Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Friday, October 02, 2009
24 millioner i V75-utbetaling
By jao @ 6:44 PM :: 7537 Views :: Referat
 

Om spilleren kan juble aller mest, er det også god grunn til jubel for kretsen rundt Megaman Neo. Nå vant Super Arnie-sønnen Kjell Håkonsens æresløp, fikk 100 000 kroner for jobben og sendte årsbruttoen opp i hele 710 000 kroner. Siden Lars Anvar Kolle var i Finland for å kjøre Yarrah Boko, fikk Kai Johansen kuskeoppdraget:
- Jeg er takknemlig for å få kjøre slike hester. Han var ikke så kjapp fra start idag, men tente fint da jeg dro øreproppene. Enda bøsere ble han da Tinita Love kom opp utvendig mot siste sving. Det ble et spennende oppløp, men jeg hadde hele tiden god tro på at det skulle holde. Dette var en herlig seier, mente Kai Johansen.

Spennende duell
V75-1 munnet ut i en spennende duell, men det var jammen spenning i forkant av løpet, også. Først forårsaket 14 Rex Palema en omstart da han nektet å snu i volta. Deretter var han klønete i et nytt startforsøk, men fikk en tredje mulighet. Da kom han seg av gårde - etter god hjelp fra trener Kjell Håkonsen. Det hjalp dog ikke for favoritten. Riktignok fullførte han ok til tredje etter å ha satt inn støtet fra tredje utvendig på siste bortre, men etter en pangstart var 12 Qrrax i tet i første sving, og han forsvarte seg deretter helt til mål - tross en herlig avslutning av 7 Egon Sensation som fikk åpning som bestilt fra tredje par innvendig på siste bortre. Eirik Høitomt var selvfølgelig godt fornøyd med Super Arnie-vallaken:
- Han var veldig bra idag. Jeg kjente allerede i varmingen at han hadde dagen. Vi fikk en fin start, og da vi kom oss foran så tidlig, regnet jeg med en bra sjanse, men jammen måtte han slite for å holde Egon Sensation unna, sa landschampionen.

Banket storfavoritten
Hjemmekusk Rune Wiig var tidlig på offensiven fra tillegg med 7 Timian Best. Runden fra mål kom megafavoritten 13 Vestpol Faxen opp utvendig. Sistnevnte presset på nedover siste langside, men i siste sving begynte han å vise svakhetstegn. Han skjerpet seg på oppløpet og forsøkte å gå i nærkamp med Timian Best, men Moe Odin-sønnen som Kjell Håkonsen nå har i trening svarte og vant helenkelt:
- Jeg syntes Vestpol Faxen kom vel tidlig og trodde at det skulle bli hardt, men i siste sving så jeg at favoritten slet, samtidig som min hest virket fortsatt pigg. Hesten vant veldig lett, og han har forbedret seg mye i Kjell Håkonsen-regi, skrøt Rune Wiig.

Karrierens største
Det ble knallkjør fra start i V75-3. 4 Strong Little Viking klarte såvidt å svare opp 7 Varenne S., men det kostet 1.10 første 500 meter. Strong Little Viking forsvarte seg i det lengste, men Hans Wilhelm Storås hadde lirket seg luke og sendte 9-prosenteren inn til ytterst knepen seier.
- Jeg er heldig som får så mange bra sjanser av Steinar Holm, og dette er den største seieren min så langt. Dette var fantastisk morsomt. Visst var det jevnt, men jeg følte meg faktisk ganske sikker på at vi nådde målstreken fremst. Dette var herlig, sa stallmannen hos Steinar Holm.

Storfavoritten skuffet
Hvem hadde trodd at storfavoritten 11 Delice D. skulle tape V75-4 etter å ha taklet et trangt fjerdespor, og deretter fått teten gratis etter en halv runde? En strålende opplagt 10 Loveable Volo klarte imidlertid brasene. Hun skjøt flott fart på siste langside, tok seg fram til lederen mot siste sving og avgjorde knepent, men sikkert oppunder mål.
- Loveable Volo er bra, men hun trøbler ofte fra start og i første sving. Da hun kom seg greit rundt første sving og fikk en fin posisjon, fikk jeg litt tro på det, men det var først langt inne på oppløpet at jeg skjønte at vi kunne slå Delice D., sa rutinerte Hans Petter Tholfsen - med knallform på stallhestene for tiden. V75-verdien var nå oppe i drøyt 35 000 kroner.

Perfekt åpning
Rune Wiig dro radig i vei med 2 Mustang i V75-5 og virket seiersfarlig lenge, men midt på oppløpet var vallaken slått av 1 Flyti, som smatt fram fra lederryggen for Åsbjørn Tengsareid.
- Det løste seg perfekt for vår del, og hun svarte fint da åpningen kom. Dette ble et løpsopplegg etter læreboka, smilte Åsbjørn Tengsareid etter å ha vunnet med en ny skrell - en 12-prosenter i V75-spillet. Nå gjenstod bare 19 bonger i V75-spillet.

Utløste Jokerpotten
Tre hester ville utløse Jokerpotten i V75-7. Det var 4 Røyns Skatt, 6 Kolbu Kasper og 13 Smedbalder. Førstnevnte var klin overlegen. Da 4-åringen kom seg ut i annetspor fra tredje par innvendig etter en snau runde, var det ikke snakk om saken. Runden fra mål var Røyns Skatt i tet, og resten av løpet ble plankekjøring for storfavoritten, som var totalt overlegen.
- Hesten kan være bedagelig. Derfor valgte jeg å kjøre hardt unna hele veien for ikke å by konkurrentene inn i matchen, sa en fornøyd Gunnar Austevoll.

Riktig V75-rekke ble 12 Qrrax - 7 Timian Best - 7 Varenne S. - 10 Loveable Volo - 1 Flyti - 3 Megaman Neo og 4 Røyns Skatt. Syv riktige gir 24 162 524 kroner. Seks riktige gir 9635 kroner, mens fem riktige gir 488 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebreten)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com