Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, July 21, 2013
Gode norgesmestere
By jfb @ 12:18 AM :: 4497 Views :: Referat
 

Tekno Odin og Øystein Tjomsland tok en populær hjemmeseier i NM for hingster/vallaker.

Unikumet Tekno Odin hadde ingen problemer med å ta NM-gull på Sørlandets Travpark. Sørlendingen Øystein Tjomsland styrte til tet ut av den første svingen i et tøft tempo. Derfra holdt Tjomsland farten oppe bak sin hest hele veien i løpet over 2609 meter. Inn i den siste svingen hadde samtlige, med unntak av Bork Odin, problemer med å følge Tekno Odins tempo. Men på oppløpet måtte også Bork Odin gi slipp, og Tekno Odin vant med flere lengder til vill jubel hos både Tjomsland og de fremmøtte.
- Han løste veldig bra fra start, men ble kanskje litt pigg etter startrushet. I dag fikk vi virkelig vist hvem som var best, sa Tjomsland og siktet til Gylden Balder som har slått Tekno Odin tidligere i år.
- Jeg snakket til hesten rundt den siste svingen, og da stakk han unna igjen. Jeg hørte jubelen fra publikum nedover oppløpet, og det var ekstra deilig å innfri når jeg la press på meg selv før start. Hesten er bare fem år gammel og første års senior, så det var en sterk prestasjon å vinne til ny norsk rekord, sa han videre.

Førstepremien i løpet var på 250 000 kroner, og vinnertiden ble 1.22,4/2609 auto som også er ny norsk rekord over den lange distansen.
Sølv gikk til Bork Odin, mens en tapper Gylden Balder tok bronsjen.


Ulsrud Tea imponerte i norgesmesterskapet for hopper.

Følelsesladet NM-gull
Endelig fikk hun sin storløpsseier. Ulsrud Tea var stor favoritt til å vinne norgesmesterskapet for hopper, og innfridde til fulle.
Det ble mye følelser i sving på seremoniplass. Trener Ove Kenneth Karlsen måtte få et øyeblikk på å hente seg inn idet hans stjernehoppe gikk over målstreken.
- Fantastisk!, kommenterte en rørt trener rett etter løpet.

Tidlig i tet
Kusk Svein Ove Wassberg styrte resolutt til tet etter rundt 500 kjørte metere. Etter å ha gått klar av en galoppfylt første sving, ble tempoet nemlig dempet mye der framme. Vel i tet var seieren aldri i fare for seksårshoppa Ulsrud Tea som ble belønnet med NM-gull, laurbærkrans og 250 000 kroner. Oppløpet ble en defilering for kusk Wassberg som tok i mot øredøvende jubel hos de mange fremmøtte på Sørlandets Travpark lørdag. Over målstreken viste rutinerte Wassberg følelser, og gav seiers gest.
- Vi fikk en fin start, og kjørte fram til tet da de dempet i front. Jeg visste jeg hadde den beste hesten, men hadde respekt for konkurrentene på forhånd. Nedover den siste bortre langsiden var jeg ikke bekymret. Hun fikk sin velfortjente storløpsseier. Dette er stort, sa en tydelig rørt Svein Ove Wassberg på seremoniplass.

Glad trener
Trener Ove Kenneth Karlsen fikk noen minutter på å summe seg før han kommenterte følgende på seremoniplass:
- Dette er det største som har skjedd meg!
- Hesten har en «gå-på-vilje» som jeg aldri har vært borti før. Jeg så ingenting av løpet, fortalte Karlsen videre og siktet til at han var tydelig nervøs i forkant av løpet.

Vinnertiden på norgesmesteren for hopper ble 1.24,4/2140 autostart.
Sølv gikk til Vinnerlykka, mens Vår Faxa tok bronsje.

Galopp for favorittduoen
De to betrodde hoppene fra stall Hamre, 4 Mrs. Mrs. Jones og 7 Fleetfoot Hanover, galopperte begge fra start i V75-1. Dermed var det duket for Åsbjørn Tengsareid som fikk en strålende start med 10 The Taste Of Energy. Tidlig i løpet satt ekvipasjen vel i tet. Ut mot oppløpet prøvde Kai Johansen seg med 15 Jalapeno Broline som fikk et løp i tredje utvendig underveis, men nytteløst. Tengsareid dro unna der framme til en smakfull seier med 6. valget The Taste Of Energy på tiden 1.14,9/2160 volte.

Enkelt for favoritten
Åsbjørn Tengsareid var igjen på offensiven. Denne gang med favoritten 12 Thai Cardinal i V75-2 som fikk en fin start. Ekvipasjen havnet i tredje utvendig rundt den første svingen, men Tengsareid sendte fram og fikk overta føringen etter rundt 500 meter. På den siste bortre langsiden skrudde han opp farten i front, og de øvrige fikk langt fram. Seieren ble til slutt kontrollert på vinnertiden 1.14,7/2140 auto.

Fotofinish i V75-4
Håkon Gulheim satset alt på ett kort med 6 Gulheim Raia i den fjerde avdelingen. Han kjørte resolutt framover og overtok føringen snaut runden igjen. Siden dro han unna i et tøft tempo. Ekvipasjen passerte på 1.25/1000m, men det tok i mot på oppløpet. Bakfra jaget Lars Anvar Kolle og Troll Sindy som hentet meter på meter mot mål. På målstreken var det svært jevnt mellom disse to, men favoritten Troll Sindy trakk det lengste strået og ble ropt opp som vinner. Vinnertiden ble 1.25,9/1680 volte.

God favoritt
Spillfavoritten til V75-5, 1 Banker Fly, forsvarte innersporet fra start og dro unna til 1.09-åpning de første 500 meterne. Tusenmeteren ble siden åpnet på 1.12-tallet med 3 Nozler utvendig og 4 Tobrosboy Augustinu i lederryggen. Ut mot oppløpet kom Åsbjørn Tengsareid via tredjesporet med 11 Urban Barsk, samtidig som Geir Vegard Gundersen var etter sin Nozler. Men Gunnar Austevoll sammen med Banker Fly satt kun og kikket utover i banen og hadde full kontroll. Vinnertiden ble raske 1.12,9/1609 auto.

Hele veien
Geir Vegard Gundersen traff starten godt med 6 Perfect Tabac i V75-finalen. Vel i tet styrte Gundersen tempoet underveis da feltet stadig lå rolig. Farten ble skrudd opp på den siste bortre langsiden, og hestene der bak fikk langt fram til lederen. 13 Vasadu og 1 Herecomesthesun nærmet seg mye oppunder mål, men tredjevalget Perfect Tabac holdt unna til seier på vinnertiden 1.15,6/2640 volte.

Hele fem favoritter innfridde under lørdagens V75-omgang, og både 5- og 6-rette gikk til jokerpotten.
Utbetalingen for 7 rette ble på 797 kroner.

(kilde NR v.  Henrik Salberg)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com