Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, November 16, 2013
Superhopper imponerte
By jfb @ 6:41 PM :: 4873 Views :: Referat
 

Premance Simoni imponerte stort på Forus lørdag.

I V75-1 stakk som ventet 3 Punkt Ett til tet. Hun dempet farten til beskjedne 1.18 første 1000 meter. Da kom 13 Premance Simoni fykende og la umiddelbart press på Punkt Ett. Premance Simoni klarte å komme seg til tet nedover siste langside. Punkt Ett kom tilbake på oppløpet og angrep, men Premance Simoni holdt unna til seier på 1.13,6v/2060 meter. Torleif Sele eier den danskfødte hoppa som vant for femte gang i år . Førstepremien lød på 75 000 kroner:
- Det ble nok løpsavgjørende for oss at vi kom oss til tet på siste langside. Jeg vet at hun alltid kjemper til mål. Jeg tror hun fortsatt skal kunne utvikle seg en hel del. Jeg tør påstå at hun er en ubrukt hest, smilte Bo Westergaard etter seieren med nestfavoritten. I V75 var utgangsverdien 28 kroner.
- Jeg kjørte for sakte den første rundenø. Jeg skulle dratt på litt mer for ikke å by tilleggshestene inn i matchen, sa en selvkritisk Kai Johansen.

Lekte med konkurrentene
7 Høiby Krissa var tidlig i tet, men da 900 meter gjenstod var favoritten 14 Ulsrud Tea på plass utvendig. Favoritten stormet til tet på siste langside og hadde siden full kontroll. Hun landet på banerekordnoteringen 1.24,0V/2100 meter, og førstepremien var 60 000 kroner. Ove Kenneth Karlsen trener hoppa som kuskes av Svein Ove Wassberg.
- Hun er en eventyrhest. Vi trener på hennes premisser, og nå passerte vi samtidig to millioner kroner innkkjørt på stallen i år. Jeg er kjempefornøyd, smilte Ove Kenneth Karlsen.
- Hun er et unikum. Hun gjør ikke mer enn hun må, så man vet egentlig aldri hvor mye hun har spart, men idag ble seieren veldig enkel. Det er en fryd å kjøre en slik hest, smilte en fornøyd Svein Ove Wassberg. I V75 var vinneren stor favoritt, og verdien var nå 31 kroner.

Trives i rampelyset
Om de to superhoppene Premance Simoni og Ulsrud Tea imponerte, så var ikke 5 Broadway Legs noe dårligere i Kjell Håkonsens minneløp. Den formsterke USA-importen havnet utvendig for stallkamerat 2 Hitchcock. Farten var 1.13,6 første 1000 meter, men det gikk adskillig kjappere til slutt. En tøff Broadway Legs la press på lederen nedover siste langside, koblet grepet på oppløpet og seilte inn til seier på flotte 1.12,3a/2040 meter. Førstepremien i løpet var 100 000 kroner for hesten som eies av Valen A/B. Geir Mikkelsen var selvfølgelig strålende fornøyd med den Frode Hamre-trente 5-åringen:
- Det er en fantastisk hest. Nå har jeg kjørt ham fire ganger, og vi har vunnet hver gang. Jeg skal ikke underslå at man blir full av følelser når man vinner et løp til minne om Kjell Håkonsen. Jeg kjørte ikke så mange løp for ham, men noen ble det. Kjell var en hederskar, smilte Geir Mikkelsen etter at Broadway Legs hadde vunnet for åttende gang i år og sendt årsbruttoen opp i 667 000 kroner. I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå 83 kroner.

Sterk sisterunde
I V75-4 var 4 Art Haaken tidlig i tet - foran 1 Tomtegubben. Runden fra mål kom 6 Moe Hrym fykende fra køen og tok plass utvendig. Tidlig på oppløpet koblet han grepet for Tom Erik Solberg. Ute i banen kom 1 Tomtegubben i et skummelt angrep, men han kom akkurat for sent til å vinne. Vinnertiden ble 1.27,6v/2+80 meter, og førstepremien var på 100 000 kroner. Tor-Martin Moe og Arvid Grønheim eier Moe Odin-sønnen som nå vant for fjerde gang i år og samtidig sendte årsbruttoen opp i 353 000 kroner.
- Det gikk smått der framme, så jeg måtte bare sette fart og komme meg fram til lederen. Jeg forsøkte å holde 1 Tomtegubben inne, men han fikk åpning. Jeg følte egentlig at vi hadde kontrollen, men oppunder mål ble det jevnt. Jeg var veldig fornøyd med hesten idag, smilte Tom Erik Solberg. I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå 177 kroner.

Dobbelt til Geir
Geir Mikkelsen opplevde en prima lørdag. Han styrte også favoritten 5 Lucky Coral til seier. 4-åringen vant for femte gangen på syv forsøk og fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.17,5a/2550 meter. Stall Lucky Laland eier seiersmaskinen som trenes av Knut S. Oftedal. 
- Jeg hadde jo et håp om å vinne to løp, men det er aldri enkelt å vinne i V75. Jeg var fast bestemt på å kjøre for teten, og derfra følte jeg at vi hadde god kontroll. Jeg ville ikke kjøre unna for tidlig, for hesten er best når han har selskap rundt seg hele veien, sa en godt fornøyd Geir Mikkelsen. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 219 kroner.
 

Friskest i spurten
I V75-6 var 3 Dag tidlig i tet. Per Oleg Midtfjeld dro unna i 1.26-tempo og skaffet seg en luke ut av siste sving, men ute i banen kom 10 Friskus flyvende og knep seieren for Eirik Høitomt. Yvonne Stage Lange fra Holmestrand både eier og trener raske Friskus som nå har tjent mer enn 430 000 kroner i år:
- Vi hadde langt fram, men Friskus avsluttet voldsomt. Han var kort sagt veldig bra idag. Det er speeden som er hans våpen, syntes Eirik Høitomt etter at fjerdevalget hadde sendt V75-verdien opp i 716 kroner. Vinnertiden var 1.24,4v/1620 meter, og førstepremien i løpet var 60 000 kroner.

Så smalt det
Favoritten 2 Space Bee tok teten og fikk dirigere etter behag, men var likevel slått allerede i siste sving. Fra tredje par utvendig angrep 11 Pastthegate mot siste sving og fullførte til strålende seier for Rune Wiig. Pål Buer trener 6-åringen som i V75 var en kjempeoverraskelse. Stall From Hell to Heaven eier hesten som fikk 60 000 kroner for å vinne.
- Jeg fikk seiersfølelse mot siste sving. Han var på bittet hele veien, og jeg hadde god tro midt i siste sving. Jeg hadde ikke den helt store troen, men han var virkelig på hugget og vant lett, smilte Rune Wiig etter å ha vunnet Forus Maraton. Tiendevalget i V75 sendte utbetalingen kraftig i været.

Riktig V75-rekke ble 13 Premance Simoni - 14 Ulsrud Tea - 5 Broadway Legs - 6 Moe Hrym - 5 Lucky Coral - 10 Friskus og 11 Pastthegate. Syv riktige gir 24 810 kroner, mens seks riktige gir 92 kroner. Det blir ikke utbetaling for fem riktige.

 

 

 (kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com