Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, May 13, 2012
2005: Steinlager og Per Olegs Grand Prix
By jfb @ 7:03 PM :: 4880 Views :: Referat
 

Forberedelsene
- Forus Open gikk 14 dager foran Oslo Grand Prix. Steinlager vant, var kjempegod og ble plutselig en Oslo Grand Prix-favoritt. Det ble et voldsomt medieoppstyr fra inn- og utland. I ettertid synes jeg at jeg taklet denne fasen bra: Jeg satte av en hel dag til journalister. De fikk være til stede da jeg kjørte de siste intervallene før løpet - og jeg satte av resten av dagen til å svare på spørsmål. Jeg var opptatt av ikke å endre for mye i de daglige rutinene. Steinlager skulle ikke bli unødig stresset. Samtidig var jeg livredd for skader. Det første jeg så etter i stallen om morgenen var om Steinlager stod med et hovent bein eller om noe virket unormalt.

Sikkerhet
- Dette er et moment som ikke kan undervurderes. Anne Turid Thales og Tore Bjørn Diskerud hadde alltid Steinlager under oppsyn da vi var på reise. Alltid og uten unntak. Hjemme på Momarken hadde jeg Steinlager i en stor luftegård vegg i vegg med Mysen fengsel - med videoovervåking og det hele. Det ga meg trygghet å vite at vi minimerte mulighetene for at noe uforutsett skulle skje.

Målsettingen
- Det store målet i 2005 var faktisk ikke Oslo Grand Prix. Det var Elitloppet på Solvalla. Jeg gjorde hva jeg kunne for å bygge formen opp mot akkurat det løpet og føler at jeg lyktes veldig bra. Steinlager travet kanskje opp mot 90 prosent av sin optimale kapasitet da han vant OGP. I Elitloppet var han så nær sitt maksnivå som det er mulig å komme. Jeg hadde selvfølgelig et godt håp om å vinne Oslo Grand Prix uansett. For hesten min var kjempegod.

Den siste natta
- Den siste natta? Da våknet jeg mange ganger. Var urolig og fikk ikke sove noe særlig. Det kriblet i magen. Jeg tenkte på løpet; de ulike scenarioene. Etter å ha varmet opp hesten dempet nervene seg. Da løpet gikk, var jeg iskald og stolte på Steinlager. Slik har det alltid vært: Jeg kunne være spent i forkant, men da det nærmet seg start, var jeg konsentrert og tenkte aldri på hva førstepremien i løpet lød på eller hvor viktig oppgjøret var.

Starten
- Som jeg håpet og trodde fikk jeg teten tidlig. Akkurat som fryktet og forventet kom den franske hesten Ilster d'Espiens opp utvendig ut av første sving og ville overta. Jeg kunne ikke et ord fransk, men ristet strengt på hodet til den franske kusken. Utrolig nok la han seg rolig på utsiden uten å presse opp farten. Så kom Gidde Palema og Åke Svanstedt opp på utsiden for oss nedover siste langside. I siste sving virket Gidde sterk, men jeg var mer redd Prime Prospect i rygg, som virket veldig bøs. Jeg skjønte at sistnevnte ville få åpningen, og det fikk han. Steinlager hadde imidlertid mer igjen. Han svarte opp. Vant greit. Veldig lett, egentlig, på 1.12,5a/2100 meter....

Jubelen
- Visst merket jeg jubelen nedover Bjerke-oppløpet! Det var som å bli løftet inn til seier! Jeg håper for guds skyld at det blir pent vær søndag. Storløp i pent og dårlig vær kan egentlig ikke sammenlignes. Store prestasjoner regner bort når det er nedbør og kaldt. Det blir som å kjøre et helt vanlig travløp. Det er publikum, folkehavet, gleden og jubelen som gjør at det er så vanvittig morsomt å vinne storløp.

Følelsen
- Hvordan det føles å vinne Oslo Grand Prix? Den kan ikke beskrives. Kretsen rundt Yarrah Boko har nok tenkt litt på hvordan det er, men jeg kan love en ting: Blir det seier, blir opplevelsen hundre ganger større enn hva noen kan forestille seg...!

Eieren
- Jeg hadde en fantastisk eier i Knut Olaussen. Aldri et vondt ord om det gikk galt. Bare ren glede om det gikk bra. Han la seg aldri bort i taktikken, men pleide å si: "Kjør som du vil, men det er jo fint om du er først i mål...".

Etterpå
- Jeg finner ofte fram dvd'n med Steinlagers mange storløp. Jeg gjenopplever stadig minnene og er like glad og takknemlig hver gang. Det var en ubeskrivelig tid sammen med både hesten og eieren.(kilde NR v. Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com