Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, June 09, 2012
Rekord av Tekno Odin!
By jfb @ 8:21 PM :: 5219 Views :: Referat
 


- En opplevelse å sitte bak en sånn hest, sa kusk og trener Øystein Tjomsland som ikke brukte klokkerefarense da han oppsummerte farten rundt siste sving og ut på oppløpet: - Han fløy noe så sinnsykt fort!
En liten hjulhekt med Tomdin Ø.K. i siste sving kunne blitt skjebnesvanger for Tekno Odin - men ble det ikke.
- Jeg var litt dårlig med korrigeringen, sa Tjomsland som ikke var dårlig med mye annet.
Det var heller ikke Tekno Odin. Et møte med Hallsta Lotus hadde vært en godbit nå, men denne godbiten ligger ikke inne i årets planer som nå er Derby-løpene i Sverige og Norge. Pluss litt moro med damene.
Ellers hadde Eirik Høitomt en sterk og velkjørende dag med tre seire. Han klatret dermed opp på toppen av championstatistikken med to seire flere enn Tom Erik Solberg.

Løp for løp lørdag:
1. løp:
Stjerne Kvikken og Frank Ringheim dirigerte lenge. Favoritten Tyri Best tok plass i lederryggen. I siste sving avanserte Kap Viktoria og Åsbjørn Tengsareid i drøye spor. På oppløpet hadde mange vinnersjanse, men Kap Viktoria og "Tengs" holdt fart og stil seier foran Fjord Vikki.
Dag Erling Karlshusbund trener og Stall Asterisk eier.

.
V5-1 (2. løp):
Søndre Prinsen og Eirik Høitomt beholdt taktpinnen og henviste tetjagende Odins Tira til lederryggen. Første 500; raske 1.20! Søndre Prinsen holdt lenge, men Øystein Tjomsland ga tredjevalget Tekno Elden drømmeløpet i 2. utvendig. Da han dro ut i angrep bak stoppende Tøffe Toft på oppløpet, var det raskt avgjort. Odins Tira, stadig på vei opp i form, smatt fram til annenplassen.
Kari Anne Knutsen trener og Sandra Margrete Homme trener.

V5-2 (3. løp):
Favoritten 3 The Sorceress hoppet i første sving. Safe and Sound overlot til Staro Extra Bonus og Håkon Håvardstun. Duoen holdt plassen hele veien til Håvardstun kunne servere seiersgest i et løp med mange trøtte hester.
Trener gjør Ove Wassberg; eiere er Rune Bønes og Tom Carstensen.

V75-1 (4. løp):
Tyri Gubben fikk etterhvert tet, en for dagen dårlig Alm Kiwi gikk ned i lederryggen i Kong Olavs Æresløp. Erga Odin slo på en liten galopp uten å tape for mye. Geir Flåten hadde en plan - som kommentator Kurt Hella uttrykte det...
Første 500 meter gikk på moderate 1.31. Flåten økte etterhvert farten, Tekno Odin lå som åttende - og tok etterhvert plass i et slags tredje utvendig. Mot siste sving dundret ledende Tyri Gubben på i 1.19.5-fart. Tekno Odin huket hjul et kort øyeblikk med Tomdin Ø.K., men fant beina og farten. Og hvilken fart!
Tyri Gubben holdt fortsatt stilen da galoppen kom på oppløpet; da ble det lett for Tekno Odin som defilerte inn til triumf foran Gylden Kongen og tapre Tyri Gubben.
Siste 500: 1.20!
- Man kan aldri si noe sikkert når en hest galopperer i tet, men jeg hadde følelsen at vi hadde vunnet uansett, sa Øystein Tjomsland etter rekordløpet.
Geir Flåten var ikke like sikker: - Han var ikke ordentlig trøtt da han galopperte. Vi tapte for en kanon, men vi har også en kanon. Vi tapte med flagget til topps, sa en tross alt meget fornøyd Geir Flåten.
Stall www.SUPERTRAVER.INFO eier Tekno Odin

V75-2 (4. løp):
Sir John fikk etterhvert overta fra F.P. Asset. Dermed var løpet i realiteten kjørt. Sir John holdt inn som et tredjevalg i et løp der Redneck feilet seg bort.
John Revheim trener og eier. Med denne kuskeseieren passerte Eirik Høitomt Tom Erik Solberg på championstatistikken på flere annenplasser.

V75-3 (5. løp):
Bella La Stella fikk styre og stelle i front, men meldte alt for tidlig utsolgt. Favoritten See You Soon fikk et tøft løp utvendig. Et tøft løp fikk også 25-oddseren Thai Merlot; Begge så ut til tape for USA-importen, Hambletoninan Oaks-vinneren fra 2011; Bold And Fresh som hadde overlegen fart gjennom siste sving.
Men da Eirik Høitomt hadde plassert hoppa i tet på oppløpet som en sannsynlig vinner, slo hun av på farten.
- Hun savnet nok pisken, sa Høitomt etterpå. Savnet pisken gjorde ikke Geir Vegard Gundersen og Thai Merlot som holdt farten til overraskende seier i Haukås-løpet. Vinneren var et 10. valg i V75- og et 11. valg i V5-spillet
- Jeg er overrasket, men ikke sjokkert. Dette var utrolig deilig, sa seierkusk Gundersen.
Trener er Svein Knapshaug; eiere er Bodhild Knapshaug og John Sture Knapshaug.

V5-utbetaling: 101 645 kroner til ni vinnere


V75-5 (7. løp):
To toppkusker viste toppkusking: Eirik Høitomt og Tom Erik Solberg. Begge satt bak meget usikre hester i Osen Gutten og Komnes Viktor. De kjørte, støet og jaget. Høitomt fikk etterhvert teten, favoritten avgjorde løpet på det.
- En veldig bra hest, men det var tyngre å kjøre ham i dag, kommenterte Høitomt etter seieren.
Kjell Sunde trener og samme mann eier sammen med Roy Espedal.

V75-6 (8. løp)

Høitomt-showet fortsatte: Mester Eirik har funnet formen, det samme har 4-årige Vertigo Prins. Duoen kastet seg over ledende Skaffer Elden i siste sving. Vertigo Prins (3. valg) vant lett og er en kandidat for Derby-feltet.
- Jeg hadde fine hester i dag, men de skal jo settes inn, sa en beskjeden mann i toppform; Eirik Høitomt, landschampion syv ganger. Nå er han favoritt til det åttende.

V75-6 (8. løp)
Lars Anvar Kolle traff starten, fikk tet - og fikk dempe: Første 1000 gikk etter 1.17.7.
Deretter hadde Kolle og Bogle Superb kontroll. Dacke Håleryd ble tidlig disket; Out Of Nowhere gikk fort i siste sving, men det ebbet ut. Toer ble Zarabaro Boko og Rolf Tvedt.
Geir Kihle trener vinneren som var favoritt. Stall Bogle er stolte eiere.


Kejser K.D.  er blitt 10 år gammel, sist ga han opp fra dødens på Åby. Nå var han tilbake som en vinner - som et femtevalg. Tet fra fra start til mål var seiersoppskriften. Første 1000 meter ble passert på 1.11. Winmecredit lå i lederryggen, prøvde et angrep, men forble toer mot en hest som imponerte. Photo Bear feilet i siste sving.
- Hesten var utrolig fin for dagen, sa kusk Gunnar Austevoll. Seierstiden i Ketil Hansens Minneløp; 1.11.4/1600 meter.
Trener er Trond Anderssen, og eier er Stall Kejser.

V75-utbetaling:
7 rette: 27 379 kroner
6 rette: 168 kroner
5 rette: 15 kroner 

(kilde: NR v.Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com