Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, November 03, 2012
Enorm i nederlaget.
By jfb @ 7:52 PM :: 4790 Views :: Referat
 

- Jeg så at Dagfinn Aarum måtte bruke sin hest ganske mye for å få teten med 3 Lome Mix. Derfor var jeg nesten sikker på å få overta teten da jeg kjørte framover med 11 Tekno Odin, men Dagfinn valgte å svare. Vi tapte nok løpet der, men jeg er veldig fornøyd med hesten. Han tapte med æren i behold, sa Øystein Tjomsland. Tekno Odin viste seg klart bedre enn 9 Hallsta Lotus, men klarte ikke å svare opp det siste speedrykket til 7 Faksen jr. Sistnevnte fikk ryggløp i fjerde par utvendig av Jan Ove Olsen og kastet seg forbi til seier kort før mål etter en herlig duell:
- Dette er første gangen jeg kjører Faksen jr i løp. Jeg funderte lenge på hva slags taktikk jeg skulle velge og angrer ikke på at jeg bestemte meg for å kjøre avventende. For her ble det jo høyt tempo hele veien. Dette var herlig, jublet Jan Ove Olsen etter at 7 Faksen jr. hadde fått 100 000 kroner for å vinne Arnt Haakestads minneløp. Hallsta Lotus? Han ble fjerde etter drømmeopplegg i tredje par utvendig. Vinnertiden til Faksen jr. ble 1.22,6a/2100 meter, mens Tekno Odin noterte 1.22,7a.

Etter at 3 Yarrah Boko hadde vunnet som folkebanker i V75-1, var utgangsverdien beskjedne 11 kroner.

I V75-2 leverte favoritten 1 Jarli Odin et heroisk løp: Han var ute av taktene, havnet utvendig for lederen, koblet grepet på 2 Nito Nicklas i siste sving, men ble såvidt slått av 12 Røster og gjestekusk Svein Ove Wassberg:
- Vi ble sjenert på siste langside, men han kom flott tilbake. Vi fikk tidlig et lite grep. Selv om favoritten stred tappert, følte jeg at jeg hadde seiersgrepet ganske tidlig, skrøt Svein Ove Wassberg etter at 4-årige Røste Bo hadde vunnet på 1.28,4v/2120 meter. Stall Røster eier hesten som nå fikk 75 000 kroner for å vinne Nils Østbys minneløp. I V75 var vinneren nestfavoritt - og verdien var nå 37 kroner.

Overlegen avslutning
Betrodde strekhester som 1 Thai Mahal og 7 Sanna Bob feilet seg tidlig ut av dansen i V75-3. Pangstartet fra tillegg gjorde 14 Ira Helevi, som ledet lenge, men det var bare til Bo Westergaard satte fart fra annet par utvendig på siste langside med 10 Premance Simoni. Den danskefødte hoppa suste forbi alt og alle og forsvant til utklassingsseier på 1.14,3v/1620 meter. Torleif Sele fra Kleppe eier hoppa som fikk 100 000 kroner for å vinne DNTs hoppeserie.
- En lett seier. Vi kom flott til i annet par utvendig, og jegt visste at jeg hadde mye å kjøre med, smilte Bo Westergaard som viste fram en herlig vinner. I V75 var vinneren nestfavoritt - og verdien var 75 kroner.

Ledet helt hjem
7 Pine News viste form på Momarken sist. Nå fikk han full uttelling fra tet med Gunnar Austevoll som makker:
- Jeg syntes han hadde fine forutsetninger og hadde bestemt meg for å kjøre offensivt. Han svarte villig opp fra tet og var god, mente Gunnar Austevoll om 6-åringen som eies av Bente Thorn og Ronny Rustad. Vinnertiden var 1.16,0v/2100 meter, og førstepremien var 50 000 kroner. I V75 var Pine News tredjevalg. Verdien steg til 231 kroner.

Favoritten holdt unna
I V75-5 klemte Øystein Tjomsland på gassen allerede ut av første sving. Snart var nestfavoritten 13 Almina i tet - og der ble hun til mål var passert - dog reddet av målstreken da 9 Mørtvedt Edel leverte en sugende spurt ute i banen:
- jeg var ikke sikker på at vi hadde holdt unna, men deilig var det at marginene var på vår side. Jeg syntes hun var "på bittet" hele veien og hadde den gode følelsen. Hoppa er i strålende form, så dette var bra, mente Øystein Tjomsland. Vinnertiden ble 1.27,9v/1620 meter. Njål Hove fra Kleppe er eier av hoppa som nå fikk 50 000 kroner for å vinne i hoppedivisjonen.

Broadway på rød løper
11 Thai Broadway er en av de beste 3-åringene i årgangen. Nå fikk han et perfekt løpsopplegg av Gunnar Austevoll, satte inn støtet i siste sving og spurtet inn til lett seier i DNTs høstfinale med hele 150 000 kroner til vinneren. Vinnertiden var 1.16,0v/2120 meter, og det er Stall Grosserer som eier Broadway Hall-sønnen som trenes av Trond Anderssen.
- seieren ble veldig enkel. Jeg skjønte i siste sving at dette ville gå veien, for da hadde jeg mye å kjøre med, skrøt Gunnar Austevoll. I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå 537 kroner.

Riktig V75-rekke ble 3 Yarrah Boko - 12 Røster - 10 Premance Simoni - 7 Pine News - 13 Almina - 11 Thai Broadway og 7 Faksen jr. Syv riktige gir 6304 kroner. Seks riktige gir 79 kroner, mens det ikke blir utbetaling for fem riktige. Dermed øker Jokerpotten. 

(kilde NR v. Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com