Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, March 17, 2012
Beanie M.M. strålte
By jfb @ 8:02 PM :: 5680 Views :: Referat
 Alle trodde at Lutfi Kolgjini skulle sikte inn teten direkte med storfavoritten 3 Joke Face i V75-6, Steinlagers Æresløp. Han var imidlkertid ikke med på notene de første meterne, slik at den argeste konkurrenten 6 Beanie M.M. kunne komme foran på startsiden. Han fikk overta fra 1 Winmecredit inn mot første sving. Ut på oppløpet runden igjen kom imidlertid Joke Face, og han fikk overta teten uten sverdslag. Passeringstiden første 500 var 11,2. Runden ble passert på 12,9. Ut på oppløpet gikk Beanie M.M. i nærkamp med ledende Joke Face, og kunne litt overraskende koble grepet i sluttfasen. Vinnertiden ble 12,2. Bak de to overlegne duellantene gikk Winmecredit et fint løp til tredje. De øvrige deltagerne var statister i dagens løp.
På seremoniplass kunne eier og trener Morten Waage fortelle at det alltid er flott og komme "hjem" til Norge og presentere sin flotte hest. Det er ikke umulig at neste stsrten for Beanie M.M. blir under påsketravet på Klosterskogen.

V75-1
I V75-innledningen fik vi en skikkelig overraskelse i form av syvendevalget 3 Conrads Fredrik. Fra rygg på leder åpnet himmelens sluser seg midt i siste sving, og Bjørn Goop kunne styre inn til knepen seier på den flotte vinnertiden 12,4. Trener av Conrads Fredrik er Kari Lähdekorpi, mens hesten eies av Gunnar Sundbaum AB.
Også annenhesten 6 Mr. X.F. Royal må få mange plusser i margen. Tross reise utvendig leder så det ut til at kjørende Lars Anvar Kolle hadde full kontroll på konkurrentene helt til åpningen kom for vinneren. Kjempet strålende til mål og var ikke mye slått.
Favoritten 4 Fleetfoot Hanover galopperte inn mot første sving, mens nestfavoritten 5 Art On Line hoppet over i feil gangart før bilen slapp feltet. Alt i alt var det mye galopper i dette løpet, over halvparten av hesten slang seg over i feil gangart!

V75-3
Den største dramatikken i V75-3 var inn mot første sving. 1 Sensory Ås var på vei til å bli overflydd, men klarte med nød å neppe å beholde teten. Derfra ble det en helenkel seier for sin trener og kusk Åke Svanstedt. Vinnertiden ble 15.7 for den svenskeide hoppa. I V75 var hun et annetvalg.

V75-4
Dette løpet var en fartsfest, 8 Onice Axe åpnet løpet etter 09,0/12,4. Det straffet seg til slutt, det ble stumme ben. I stedet var det hestene som satt bak i feltet som duellerte til slutt. Vinneren ble 12 Motivated Hanover og kusk Erik Adielsson. Hesten trenes av Stig H. Johansson, mens eierene er fra Finland. Vinnertiden ble fine 12,5 på fjerdevalget i spillet.
Bak vinner gjorde 7 Vermo et kjempeløp. Det ble drøye svinger den siste runden, men allikevel var han ikke mye slått. Tredje ble 6 Sexy Dirty Money. Fra rygg leder fikk han åpning for sent til å kunne gi vinneren en fight. 3 Pass På Jokum gikk også et flott løp fra dødens.

V75-5
Her kom skrellen!,. Som et tolvtevalg i V75-spillet seilte 2 Millstone inn til sikker seier. Vinneroddsen ble på nesten 57, mens vinnertiden ble fine 16,8 over velvoksne 3140 meter. Underveis i løpet satt Millstone i rygg på favoritten 3 Milles Tempo. Når denne galopperte seg bort 700 meter fra mål satset Tom Erik Solberg alt på ett kort bak Millstone. Det holdt til enkel seier. Trener av hesten er Per Johansen. Han er også eier av Millstone, sammen med trond Malmedal.

V75-7
Til tross for at 5 Voodoo Hornline var helt overlegen i sin siste start ble han sluppet i vei som et åttendevalg i V75-finalen. Her var spillerne ikke med på notene!. Som på Drammen stakk Voodoo Hornline til teten, og siden ble det helenkel seier. Passeringstidene var 11,6/15,1. Vinnertiden ble fine 15,0.
På seremoniplass kunne kusken Kai Johansen fortelle at Voodoo Hornline nå er kjøpt av et norsk andelslag bestående av Kai Johansen, Ketil Helgestad, som nå blir ny trener av hesten, samt to personer til.

Vanskelig V75-rekke
Det var ikke lett å være V75-spiller denne lørdagen, til slutt var det bare fire dyktige spillere som klarte å krysse de syv vinnerne. de ble belønnet med over seks millioner hver.

Utbetalingene :
7 rette: 6.292.717,-
6 rette: 20.630,-
5 rette: 809,-

Dagens Dobbel betalte 69,86 i odds på kombinasjonen Beanie M.M./Voodoo Hornline. 

(kildeNR v. Rikstotoredaksjonen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com