Løpet, med to B.R.-hester i hovedrollene, bekreftet den voldsomme kvaliteten på det som nå er årets 4-åringer. Seierstiden var 1.15,1a/2100 meter i snøvær i februar. Andrehesten noterte 1.14,4!.
- Det var sterkt å kontre ut Ferrari B.R. Hesten viste sin enorme skalle, sa trener Per Otto Aagre som kunne smile hele veien tilbake til Grimstad. Han kan sammen med sin ubeseirede traver rette blikket trygt inn mot september og Derby-løpet. KONTRINGSSEIER: Ferrari B.R. (utvendig) og Per Oleg Midtfjeld hadde grepet, men ble kontret ut av innvendige Fabian B.R. og Geir Vegard Gundersen.

"GV" skiftet fokus
Geir Vegard Gundersen hadde en følelsesladet avskjedstur foran Bjerkepublikummet sammen med stjernen Support Justice i forkant av Widdingløpet:
- Det var veldig bra å omstille seg litt, utttalte "GV" etter Fabian B.R.s fjerde seier av fire mulige. Fire førsteplasser har også Ferrari B.R., men sølvet denne gang var ikke noe nederlag.
- Nei, han gjorde et kanonbra løp. Det gikk litt for sakte til å begynne med, han ble hissig og vi måtte frem, oppsummerte Per Oleg Midtfjeld.

Austevoll på flere baner
"Oleg" trener vinneren av V75-2; Jacobine Y. (femtevalg i spillet).
Gunnar Austevoll kusket med fin hånd; han har vunnet løp både på Vincennes og Bjerke de siste seks dagene. Favoritten Lucille Bourbon feilet i tet i siste sving i dette løpet. Kusk og trener Frode Hamre var selvkritisk i etterkant og "tok på seg litt av skylden" for missen.

Superprestasjon


I V75-3 var Ness Tjo Stjerna (andrevalg) tilbake - med dunder og brak sier vi. En galopputskeielse var intet hinder på veien mot triumf for hoppa som viste at hun tilhører eliten på de firbeintes spinneside.
- Jeg trodde det var kjørt da hun galopperte, sa trener John Ragnvald Ness (se bildet) etter løpet. Han tok altså feil. 
Silke Chasmina gikk igjen et godt løp og tok sølvet for Jan Martin Bjerring. 
Lille Eline, også det en comebackhest, var god treer. Eirik Høitomt kusket.

Lett for Gematria
Tooltime tok taktpinnen i V75-4. Tom Erik Solberg og 7-årshoppa beholdt den samme taktpinnen til ut av siste sving da travet forsvant. Ut på oppløpet var det hele avgjort andrevalget Gematria (se bildet under) seilte fra - og inn til seier nummer 15 på 36 starter i karrieren.
Det ble litt feil for favoritten Patricia Hastrup (ble toer) som måtte ut å dra andresporet. Men som kusk Lars Anvar Kolle sa; "hun har nok hatt bedre dager".Philip Lyn tilbake som en vinner
I V75-5 forsvant favoritten Remkvikk ut til høyre. Stallkameraten Stram Vaier forsvant ikke, han tok teten. Der forble han lenge sammen med kusk Tom Erik Solberg. Philip Lyn, frisk igjen etter halstrøbbel, gikk i nærkamp på oppløpet da vanskelige Stram Vaier hoppet - uten å være slått. Dermed ble det lett for Philip og Kai Johansen som trives sammen. Anders Andersen trener. - Sånn er trav, kommenterte Tom Erik Solberg uten å være veldig fornøyd med hvordan travet var akkurat da. 

Den store Hamre-dagen
Spillerne sendte Smedheim Solan ut som et 30-oddser og et syvendevalg i V75-6. det skulle de ikke ha gjort - for å si det sånn. Det ble Smedheim Solans dag - og det ble Frode Hamres dag. Sistnevnte, som ble dagens mann med to trener- og kuskeseire, måtte "nesten klype seg i armen". Lars Laumb-triumfen var veldig stor for Frode og Stall Circus.
Steinfaks ledet, Teddy Gutten Støen kom opp utvendig med sine kjempekrefter - før Solan og Kleppe Slauren (kjempeløp etter startgalopp) kom i sporene i siste sving. Kleppe Slauren kunne ligne en vinner, men ble det altså ikke. 

Goop til slutt
Björn Goop er reisende i trav. Tre turer til Frankrike denne uken er ikke småtterier. Han vant tre på Valla onsdag, satte inn Jan-Olov Persson-trente Smedsbo Faksen i kaldblodsløpet på Vincennes torsdag og avsluttet Bjerke-lørdagen med en kontrollert seier bak favoritten Candor Hall i Sigvart Pettersens Minneløp.
Langløpet ble ledet av Nolessthanperfect som ble treer, sølvet gikk til en kanonbra Urakas Gilbak for å bruke samme uttrykk som kusk og trener Pål Buer brukte om sin traver. Allikevel mente Buer, som tok to andre og én tredje på tre, at det er et eller annet som ikke er helt som det skal være med Urakas Gilbak.     

(kilde: NR v.Tom W. Johannessen/ Erik Stenhaug foto)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com